Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Προσφορά cosmote

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
558 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/09/2013 - 19:03

παντως εγω που υπεγραψα στην voda με 22 το red1 μολις με πηραν τηλ απο την voda να με ενημερωσουν οτι το βραδυ θα ειμαι στο δικτυο τους.

η Cosmote παντως δεν πηρε τηλ σε καμια απο τις 2 γραμες που ειχαμε για καμια αντιπροσφορα !

Εγω σαν καταναλωτής κερδισμένος ειμαι απο τα 25 λεπτα και τα 100 mb παω στα 1500 και τα 750 αντιστοιχα..

Εμένα η Vodafone για το πρώτο χρόνο μου έδωσε 1,5 γιγα και μετά τον χρόνο 750.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/09/2013 - 19:06

750 μου έδωσαν δεν το ζορισα για παραπάνω ... Σκέψου ότι τώρα έχω 100 ....

#153   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2013 - 19:08

750 μου έδωσαν δεν το ζορισα για παραπάνω ... Σκέψου ότι τώρα έχω 100 ....

Από μόνοι τους μου το έδωσαν. Είναι μια καινούργια προσφορά στο Red 1.οπως μου δίνουν και δύο συσκευές για full σήμα δωρεάν αλλά τα φοβάμαι εγώ αυτά. Έχω και παιδί στο σπίτι και ένα στην κοιλιά.

#154   cbpiaa

cbpiaa

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:ΚΩΣΤΑΣ ST200

Δημοσίευση 17/09/2013 - 19:39

Από μόνοι τους μου το έδωσαν. Είναι μια καινούργια προσφορά στο Red 1.οπως μου δίνουν και δύο συσκευές για full σήμα δωρεάν αλλά τα φοβάμαι εγώ αυτά. Έχω και παιδί στο σπίτι και ένα στην κοιλιά.

Το τελειο σημα εκπεμπει 100 φορες λιγοτερο απο το wifi... Μη το φοβασαι!

#155   ckanas

ckanas

iPH newbie

• 80 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 17/09/2013 - 20:01

Το τελειο σημα εκπεμπει 100 φορες λιγοτερο απο το wifi... Μη το φοβασαι!

Ναι όντως μην το φοβάσαι σε θέμα ακτινοβολίας, βέβαια όταν η οικογένεια είχε Vodafone ποτέ δεν καταφέραμε να βγάλουμε σήμα πάντα υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Ευτυχώς η  Wind  είχε καλύτερα πακέτα και σήμα φυσικά και πλέον είναι όλα οκ   

#156   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 07:20

Κοιτάξτε τι έγραψε κάποιος σε άλλο forum χθες.

Από αύριο ισχύει μόνο για φορητοτητα αριθμού από άλλη εταιρεία, προσφορά στο απερ 65 προς όλους με 32€ μονή γραμμή και 19,9€ ανά γραμμή σε οικογενειακό, πολύ καλό ακούγεται.. Δε ξέρω αν ισχύει και για τον Γερμανό και την κόσμοτε καταστήματα ή ένα από τα δύο

#157   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/09/2013 - 08:01

Αυτο ισχυει μεσω καταστήματος και ποιο;

#158   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 08:02

Λένε για Γερμανό ή cosmote. Μπορεί και στα δύο αλλά δεν είναι σίγουρο.

#159   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 08:44

παντως εγω που υπεγραψα στην voda με 22 το red1 μολις με πηραν τηλ απο την voda να με ενημερωσουν οτι το βραδυ θα ειμαι στο δικτυο τους.

η Cosmote παντως δεν πηρε τηλ σε καμια απο τις 2 γραμες που ειχαμε για καμια αντιπροσφορα !

Εγω σαν καταναλωτής κερδισμένος ειμαι απο τα 25 λεπτα και τα 100 mb παω στα 1500 και τα 750 αντιστοιχα..

Τελικά σε έβαλε η Vodafone χθες στο δίκτυο της??? Έχεις καλό σήμα 3g και lte???

#160   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 09:02

Μέχρι στιγμής καλύτερο σήμα πιο καθαρή ομιλία στο Πειραιά που είμαι τώρα πιάνει 3G

#161   TXB

TXB

iPH Contributor

• 1.597 μηνύματα
  • Twitter:@???82
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G
  • GameCenter:???

Δημοσίευση 18/09/2013 - 13:28

Παιδιά ξέρει κανείς για Σέρρες αν η κοσμοτέ εχει καλή κάλυψη 3G & 4g? σήμερα υπέγραψα και ανησυχώ λίγο. Ευχαριστώ.

#162   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 18/09/2013 - 15:19

Παιδιά μην ανησυχείτε, και η Vodafone και η cosmote έχουν πολύ καλο σήμα και κάλυψη, μπορεί κάπου λίγο να υστερεί η μία, κάπου η άλλη, οι κεραίες τους ειναι σχεδόν η μία επάνω στην άλλη, με την καλή έννοια...:P οι διαφορές ειναι ελάχιστες. Τώρα αναφορικά με το 4G, ειναι ένα ανέκδοτο...οι κυνηγοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσουν ψάρι στον αέρα, παρά να βρείτε 4G για χρήση...και δεν εννοώ να ψάχνεις να βρεις την κεραία και να καθίσεις από κάτω...εδώ έχουν σοβαρά προβλήματα στο 3G, το 4G τους μάρανε...κόλπα του marketing...σταματήστε να κυνηγάτε το σήμα δεν θα το πετύχετε...:P

#163   vampirios

vampirios

iPH Member

• PipPipPip
  • 307 μηνύματα
  • GameCenter:vampirios

Δημοσίευση 19/09/2013 - 13:51

Παιδιά τελικά θα μείνω Vodafone μιας που με πήραν σήμερα και μου είπαν στο red 1 πακέτο με τη σύζυγο εγώ 19,35 λόγω έκπτωσης hol και η γυναίκα στα 21,50 με παροχές 1500 λεπτά,1500 μηνύματα και 750+750.

Το έγραψα σπαστά 750+750 γιατί προκειμένου να μας δώσουν αλλά 750mb απο τα κανονικά του red 1 πρέπει να μας στείλουν 2 κάρτες δεδομένων με 750mb επιπλέον κάθε μήνα στο red 1 και αν θελουμε λέει τη βάζουμε σε άλλο κινητό ή ταμπλετ αν θελουμε δεν την ανοίγουμε καν..Μαζι και οι δυο κάρτες πρέπει να καταναλώνουν το μήνα 1,5gb internet..Αυτό ισχύει φυσικά και για τα δυο νούμερα του πακέτου,δηλαδή 750+750 κάθε μήνα ο ένας και αλλά τόσα ο άλλος..

Το ερώτημα μου ειναι ότι επειδή πρέπει να στείλω ενημερωτικό και ενώ πήρα την cosmote δεν επικοινώνησε ακόμη για να μου πει τι να στείλω,μήπως κάποιος που το έχει κάνει ξέρει τι στέλνεις και που για να ακυρώσεις την υπογεγραμμένη αίτηση φορητότητας;;;

#164   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:55

Παιδιά τελικά θα μείνω Vodafone μιας που με πήραν σήμερα και μου είπαν στο red 1 πακέτο με τη σύζυγο εγώ 19,35 λόγω έκπτωσης hol και η γυναίκα στα 21,50 με παροχές 1500 λεπτά,1500 μηνύματα και 750+750.

Το έγραψα σπαστά 750+750 γιατί προκειμένου να μας δώσουν αλλά 750mb απο τα κανονικά του red 1 πρέπει να μας στείλουν 2 κάρτες δεδομένων με 750mb επιπλέον κάθε μήνα στο red 1 και αν θελουμε λέει τη βάζουμε σε άλλο κινητό ή ταμπλετ αν θελουμε δεν την ανοίγουμε καν..Μαζι και οι δυο κάρτες πρέπει να καταναλώνουν το μήνα 1,5gb internet..Αυτό ισχύει φυσικά και για τα δυο νούμερα του πακέτου,δηλαδή 750+750 κάθε μήνα ο ένας και αλλά τόσα ο άλλος..

Το ερώτημα μου ειναι ότι επειδή πρέπει να στείλω ενημερωτικό και ενώ πήρα την cosmote δεν επικοινώνησε ακόμη για να μου πει τι να στείλω,μήπως κάποιος που το έχει κάνει ξέρει τι στέλνεις και που για να ακυρώσεις την υπογεγραμμένη αίτηση φορητότητας;;;

Φωτοτυπία της ταυτότητας των αιτούντων, στην οποία αναγράφεις επάνω τους αριθμούς και ότι επιθυμείς να ακυρώσεις την αίτηση φορητότητας και το στέλνεις με fax εκεί που σου έκαναν την προσφορά.

#165   vampirios

vampirios

iPH Member

• PipPipPip
  • 307 μηνύματα
  • GameCenter:vampirios

Δημοσίευση 20/09/2013 - 13:01

Αφού χθες μιλά και μου είπαν ότι μέχρι της 9 το βραδυ θα με πάρουν για να με καθοδηγήσουν στην δίαιτα δεν πήρε κανείς..Σήμερα το πρωί με τα χίλια ζόρια και σουτ πήρα εγώ ξανά με πήρε η εκπρόσωπος πυρ είχα μίλησε για την προσφορά και Μουρ είπε τι να στείλω και το φαξ..έλα όμως που δε δουλεύει και καλά το φαξ τους αυτό;; ξαναπαίρνει η γυναίκα μου της λένε να έχει πρόβλημα θα σας πάρει η εκπρόσωπος πάλι να δούμε τι θα γίνει..Κοινώς..χεστηκαμε για σας αφού δε θα γίνετε πελάτες..
Εχω σκαναρει τα 2 έγγραφα που θέλει και θα τα στείλω μέσω email στο γραφείο τύπου,όπου θα τους ενημερώσω για το πρόβλημα και να κόψουν το λαιμό τους, εγώ θέλω να έχω ένα αποδεικτικό ότι έστειλα ακυρωτικο..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες