Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Προσφορά cosmote

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
558 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   Agwnistikotatos

Agwnistikotatos

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/09/2013 - 18:39

Εγώ είχα χθες ραντεβού με τον κούριερ για να υπογράψω κοσμοτε, αλλά δέχθηκα κλήση απο τη βονταφον και δεν υπέγραψα!
Κάλεσα στην κοσμοτε για να ακυρωσω την αίτηση φορητοτητας και μου είπαν ότι η προφορική εντολή μου αρκεί, εφόσον δεν υπέγραψα τα έγγραφα και δεν χρειάζεται να στείλω fax!
Φοβάμαι μην μου τα μασάει η voda μόλις δει ότι ακύρωσα τη φορητοτητα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 26/09/2013 - 18:46

Τι να σου πω. Αν στα μασαει κανε παλι αιτηση cosmo. Εγω τωρα που ειμαι cosmo αν μου πει κανα κουλο η voda στην τελικη μενω εδω κ μια χαρα

#258   Agwnistikotatos

Agwnistikotatos

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2013 - 19:26

Το θέμα είναι θα μου ξαναδώσει η cosmote αυτή την τιμή μετά;;;
:/

#259   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 26/09/2013 - 19:42

Εγώ πάντως με την cosmote είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενη 15 χρόνια τώρα και από σήμα και από θέμα λογαριασμών. Δεν έχουν κάνει ποτέ λάθος. Μου την έσπασε τώρα λίγο με τις προσφορές που δεν μου την έδιναν χωρίς φορητότητα αλλά τι να κάνω. Από Vodafone δεν έχω καθόλου σήμα όπου και αν δοκίμασα με μια κάρτα για να δω.καλα για 3g με E και αυτό με το ζόρι. Ενώ cosmote lte ή με H+. Και μιλάω για Χαλκίδα. Όχι για κανά χωριό. Αν και η cosmote και στο χωριό μου με H+ είμαι. Γιαυτό δειλιασα και τελευταία στιγμή δεν υπέγραψα τα συμβόλαια στην vodafone. Γιατί αν δεν με έπαιρναν από cosmote για αντιπροσφορα θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ.

#260   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2013 - 20:17

Το θέμα είναι θα μου ξαναδώσει η cosmote αυτή την τιμή μετά;;;
:/

Θα εισαι στην cosmote με την προσφορα που σου εκανε κ θα πεις οτι δεν προλαβες κ περασαν οι γραμμες κατι ευκολο ετσι οπως ειναι οι διαδικασιες. Μετα θα παρεις την voda κ θα ρωτησεις αν ισχυει η προσφορα/αντιπροταση που σου ειχανε κανει κ θα κανεις φορητοτητα σε αυτους. Απλα θα πληρωσεις οσες μερες εισαι cosmote

#261   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/09/2013 - 23:27

Σε αντίστοιχη περίπτωση μετάβασης δυο γραμμών από vodafone στη cosmote, στο γνωστό προγραμμα (απεριόριστα 65) με 22.10ε έκαστη, δέχθηκα αντιπρόταση για να μείνω στη vodafone στο red1, με 18.80ε για την κάθε γραμμή και δώρο τις δύο sim με 750MB το μήνα έκαστη, τις οποίες όπως με διαβεβαίωσαν γίνεται να μου τις συνδέσουν με την κύρια γραμμή μου, γιατί η δεύτερη δεν κάνει καθόλου χρήση internet και έτσι θα έχω εγώ 2250MB κάθε μήνα και η δεύτερη γραμμή 750MB(αυτά δεν γίνεται να μεταβιβαστούν).
Ο φόβος μου (και λόγω ιστορικού που είχα με τη vodafone σε πρόσφατη τηλεφωνική προσφορά τους, η οποία δεν μου περάστηκε ποτέ, παρόλο που είχα όνομα υπαλλήλου κλπ), είναι μήπως είναι μπλόφα απλά για ακύρωση της φορητότητας στην κοσμοτε.
Δεν δέχονται ούτε να τους ηχογραφησω, ούτε να μου δώσουν γραπτά την προσφορά.
Έχω και σε αυτή την περίπτωση κρατημένα όλα τα ονόματα των υπαλλήλων με τους οποίους μίλησα, αλλά μου λένε ότι πρώτα πρέπει να γίνει ακύρωση της φορητοτητας και μετά να προχωρήσουμε σε ενεργοποίηση της συγκεκριμένης προσφορας.
Εδώ να αναφέρω ότι την προηγούμενη φορά που είχε γίνει το ίδιο και δεν μου είχε ενεργοποιηθεί η προσφορά, με είχε καλέσει ο υπάλληλος ο οποίος μου την είχε δώσει, και μου έλεγε, "σας είπα εγώ τέτοιο πράγμα;" Και γενικά έκανε τον κινέζο.......
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που ξεκίνησα για να φύγω στην κοσμοτε, αλλά όντως αν ισχύει το 18,80 για την κάθε γραμμή, είναι δελεαστική προφορά...
Εχει κάνει τελικά κανεις οικογενειακό red1 με αυτή την τιμή;
Τι μπορώ να κάνω ώστε να κατοχυρωθώ για να μην την ξαναπατήσω;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δεν ξέρω αν λέγεται red πάντως αυτη τηναντι πρόταση για τα 18 ευρω την είχα και εγω με την κοπέλα μου αλλά παραμείναμε στην cosmote... Οπότε δεν μπορω να επαληθεύσω αν ισχύει σίγουρα. Πάντως μας την έκαναν και εμάς

Τελευταία επεξεργασία από: Fade2Black, 26/09/2013 - 23:28

#262   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 27/09/2013 - 01:02

Μολις μπηκα σε red1,αλλα δεν πιανω πουθενα lte...δεν γραφει η καρτα 4g...παιζει ρολο;

#263   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2013 - 09:51

Μολις μπηκα σε red1,αλλα δεν πιανω πουθενα lte...δεν γραφει η καρτα 4g...παιζει ρολο;

έχεις κάνει το carrier update και σου έχει εμφανίσει τον διακόπτη? Νομίζω η κάρτα δεν έχει να κάνει. Είναι κ ανάλογα την περιοχή που είσαι.

#264   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2013 - 09:53

Εγώ πάντως με την cosmote είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενη 15 χρόνια τώρα και από σήμα και από θέμα λογαριασμών. Δεν έχουν κάνει ποτέ λάθος. Μου την έσπασε τώρα λίγο με τις προσφορές που δεν μου την έδιναν χωρίς φορητότητα αλλά τι να κάνω. Από Vodafone δεν έχω καθόλου σήμα όπου και αν δοκίμασα με μια κάρτα για να δω.καλα για 3g με E και αυτό με το ζόρι. Ενώ cosmote lte ή με H+. Και μιλάω για Χαλκίδα. Όχι για κανά χωριό. Αν και η cosmote και στο χωριό μου με H+ είμαι. Γιαυτό δειλιασα και τελευταία στιγμή δεν υπέγραψα τα συμβόλαια στην vodafone. Γιατί αν δεν με έπαιρναν από cosmote για αντιπροσφορα θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ.

δεν υπέγραψες κ σε πήραν για αντιπροσφορά?

#265   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2013 - 10:02

δεν υπέγραψες κ σε πήραν για αντιπροσφορά?

Δεν με πηραν για αντιπροσφορα. Αλλά επειδή εγώ δεν ήθελα να χάσω αυτήν την προσφορά κράτησα το συμβόλαιο του άντρα μου ως έχει αφού είναι επαγγελματίας δεν ήθελα να του αλλάξω αριθμό, άσε που δεν ασχολείται και με τον ίντερνετ καθόλου, και πήρα μια κάρτα vodafone για μένα και έκανα φορητότητα αυτόν τον αριθμό στη cosmote. Το έβαλα στο συμβόλαιο του άντρα μου ως οικογενειακό και πήρα την προσφορά για τα 22,4 μόνο για τον έναν αριθμό που έκανα φορητότητα. Το καρτοσυμβολαιο που είχα εγώ στην cosmote το γύρισα σε κάρτα. Σήμερα περιμένω τα συμβόλαια να υπογράψω. Το κακό είναι ότι άλλαξα αριθμό αλλά δεν βαριέσαι θα το συνηθίσω.

#266   Agwnistikotatos

Agwnistikotatos

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2013 - 10:05

Slaughter, εγώ δεν υπέγραψα και να πήραν για αντιπροσφορά!

#267   Agwnistikotatos

Agwnistikotatos

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2013 - 10:05

*με πήραν

#268   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2013 - 10:08

Slaughter, εγώ δεν υπέγραψα και να πήραν για αντιπροσφορά!

Τυχερός ήσουν. Και φαντάζομαι από τους λίγους. Εγώ την ψυχή τους έβγαλα και τίποτα. Και έκανα αυτό που έγραψα πιο πάνω. Φοβήθηκα μην γίνει κάτι και παντρευτώ την Vodafone που την βρήκα χάλια εντελώς όπου και αν δοκίμασα Χαλκίδα. Ούτε καν 3g δεν είδα να πιάνει.

#269   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2013 - 10:09

εγώ τώρα περιμένω κίνηση της voda για να με πάρει πίσω. Δεν ξέρω μόνο αν η cosmo έχει τίποτα απαιτήσεις (εκτός από το να πληρώσω την αναλογία των ημερών που θα είμαι σε αυτήν) για να φύγω πάλι. Μέχρι στιγμής πάντως μια χαρά σήμα κ 3G έχω με cosmo οπότε δεν με πειράζει (κάνω κ τις δοκιμές μου μέχρι τότε).

#270   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2013 - 10:11

εγώ τώρα περιμένω κίνηση της voda για να με πάρει πίσω. Δεν ξέρω μόνο αν η cosmo έχει τίποτα απαιτήσεις (εκτός από το να πληρώσω την αναλογία των ημερών που θα είμαι σε αυτήν) για να φύγω πάλι. Μέχρι στιγμής πάντως μια χαρά σήμα κ 3G έχω με cosmo οπότε δεν με πειράζει (κάνω κ τις δοκιμές μου μέχρι τότε).

Σκέψου το πριν φύγεις. Δεν έχω καμία σχέση εννοείται με την cosmote. Απλά από την εμπειρία μου και μόνο δεν θα άλλαζα με τίποτα. Μετά από καιρό αν έχουν φτιάξει τα πράγματα μπορεί αν τύχη κάτι καλό να κάνω καμιά αλλαγή. Τώρα ούτε που το σκέφτομαι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες