Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Προσφορά cosmote

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
558 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα
  • Twitter:@LefterisHaritou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 20/09/2013 - 13:28

Σήμερα πήγα σε κατάστημα cosmote και ισχύει η προσφορά.

Μου είπαν για τελική τιμή σε οικογενειακό πακέτο 22 τον μήνα η κάθε γραμμή.

Πάντως και στην Wind είχαν ένα χαρτί (που είδα τυπωμένο) πού από αύριο θα δίνουν και εκεί με 20 τον μήνα το Wind To All 50 για φορητότητα από Cosmote!

Βέβαια πλέον τα συμβόλαια τα κάνα 18μηνα...

Τελευταία επεξεργασία από: Lefteris23, 20/09/2013 - 13:29

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 20/09/2013 - 13:52

Με πήραν και εμένα στο Vodafone κινητό που έχω για πάω στην Cosmote.

Το θέμα είναι να με πάρουν από τη Vodafone στο κινητό της Cosmote. Αυτό θέλω να μεταφέρω. 

Έχω την εντύπωση ότι όταν σε παίρνουν στο άσχετο έχεις καλύτερη προσφορά απ' ότι να πας στο site της Vodafone και να βάλεις τον αριθμό σου στο "Θέλω να έρθω στη Vodafone" πεδίο και μετά να σε καλέσουν.

#168   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 20/09/2013 - 16:13

Παιδια ποσους αριθμους ειναι το οικογενιακο;2 ή 3; Στα ποσα νουμερα σου κανουν αυτο με 22 euro?

#169   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2013 - 16:16

Από 2 και πάνω.

#170   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα
  • Twitter:@LefterisHaritou
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 20/09/2013 - 19:39

Από 2 και πάνω το κάνουν, έκανα την φορητότητα, με 44 Ευρώ τελική τιμή για 2 νούμερα. Το τρίτο το έκανα καρτοκινητό.

#171   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2013 - 01:29

Πρεπει να ληγει υο συμβολαιο για να μου το αλλαξουν;πρεπει να κανω φορητοτητα ή παω σε καταστημα cosmote και το αλλαζω;και κατι ακομα αυτες οι τιμες με 22 τον μηνα μενει για παντα ή για εναν χρονο;

#172   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2013 - 02:03

Εγώ που μίλησα είναι για 18 μήνες μετά παει στην τιμή που θα έχει τότε. Αν κανείς το συμβόλαιο από κατάστημα όπως έχει η vf τώρα για λίγες μέρες είναι για παντα

#173   vampirios

vampirios

iPH Member

• PipPipPip
  • 307 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:vampirios

Δημοσίευση 21/09/2013 - 15:13

Λοιπόν..Για να δείτε πως μπορείτε να μπλεχτείτε με τις εταιρείες.!.Τα λέω κοντολογίς..
Τρίτη 17/9 υπογράφω για αίτηση φορητότητας,αφού με πήρε προηγουμένως εκπρόσωπος της cosmote για το γνωστό πακέτο..
Πέμπτη 19/9 με παίρνει εκπρόσωπος της Vodafone μου κάνει καλή αντιπροσφορα και θέλω τελικά να μείνω..Παίρνω την cosmote για διαδικασία ακύρωσης, δε με πήρε κανείς..
Παρασκευή 20/9 στη δουλειά με παίρνουν το πρωί από cosmote δε μπόρεσα να απαντήσω..Με τα πολλά γύρω στις 11:30 π.μ παίρνω εγώ και μιλάω με την εκπρόσωπο που είχαμε κανονίσει την προσφορά της εξηγώ γιατί θέλω να ακυρώσω την αίτηση, όλα καλά μου λέει στείλε ακυρωτικο στο φαξ τάδε και μου είπε πως και τι..Όλο το πρωί η σύζυγος προσπαθούσε να στείλει φαξ,τίποτε..Παίρνει τηλέφωνο αυτή της λέει Ναι έχει πρόβλημα,θα το φτιάξουμε σε 15 λεπτά ξαναπροσπαθησε..μεσημέρι αυτά φεύγει από δουλειά,το απόγευμα πάμε σε φωτογραφείο προσπαθούμε να το στείλουμε τίποτε πάλι..μιλάει με εκπρόσωπο λέμε να τα στείλουμε με mail σκαναρισμενα δε γίνεται λέει..Μετά παίρνω εγώ με παίρνει πίσω διαφορετική εκπρόσωπος μου λέει θα σου δώσω ένα mail στείλε τα εκεί..Τα στέλνω 20:30..Ε λέω εντάξει είμαστε Τώρα..αμ δε..
Σήμερα 21/9 το πρωί έρχεται και στα 2 νούμερα εμού και της συζύγου "η ρύθμιση ίντερνετ δεν είναι σωστή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση cosmote.."Τα νούμερα Vodafone δουλεύουν κανονικα.Παίρνω στο τηλεφωνικό να δω τι γίνεται μου λέει Συνδεθήκατε cosmote..εγκεφαλικό..Ζητώ την εκπρόσωπο που μιλούσαμε,μου λέει θα σας πάρει..με παίρνει μετά από μισή ώρα την ξεχεζω,εξεπλάγην που συνδεθήκαμε cosmote μου λεει μιας που τα στείλαμε τα ακυρωτικα..μου λέγε διάφορα στο τέλος λέει θα σε πάρω σε 20 λεπτά να επιλυθεί..Αυτά,γύρω στης 13:15 και αφού Κανά μισάωρο πριν μας κόπηκε η Vodafone σύνδεση και δεν είχαμε τηλέφωνα..Μετά,πήγα Vodafone έκανα αίτηση φορητότητας,θα πρέπει τη Δευτέρα να μιλήσω με τον εκπρόσωπο που μου είχε κάνει την αντιπροσφορα και να εξηγήσω τι έγινε και να μου ενεργοποιήσει την προσφορά ξανά στη vodafone..Εν τω μεταξύ,έχω βάλει και γω και η γυναίκα μου τις κάρτες cosmote,ακόμη περιμένω να με πάρει η άλλη να μου βρει λύση,μιας που παραδέχθηκε τη βλακεία τους.Το κερασάκι θα είναι να μου ζητήσουν να πληρώσω πάγιο αναλογικό μιας εβδομάδας στην cosmote..
Αυτά..Τα είπα όσο πιο συνοπτικά μπορούσα :-)

#174   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/09/2013 - 15:33

Λοιπόν..Για να δείτε πως μπορείτε να μπλεχτείτε με τις εταιρείες.!.Τα λέω κοντολογίς..
Τρίτη 17/9 υπογράφω για αίτηση φορητότητας,αφού με πήρε προηγουμένως εκπρόσωπος της cosmote για το γνωστό πακέτο..
Πέμπτη 19/9 με παίρνει εκπρόσωπος της Vodafone μου κάνει καλή αντιπροσφορα και θέλω τελικά να μείνω..Παίρνω την cosmote για διαδικασία ακύρωσης, δε με πήρε κανείς..
Παρασκευή 20/9 στη δουλειά με παίρνουν το πρωί από cosmote δε μπόρεσα να απαντήσω..Με τα πολλά γύρω στις 11:30 π.μ παίρνω εγώ και μιλάω με την εκπρόσωπο που είχαμε κανονίσει την προσφορά της εξηγώ γιατί θέλω να ακυρώσω την αίτηση, όλα καλά μου λέει στείλε ακυρωτικο στο φαξ τάδε και μου είπε πως και τι..Όλο το πρωί η σύζυγος προσπαθούσε να στείλει φαξ,τίποτε..Παίρνει τηλέφωνο αυτή της λέει Ναι έχει πρόβλημα,θα το φτιάξουμε σε 15 λεπτά ξαναπροσπαθησε..μεσημέρι αυτά φεύγει από δουλειά,το απόγευμα πάμε σε φωτογραφείο προσπαθούμε να το στείλουμε τίποτε πάλι..μιλάει με εκπρόσωπο λέμε να τα στείλουμε με mail σκαναρισμενα δε γίνεται λέει..Μετά παίρνω εγώ με παίρνει πίσω διαφορετική εκπρόσωπος μου λέει θα σου δώσω ένα mail στείλε τα εκεί..Τα στέλνω 20:30..Ε λέω εντάξει είμαστε Τώρα..αμ δε..
Σήμερα 21/9 το πρωί έρχεται και στα 2 νούμερα εμού και της συζύγου "η ρύθμιση ίντερνετ δεν είναι σωστή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση cosmote.."Τα νούμερα Vodafone δουλεύουν κανονικα.Παίρνω στο τηλεφωνικό να δω τι γίνεται μου λέει Συνδεθήκατε cosmote..εγκεφαλικό..Ζητώ την εκπρόσωπο που μιλούσαμε,μου λέει θα σας πάρει..με παίρνει μετά από μισή ώρα την ξεχεζω,εξεπλάγην που συνδεθήκαμε cosmote μου λεει μιας που τα στείλαμε τα ακυρωτικα..μου λέγε διάφορα στο τέλος λέει θα σε πάρω σε 20 λεπτά να επιλυθεί..Αυτά,γύρω στης 13:15 και αφού Κανά μισάωρο πριν μας κόπηκε η Vodafone σύνδεση και δεν είχαμε τηλέφωνα..Μετά,πήγα Vodafone έκανα αίτηση φορητότητας,θα πρέπει τη Δευτέρα να μιλήσω με τον εκπρόσωπο που μου είχε κάνει την αντιπροσφορα και να εξηγήσω τι έγινε και να μου ενεργοποιήσει την προσφορά ξανά στη vodafone..Εν τω μεταξύ,έχω βάλει και γω και η γυναίκα μου τις κάρτες cosmote,ακόμη περιμένω να με πάρει η άλλη να μου βρει λύση,μιας που παραδέχθηκε τη βλακεία τους.Το κερασάκι θα είναι να μου ζητήσουν να πληρώσω πάγιο αναλογικό μιας εβδομάδας στην cosmote..
Αυτά..Τα είπα όσο πιο συνοπτικά μπορούσα :-)

Ούτε τα φαξ τις vodafone λειτουργούν εδώ και μέρες. Φαντάζομαι όλοι θα καταλάβαινετε τον λόγο. Αν κατάφερε κάποιος εδώ και τρεις μέρες να στείλει φαξ ακύρωσης της φορητότητας να μας πει. Εγώ τελικά δεν υπέγραψα καν το συμβόλαιο στην vodafone και τα έστειλα πίσω. Ο λόγος?? :πήρα μια κάρτα πρώτα να δω το σήμα και το 3g και ήταν απελπιστικά αργό το ίντερνετ τους. Καμία σχέση με τις cosmote που πιάνω Χαλκίδα lte και σχεδόν παντού μπαίνω με H+. Με της vodafone κόντευε να πάρει φωτιά το κινητό. Ανέβασε τρομερή θερμοκρασία από την προσπάθεια να πιάσει έστω και E. Το κακό είναι ότι δεν μου δίνει η cosmote την προσφορά σε δύο αριθμούς με 22,4 όπως σε όσους έρχονται από Vodafone. Τα έχω πάρει μαζί τους αλλά τι να κάνω που έχει πολύ καλύτερο σήμα.

#175   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 21/09/2013 - 15:40

Ούτε τα φαξ τις vodafone λειτουργούν εδώ και μέρες. Φαντάζομαι όλοι θα καταλάβαινετε τον λόγο. Αν κατάφερε κάποιος εδώ και τρεις μέρες να στείλει φαξ ακύρωσης της φορητότητας να μας πει. Εγώ τελικά δεν υπέγραψα καν το συμβόλαιο στην vodafone και τα έστειλα πίσω. Ο λόγος?? :πήρα μια κάρτα πρώτα να δω το σήμα και το 3g και ήταν απελπιστικά αργό το ίντερνετ τους. Καμία σχέση με τις cosmote που πιάνω Χαλκίδα lte και σχεδόν παντού μπαίνω με H+. Με της vodafone κόντευε να πάρει φωτιά το κινητό. Ανέβασε τρομερή θερμοκρασία από την προσπάθεια να πιάσει έστω και E. Το κακό είναι ότι δεν μου δίνει η cosmote την προσφορά σε δύο αριθμούς με 22,4 όπως σε όσους έρχονται από Vodafone. Τα έχω πάρει μαζί τους αλλά τι να κάνω που έχει πολύ καλύτερο σήμα.

Το θεμα καλως η κακως ειναι οτι αν δε γινει η φορητοτητα δε προκειται να σου κανουν καλυτερη τιμη απο cosmote.

#176   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/09/2013 - 15:48

Το θεμα καλως η κακως ειναι οτι αν δε γινει η φορητοτητα δε προκειται να σου κανουν καλυτερη τιμη απο cosmote.

Αυτο το έχω καταλάβει εδώ και μέρες. Αλλά ούτως ή άλλως και να την έκανα την φορητότητα και να μου έκαναν την αντιπροσφορα από κοτε δεν θα μπορούσα να Το ακυρώσω εγκαίρως μιας και εχουν βγάλει σε αχρηστια τα φαξ τους φαντάζομαι για ευνόητους λόγους. Και αν έμενα vodafone με αυτό το μαύρο χαλί που είδα για 18 μήνες θα πάθαινα κατάθλιψη.
Άσχετο αλλά αν πάω με την κάρτα που πήρα από Vodafone για τα δοκιμαστικά, να την κάνω φορητότητα cosmote σε οικογενειακό με τον άντρα μου που έχει συμβόλαιο εννοείται ήδη στην κοτε υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν τίποτα καλό.??

#177   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 21/09/2013 - 15:52

Αυτο το έχω καταλάβει εδώ και μέρες. Αλλά ούτως ή άλλως και να την έκανα την φορητότητα και να μου έκαναν την αντιπροσφορα από κοτε δεν θα μπορούσα να Το ακυρώσω εγκαίρως μιας και εχουν βγάλει σε αχρηστια τα φαξ τους φαντάζομαι για ευνόητους λόγους. Και αν έμενα vodafone με αυτό το μαύρο χαλί που είδα για 18 μήνες θα πάθαινα κατάθλιψη.
Άσχετο αλλά αν πάω με την κάρτα που πήρα από Vodafone για τα δοκιμαστικά, να την κάνω φορητότητα cosmote σε οικογενειακό με τον άντρα μου που έχει συμβόλαιο εννοείται ήδη στην κοτε υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν τίποτα καλό.??

Δεν ξερω αν γινεται αυτο που λες.

#178   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2013 - 18:39

Πήγα σήμερα σε κατάστημα Vodafone και η προσφορά τους για να φύγω από Cosmote και να πάω στο red1 ήταν στα 27 ευρώ η κάθε γραμμή για οικογενειακό με 2 γραμμές.

Τους είπα ότι τώρα πληρώνω 21 και αν γίνεται σε αυτή την τιμή. Όχι, η προσφορά είναι στα 27. Οπότε έφυγα...

#179   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 22/09/2013 - 00:27

ξερετε ποσο παει το penalty αν φυγουμε απο vodafone πριν το περας του ετους;

legit

#180   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 22/09/2013 - 01:21

ξερετε ποσο παει το penalty αν φυγουμε απο vodafone πριν το περας του ετους;

αναλογα σε τι μηνα του συμβολαίου εισαι γράφει στο συμβόλαιο σου τι απόσβεση εχει γινει και τι ποσοστό της επιδότησης που πηρες πρεπει να πληρώσεις.στο 18 μηνο αν θυμαμαι καλα ακομα και στο χρονο να εισαι πρεπει να επιστρέψεις το 100% της επιδότησης.δες στο συμβόλαιο σου παντως,το γράφει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες