Συμφωνώ 1000% οτι υπαρχει τρομερή ένδοια σε καλες ταινίες τα τελευταία ενα δυο χρονια (και ίσως και λιγο παραπάνω) απλά θα διαφωνήσω λιγο στο Gift. Νομίζω ειναι υπερβολικά χαμηλό το 3/10. Χωρις να ειναι κάτι το συγκλονιστικό δεν ειναι για μενα τοσο κατω του μετρίου. Νομίζω δηλαδη οτι το 5 ειναι το λιγότερο που μπορεί να παρει, ως μια μέτρια ταινία, αν και εγω στο imdb της εχω βαλει 6 ως μια μέτρια προς συμπαθητική ταινία. Την ειδα ευχάριστα πριν 2 και βάλε μήνες, χωρις να πεθάνω απο βαρεμάρα οπως εσυ και την θεώρησα και λιγο έξυπνη για το στυλ της. Το γεγονός οτι μετα απο τοσο καιρό την θυμάμαι ακομα λεει κάτι για μενα. Αλλα γούστα ειναι αυτά.Δεν εχει αλλες ταινιες. Δεν μπορω να βρω καποια να με συγκλονισει. Ολες ειναι μετριες μεχρι κατω του μετριου. Ειδα το the gift που το βαθμολογω με 3/10. Θα πεθανω απο ανια. Ολες οι ταινες εγιναν σουπα. Σκεφτομαι να ξεκινησω να βλεπω ταινιες απο το 86 και μετα μπας και δω καμια καλη. Γμτ γιατι να στερευουν οι σεναριογραφοι απο ιδεες;
Απο τις ταινίες που ειδα τελευταία σίγουρα με διασκέδασε αρκετά το Burnt με τον Bradley Cooper. Θα την πρότεινα.
Υπερβολική βαθμολογία εχει το Spotlight στο οποίο παίζει πολυ ωραία ο Mark Ruffalo που νομίζω ειναι κ στα όσκαρ. Πατάει σε πολυ καλη ιδέα αλλα ο τρόπος που ξεδιπλώνεται η ταινία ειναι μάλλον βαρετός κ αδιάφορος. Κρίμα γιατι θα μπορούσε να ειναι πολυ καλύτερη.
Το dark places με τη Theron με εκανε να κοιμηθώ στον καναπέ σχεδόν, και το regression με τον Ethan Hawke το εχω ηδη ξεχάσει. Τελος το Secret in their eyes, παρα το πολυ καλο καστ ειναι μετριότατο, έως αδιάφορο