ειμαι κ εγω κατοχος της προσφορας να πω την εμμπειρια μου λοιπον η προσφορα ισχυει ακομα γτ την εκανα πριν 4 μερες με 2 αριθμους ειμαι σε κοσμοτε κ εκανα φορητοτητα σε βοντα....και ενοειται οτι περιμενα να παρω αντιπροσφορα για να μην αλλαζω καρτες και δικτυο η προσφορα ηταν 24κατι ευρο στη βοντα οταν με πηραν κ εκανα τη φορηττοτητα...
και εννοειται οτι με πηραν για αντιπροσφορα παντα με παιρνουν τις 2-3 φορες που το εχω κανει απορω πως δε παιρνουν σ εμερικους μου φαινεται περιεργο αλλα επειδη το εκανε κ ενας φιλος μ το ιδιο προγραμμα ενω ειχε υπογραψει τον πηραν για αντιπροσφορα οποτε και αν υπογραψεις δε τρεχει κατι μπορεις να φυγεις παλι.........
οποτε λογω εμπειριας που εχω με τις φορητοτητες πηγαν ολα καλα γτ σε ολους το παιζουν τρελιτσα ......
εμενα το συμβολαιο εληγε 15 οκτομβριου και εβαλα κ του πατερα μου που εληγε δεκεμβριο αλλα ειχε παρει εκπτωση παγιου οποτε το προστιμο θα ειναι 20ε περιπου δ εξερω ακριβως...
με παιρνουν τηλ για αντιπροσφορα και μ λενε 20ε για τ πατερα σου ...και μισο λεπτο να δω κ το δικο σου μ λεει εχεις αλλον εναν χρονο συμβολαιο (πουλαγε τρελλα γτ εμενα εληγε σε 15 μερεσ) θα στο παω 35 περιπου ...τεσπα του λεω φιλε δε ληγει σε ενα χρονο αλλα τωρα σε 15 μερες ...
κ μ λεει α μισο λιγο εκανα λαθος (αχχχααχαχ γελαγα απο μεσα μου )
τεσπα ξαναμιλαμε κ μ λεει θα στο κανω 25ε δε γινετε παρακατω (αχαχαχαχα γελαγα απο μεσα μου)
του λεω 25? γιατι αφου στο πατερα μου το κανατε 20 που εχει κ ποιο χαμηλα παγιο απο μενα ...τεσπα μ λεει αυτη ειναι η προσφορα ...
του λεω οκ φιλε δωσε μ το ονομα σου κ θα σε παρω πρεπει να το σκεφτω και να τ αβαλω κατω γιατι εχω και προσφορα απο τη βοντα(δε του ειπα τιμη)...μου λλεει πρεπει να με παρεις μεχρι τις 8 .....του λεω φιλε καντο μου 20 κ 20 κ το κλεινουμε τωρα κ μ λει δε μπορω....κ κλεινει...
περναει μια ωρα και με ξαναπαιρνει ..μου λεει οτι μιλησ με το πατερα μου κ παπαριες και μου ξαναλεει οτι η προσφορα ειναι αυτη που μ ειχε πει στην αρχη 25 σε εμενα 20 στο πατερα μου...εκει λεω να "χτυπησω¨" λεω φιλε κοιτα να δεις στη βοντα μ ειπαν 22ε για καθε γραμμη του λεω αστο ευχαριστω παω στη βοντα ..μ λεει μισο λεπτο λιγο ...μ λεει ελα μολισ μιλησα με τα κεντρικα κ μ εδωσαν προσφορα 20 κ 20 για τις 2 γραμμες ..κ εννοειται το εκλεισα κ ολα καλα ....υποψην ομως το 20ε που σ λεει ειναι χωρις τελη κυκλοφοριας αρα θα βγει 22κατι πραγμα το ποιο δε το λενε ...για τα τελη κινητης στο συνολικο ποσο γιατι οταν πηγα σε ενα καταστημα να κανω την ανανεωση του λεω ποσο ειναι το ποσο κ μ λεει γυρω στα 23 ....
Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 30/09/2013 - 03:01.