Προσφορά cosmote
Δημοσίευση 05/10/2013 - 12:03
Να σου πω στην cosmote ειχες υπογραψει συμβολαιο??
Τωρα που εμεινες vodafone τι θα κανεις με την cosmote?
Ad
Δημοσίευση 05/10/2013 - 14:50
Αα ναι 22 ηταν για οικογενειακο
Να σου πω στην cosmote ειχες υπογραψει συμβολαιο??
Τωρα που εμεινες vodafone τι θα κανεις με την cosmote?
Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα...
Η διαδικασία είναι.. Πχ εγώ που είχα vodafone.. Έκανα την φορητότητα προς cosmote στις 30/08.. 5/9 υπόγραψα κανονικά το συμβόλαιο στην κοσμοτε... και 7/9 περίπου συνδέθηκα και παρέλαβα και σιμ.. Η vodafone τότε ενημερώθηκε και μου έκανε προσφορά 11/9 και μου πρότεινε την προσφορά με το Red1 και το internet 4sharing. Έτσι έκανα ξανά φορητότητα προς vodafone.. Τελικώς περίπου 27/9 ήμουν ξανά πίσω στη vodafone και χρησιμοποιώ την παλιά σιμ της vodafone.. Μου ήρθε και καινούριο συμβόλαιο της voda και υπόγραψα κανονικά. Το μόνο που περιμένω είναι μια δεύτερη σιμ για το internet 4sharing.
Είναι λίγο μπέρδεμα βέβαια.. Γιατί έλαβα και έναν λογαριασμό από cosmote (9 ευρώ.. για όσο διάστημα χρησιμοποιουσα το δίκτυότης) Επίσης έλαβα και τον εκκαθαριστικό λογαριασμό από voda, την επιστροφή του αναλογικού παγίου του παλιού προγράμματος... και τώρα ξανά το αναλογικό από voda..
Η διαδικασία άργησε λίγο παραπάνω βέβαια γιατί όπως μου είπαν από την vodafone, h κοσμοτε έχει ξεκινήσει πολύ επιθετική συμπεριφορά προς τους πελάτης της πρώτης.
Δημοσίευση 05/10/2013 - 15:01
Πως εδωσε η vodafone το οκ στην cosmote χωρις να σε ρωτησει?
Δεν αξιζει λες να το κανω?
Δημοσίευση 05/10/2013 - 15:03
Με αγχωσες λιγο τωρα
Πως εδωσε η vodafone το οκ στην cosmote χωρις να σε ρωτησει?
Δεν αξιζει λες να το κανω?
Όπως σου πα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η παλιά σου εταιρία δεν μπορεί να σου κάνει αντιπροσφορά πριν συνδεθείς και υπογράψεις στην νέα εταιρία. Εσένα τι προσφορά σου έκαναν; Πόσα πληρώνεις τώρα ;
Δημοσίευση 05/10/2013 - 16:03
Βγηκε η επιδοτηση εκπτωση στο παγιο 2€ το μηνα
Ο μεσος ορος των λογαριασμων μου το μηνα ειναι 50€
Απο οτι μου ειπαν στο 13830 μου δινουν 140€ εκπτωση το χρονο στο cosmote 35
Δεν πρεπει να κανω vodafone για να παρω κατι καλο?
Δημοσίευση 05/10/2013 - 16:06
Δημοσίευση 05/10/2013 - 17:13
Δημοσίευση 05/10/2013 - 17:30
Μηπως καλυτερα να κανω απο wind αιτηση ή μηπως ουτε σε αυτους ισχυει το w σε καλη τιμη?
Εγώ νόμιζα ότι σε πήραν από μόνοι τους από άλλο δίκτυο για προσφορά.. Εγώ στη θέση σου θα έκανα την φορητότητα ναι... Αλλά όπως και να χει ειναι λιγο μπέρδεμα.
Για συσκευή μην περιμένεις μεγάλη επιδότηση. Μόνο για έκπτωση παγίου.
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 05/10/2013 - 17:31
Δημοσίευση 05/10/2013 - 19:03
Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα...
Η διαδικασία είναι.. Πχ εγώ που είχα vodafone.. Έκανα την φορητότητα προς cosmote στις 30/08.. 5/9 υπόγραψα κανονικά το συμβόλαιο στην κοσμοτε... και 7/9 περίπου συνδέθηκα και παρέλαβα και σιμ.. Η vodafone τότε ενημερώθηκε και μου έκανε προσφορά 11/9 και μου πρότεινε την προσφορά με το Red1 και το internet 4sharing. Έτσι έκανα ξανά φορητότητα προς vodafone.. Τελικώς περίπου 27/9 ήμουν ξανά πίσω στη vodafone και χρησιμοποιώ την παλιά σιμ της vodafone.. Μου ήρθε και καινούριο συμβόλαιο της voda και υπόγραψα κανονικά. Το μόνο που περιμένω είναι μια δεύτερη σιμ για το internet 4sharing.
Είναι λίγο μπέρδεμα βέβαια.. Γιατί έλαβα και έναν λογαριασμό από cosmote (9 ευρώ.. για όσο διάστημα χρησιμοποιουσα το δίκτυότης) Επίσης έλαβα και τον εκκαθαριστικό λογαριασμό από voda, την επιστροφή του αναλογικού παγίου του παλιού προγράμματος... και τώρα ξανά το αναλογικό από voda..
Η διαδικασία άργησε λίγο παραπάνω βέβαια γιατί όπως μου είπαν από την vodafone, h κοσμοτε έχει ξεκινήσει πολύ επιθετική συμπεριφορά προς τους πελάτης της πρώτης.
Κ εγω σε αυτη την περιπτοση ειμαι. Περιμενω την επιστροφη voda. Για το 4sharing κανουν την παπια πρεπει να το πιεσεις εσυ. Κ κατι γνωστοι μου ακομα περιμενουν τις καρτες. Ποσα data σου λεει οτι εχεις;
Δημοσίευση 05/10/2013 - 19:05
Κ εγω σε αυτη την περιπτοση ειμαι. Περιμενω την επιστροφη voda. Για το 4sharing κανουν την παπια πρεπει να το πιεσεις εσυ. Κ κατι γνωστοι μου ακομα περιμενουν τις καρτες. Ποσα data σου λεει οτι εχεις;
750 λεει οτι εχω τωρα. Εχω στειλει αίτημα για το 4sharing , εχει εγκριθεί απο οτι μου ειπαν και περιμενω. Οντως πρεπει να τους πιέσεις για το 4sharing
Δημοσίευση 05/10/2013 - 19:27
750 λεει οτι εχω τωρα. Εχω στειλει αίτημα για το 4sharing , εχει εγκριθεί απο οτι μου ειπαν και περιμενω. Οντως πρεπει να τους πιέσεις για το 4sharing
Δοκιμασες να πας σε μαγαζι να παρεις τις καρτες;
Δημοσίευση 05/10/2013 - 21:13
Δοκιμασες να πας σε μαγαζι να παρεις τις καρτες;
Δεν γίνεται.. πρέπει να τις στείλει ο πωλητής που σου έκανε την προσφορά και που γράφει το όνομά του και πάνω στο συμβόλαιο.. Για την φωνή.. οκ έχω την παλιά sim.. Μένει να μου έρθει η κάρτα 4sharing μόνο.. Είμαι 7 μέρες περίπου σε αναμονή. Αν δεν γίνετια τίποτα την Δευτέρα θα κάνω μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και πιστεύω να το κάνουν γρηγορότερα. Γιατί η αρχική συμφωνία ήταν με το 4sharing.
Το καλό με τη vodafone είναι ότι το Red το έδωσαν σε 12-μηνο .. μου έκανε εντύπωση αυτό.. Η κοσμοτε ότι πρόσφερε ήταν σε 18μηνα και πάνω..
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 05/10/2013 - 21:14
Δημοσίευση 05/10/2013 - 21:22
Εγώ έχω ακόμα λόγω επιδότησης συμβόλαιο με Cosmote έως Μάρτιο. Πληρώνω 65€ περίπου το Απεριόριστα με σταθερά 55. Αξίζει να δοκιμάσω να φύγω;
Δημοσίευση 05/10/2013 - 22:27
Δεν ενδιαφερομαι για συσκευηΕγώ νόμιζα ότι σε πήραν από μόνοι τους από άλλο δίκτυο για προσφορά.. Εγώ στη θέση σου θα έκανα την φορητότητα ναι... Αλλά όπως και να χει ειναι λιγο μπέρδεμα.
Για συσκευή μην περιμένεις μεγάλη επιδότηση. Μόνο για έκπτωση παγίου.
Να παω απο καταστημα wind δηλαδη?
Ποιο προγραμμα να κανω ομως?
Δημοσίευση 05/10/2013 - 22:36
Δεν ενδιαφερομαι για συσκευη
Να παω απο καταστημα wind δηλαδη?
Ποιο προγραμμα να κανω ομως?
Μπορεις και τηλεφωνικά.. Ή και online νομιζω εχει καλύτερες προσφοράς. Βρες ενα προγραμμα που να κανει περιπου το ιδιο παγιο που θες και στην cosmote
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες