iPhone 5S σε χρυσό χρώμα και χωρητικότητα 128GB (;)
Ad
Δημοσίευση 27/08/2013 - 12:32
Σαμπανιζέ... μαζί με χρυσή καδένα, ανοιχτό πουκάμισο, ledακια κάτω από το ΚΙΑ και Πάολα στο woofer
Δημοσίευση 27/08/2013 - 13:09
Σαμπανιζέ... μαζί με χρυσή καδένα, ανοιχτό πουκάμισο, ledακια κάτω από το ΚΙΑ και Πάολα στο woofer
Ξέχασες την τρίχα
Πάντως ίσως και να είναι ωραίο, ας περιμένουμε λίγο. Δε νομίζω να βγάλουν τέτοια premium γυφτιά
Δημοσίευση 27/08/2013 - 13:13
Το συγκεκριμένο δεν είναι καθόλου άσχημο αλλά απευθύνεται σε γυναίκες καθαρά. Δεν πάει σε άντρα ένα τέτοιο χρώμα. Τώρα ο καθένας έχει την δικιά του γνώμη.
Δημοσίευση 27/08/2013 - 13:17
Το συγκεκριμένο δεν είναι καθόλου άσχημο αλλά απευθύνεται σε γυναίκες καθαρά. Δεν πάει σε άντρα ένα τέτοιο χρώμα. Τώρα ο καθένας έχει την δικιά του γνώμη.
Είναι σα να τις βλέπω, όλες μαζί σε μια παρέα και να λέει η μία στην άλλη: "Αααααχ κοίτα πήρα το καινούριο iphone σε χρυσό. Καλά δεν είναι τέλειο? Βγάζει και καταπληκτικές φωτογραφίες, έλα να βγούμε μία και άνοιξε bluetooth να στη στείλω"
Το bluetooth το έβαλα για να τονίσω την άγνοια που έχουν και απλά το παίρνουν για μόστρα. Ποια θα βγει καλύτερη στην παραλία και τα σχετικά...
Δημοσίευση 27/08/2013 - 13:22
Όντως έτσι είναι. Δεν ξέρουν τίποτα...Γυναίκες!
Δημοσίευση 27/08/2013 - 13:24
Είναι σα να τις βλέπω, όλες μαζί σε μια παρέα και να λέει η μία στην άλλη: "Αααααχ κοίτα πήρα το καινούριο iphone σε χρυσό. Καλά δεν είναι τέλειο? Βγάζει και καταπληκτικές φωτογραφίες, έλα να βγούμε μία και άνοιξε bluetooth να στη στείλω"
Το bluetooth το έβαλα για να τονίσω την άγνοια που έχουν και απλά το παίρνουν για μόστρα. Ποια θα βγει καλύτερη στην παραλία και τα σχετικά...
*offopic ιστορια με bluetooth
Οταν ειχαν πρωτοβγει συσκευες με bluetooth με παιρνει τηλ σπιτι ενας φιλος κ μου λεει: "Ελα, ανοιξε bluetooth να σου στειλω ενα τραγουδι"!!!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 27/08/2013 - 13:25
Οταν ειχαν πρωτοβγει συσκευες με bluetooth με παιρνει τηλ σπιτι ενας φιλος κ μου λεει: "Ελα, ανοιξε bluetooth να σου στειλω ενα τραγουδι"!!!
Έχω λιώσει. Ρε τι γ@μάτος τύπος... χαχαχαχαχαχα
(Σόρρυ για τα offtopic, τελευταίο είναι)
Δημοσίευση 27/08/2013 - 13:26
Οπως λενε και στο Star Trek ... 'Beam me up Scotty !!'
Δημοσίευση 28/08/2013 - 15:30
τελικα ειναι λιγο πιο ανθεκτικο στο πλαι αλλα νομιζω τα ιδια πραγματα πανω κατω παιζουν.μια χαρα το μαυρο 5αρι μου...
Δημοσίευση 04/09/2013 - 15:34
τελιακ το χρυσο ειναι πολυ ομορφο, δεν θα το επερνα γιατι ειμαι του μαυρου αλλα ειναι πολυ ωραιο
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 04/09/2013 - 15:41
Δε μαρεσει. Χιλιες φορες τα λευκο-μαυρο-γκρι.
Αυτο, χωρις πλακα, θα γινει το γυναικειο χρωμα.
You'll Never Walk Alone
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες