Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Προσφορά cosmote

• Please log in to reply
558 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 28/09/2013 - 14:55

Παιδιά πήρε κανείς την προσφορά με το να πάει μόνος του σε κατάστημα Vodafone η Cosmote?

Το προηγουμενο Σαββατο πηγα σε καταστημα Vodafone και μου εδιναν το red1 στα 27 καθε γραμμη (2 γραμμες οικογενειακο) 18μηνο, για φορητοτητα απο Cosmote.

Εχω την εντυπωση ομως οτι απο καταστημα σε καταστημα διαφερει η προσφορα.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 28/09/2013 - 14:56.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 28/09/2013 - 19:11

Παιδιά πήρε κανείς την προσφορά με το να πάει μόνος του σε κατάστημα Vodafone η Cosmote?

εγω ετσι στεγνα πηγα και ειπα οτι με πηρα τηλ πριν 4 μερες και το σκεφτηκα. εχει μια βδομαδα βεβαια που πηγα και ειμαι ηδη βονταφον. πιέζεις αρκετα. ξεκινανε απο 27ε/γραμμη για 24 μήνες (χωρις 4sharing) και καταληγεις με 22,45 18μηνο 750μβ του πακετου +7504sharing για καθε γραμμη.

#303   pificos

pificos

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/09/2013 - 22:24

Εχω εναν γνωστο που του ηρθε το sms για την αλλαγη

COSMOTE H Vodafone ?

#304   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2013 - 22:26

COSMOTE H Vodafone ?

Voda

#305   dominator

dominator

iPH Hero

• 3,533 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 29/09/2013 - 00:29

Vf

#306   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1,663 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 30/09/2013 - 02:58

ειμαι κ εγω κατοχος της προσφορας να πω την εμμπειρια μου λοιπον η προσφορα ισχυει ακομα γτ την εκανα πριν 4 μερες με 2 αριθμους ειμαι σε κοσμοτε κ εκανα φορητοτητα σε βοντα....και ενοειται οτι περιμενα να παρω αντιπροσφορα για να μην αλλαζω καρτες και δικτυο η προσφορα ηταν 24κατι ευρο στη βοντα οταν με πηραν κ εκανα τη φορηττοτητα...

και εννοειται οτι με πηραν για αντιπροσφορα παντα με παιρνουν τις 2-3 φορες που το εχω κανει απορω πως δε παιρνουν σ εμερικους μου φαινεται περιεργο αλλα επειδη το εκανε κ ενας φιλος μ το ιδιο προγραμμα ενω ειχε υπογραψει τον πηραν για αντιπροσφορα οποτε και αν υπογραψεις δε τρεχει κατι μπορεις να φυγεις παλι.........

οποτε λογω εμπειριας που εχω με τις φορητοτητες πηγαν ολα καλα γτ σε ολους το παιζουν τρελιτσα ......

εμενα το συμβολαιο εληγε 15 οκτομβριου και εβαλα κ του πατερα μου που εληγε δεκεμβριο αλλα ειχε παρει εκπτωση παγιου οποτε το προστιμο θα ειναι 20ε περιπου δ εξερω ακριβως...

με παιρνουν τηλ για αντιπροσφορα και μ λενε 20ε για τ πατερα σου ...και μισο λεπτο να δω κ το δικο σου μ λεει εχεις αλλον εναν χρονο συμβολαιο (πουλαγε τρελλα γτ εμενα εληγε σε 15 μερεσ) θα στο παω 35 περιπου ...τεσπα του λεω φιλε δε ληγει σε ενα χρονο αλλα τωρα σε 15 μερες ...

κ μ λεει α μισο λιγο εκανα λαθος (αχχχααχαχ γελαγα απο μεσα μου )

τεσπα ξαναμιλαμε κ μ λεει θα στο κανω 25ε δε γινετε παρακατω (αχαχαχαχα γελαγα απο μεσα μου)

του λεω 25? γιατι αφου στο πατερα μου το κανατε 20 που εχει κ ποιο χαμηλα παγιο απο μενα ...τεσπα μ λεει αυτη ειναι η προσφορα ...

του λεω οκ φιλε δωσε μ το ονομα σου κ θα σε παρω πρεπει να το σκεφτω και να τ αβαλω κατω γιατι εχω και προσφορα απο τη βοντα(δε του ειπα τιμη)...μου λλεει πρεπει να με παρεις μεχρι τις 8 .....του λεω φιλε καντο μου 20 κ 20 κ το κλεινουμε τωρα κ μ λει δε μπορω....κ κλεινει...

περναει μια ωρα και με ξαναπαιρνει ..μου λεει οτι μιλησ με το πατερα μου κ παπαριες και μου ξαναλεει οτι η προσφορα ειναι αυτη που μ ειχε πει στην αρχη 25 σε εμενα 20 στο πατερα μου...εκει λεω να "χτυπησω¨" λεω φιλε κοιτα να δεις στη βοντα μ ειπαν 22ε για καθε γραμμη του λεω αστο ευχαριστω παω στη βοντα ..μ λεει μισο λεπτο λιγο ...μ λεει ελα μολισ μιλησα με τα κεντρικα κ μ εδωσαν προσφορα 20 κ 20 για τις 2 γραμμες ..κ εννοειται το εκλεισα κ ολα καλα ....υποψην ομως το 20ε που σ λεει ειναι χωρις τελη κυκλοφοριας αρα θα βγει 22κατι πραγμα το ποιο δε το λενε ...για τα τελη κινητης στο συνολικο ποσο γιατι οταν πηγα σε ενα καταστημα να κανω την ανανεωση του λεω ποσο ειναι το ποσο κ μ λεει γυρω στα 23 ....

Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 30/09/2013 - 03:01.

#307   pificos

pificos

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/09/2013 - 06:00

....υποψην ομως το 20ε που σ λεει ειναι χωρις τελη κυκλοφοριας αρα θα βγει 22κατι πραγμα το ποιο δε το λενε ...για τα τελη κινητης στο συνολικο ποσο γιατι οταν πηγα σε ενα καταστημα να κανω την ανανεωση του λεω ποσο ειναι το ποσο κ μ λεει γυρω στα 23 ....

Αν είναι χωρίς ΦΠΑ 23%και τέλη 12% παει 27,5€!!!

#308   MARIAGIORGOS

MARIAGIORGOS

iPH Enthousiast

• 473 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 30/09/2013 - 07:04

Αν είναι χωρίς ΦΠΑ 23%και τέλη 12% παει 27,5€!!!

Οι τιμές είναι πάντα με ΦΠΑ συνήθως όμως δεν αναφέρουν τα τέλη κινητής εκτός αν το διευκρινήσεις.

#309   RsRoyal

RsRoyal

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2013 - 09:48

Καλημέρα σε όλους!

Είμαι στην Cosmote στο πρόγραμμα Απεριόριστα 55 με 45€ (έκπτωση στο πάγιο) 18 μήνες συμβόλαιο και έχουν περάσει δύο.

Ζητάω από την Cosmote να μου δώσει την προσφορά Απεριόριστα 65 με 33€ και μου λένε ότι διατίθεται μόνο για φορητότητα.

Κάνω αίτηση στην Vodafone 27/9/2013 βραδάκι για τις ίδιες παροχές με το 65 της Cosmote με 30€ (προσφορά ημέρας).

28/9/2013 στις 12:00 μ.μ με παίρνει τηλέφωνο το τμήμα προσφορών της Cosmote και μου προσφέρει το 65 στην προνομιακή τιμή 20€ τελική με ΦΠΑ. και τέλη κινητής!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

#310   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 30/09/2013 - 09:55

Τι συμπεράσματα! Αφού είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι είναι ξεφτίλες!

Απλά ποντάρουν στο "έλα μωρέ, δε βαριέσαι, που θα μπω σε αυτή τη διαδικασία".

#311   nellos

nellos

iPH Addict

• 625 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 30/09/2013 - 10:58

Καλημέρα σε όλους!

Είμαι στην Cosmote στο πρόγραμμα Απεριόριστα 55 με 45€ (έκπτωση στο πάγιο) 18 μήνες συμβόλαιο και έχουν περάσει δύο.

Ζητάω από την Cosmote να μου δώσει την προσφορά Απεριόριστα 65 με 33€ και μου λένε ότι διατίθεται μόνο για φορητότητα.

Κάνω αίτηση στην Vodafone 27/9/2013 βραδάκι για τις ίδιες παροχές με το 65 της Cosmote με 30€ (προσφορά ημέρας).

28/9/2013 στις 12:00 μ.μ με παίρνει τηλέφωνο το τμήμα προσφορών της Cosmote και μου προσφέρει το 65 στην προνομιακή τιμή 20€ τελική με ΦΠΑ. και τέλη κινητής!

Για ποσο καιρο συμβολαιο;

#312   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2013 - 11:15

Καλημέρα σε όλους!

το θέμα τώρα είναι να προλάβεις να κόψεις την φορητότητα.

#313   nellos

nellos

iPH Addict

• 625 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 30/09/2013 - 11:21

Αν δεν υπογραψεις γινεται να προχωρησει;

#314   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2013 - 11:51

Αν δεν υπογραψεις γινεται να προχωρησει;

όλα γίνονται τον τελευταίο καιρώ. Εγώ μόλις ξαναλέκανα αίτηση στην vodafone αφού δεν πρόλαβα να ακυρώσω την φορητότητα και περιμένω (είμαι από την Πέμπτη στην Cosmote) . μπάχαλοοοο

όλοι το παίζουν δύσκολοι , σε ταλαιπωρούν κ μόλις πας να φύγεις τα δίνουν όλα. Τους βαρέθηκα

#315   RsRoyal

RsRoyal

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2013 - 11:58

18 μήνες συμβόλαιο με 20€ τελική κάθε μήνα. Έκανα τηλεφωνικά άρση φορητότητας από την Vodafone. Την είδε η Cosmote από το σύστημα, θα κάνει την άλλη προγράμματος και το μόνο που μένει είναι να πάω σε ένα κατάστημα να υπογράψω το καινούργιο συμβόλαιο. Όλα αυτά μέσα στην μέρα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες