Δημοσίευση 21/09/2013 - 15:13
Λοιπόν..Για να δείτε πως μπορείτε να μπλεχτείτε με τις εταιρείες.!.Τα λέω κοντολογίς..
Τρίτη 17/9 υπογράφω για αίτηση φορητότητας,αφού με πήρε προηγουμένως εκπρόσωπος της cosmote για το γνωστό πακέτο..
Πέμπτη 19/9 με παίρνει εκπρόσωπος της Vodafone μου κάνει καλή αντιπροσφορα και θέλω τελικά να μείνω..Παίρνω την cosmote για διαδικασία ακύρωσης, δε με πήρε κανείς..
Παρασκευή 20/9 στη δουλειά με παίρνουν το πρωί από cosmote δε μπόρεσα να απαντήσω..Με τα πολλά γύρω στις 11:30 π.μ παίρνω εγώ και μιλάω με την εκπρόσωπο που είχαμε κανονίσει την προσφορά της εξηγώ γιατί θέλω να ακυρώσω την αίτηση, όλα καλά μου λέει στείλε ακυρωτικο στο φαξ τάδε και μου είπε πως και τι..Όλο το πρωί η σύζυγος προσπαθούσε να στείλει φαξ,τίποτε..Παίρνει τηλέφωνο αυτή της λέει Ναι έχει πρόβλημα,θα το φτιάξουμε σε 15 λεπτά ξαναπροσπαθησε..μεσημέρι αυτά φεύγει από δουλειά,το απόγευμα πάμε σε φωτογραφείο προσπαθούμε να το στείλουμε τίποτε πάλι..μιλάει με εκπρόσωπο λέμε να τα στείλουμε με mail σκαναρισμενα δε γίνεται λέει..Μετά παίρνω εγώ με παίρνει πίσω διαφορετική εκπρόσωπος μου λέει θα σου δώσω ένα mail στείλε τα εκεί..Τα στέλνω 20:30..Ε λέω εντάξει είμαστε Τώρα..αμ δε..
Σήμερα 21/9 το πρωί έρχεται και στα 2 νούμερα εμού και της συζύγου "η ρύθμιση ίντερνετ δεν είναι σωστή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση cosmote.."Τα νούμερα Vodafone δουλεύουν κανονικα.Παίρνω στο τηλεφωνικό να δω τι γίνεται μου λέει Συνδεθήκατε cosmote..εγκεφαλικό..Ζητώ την εκπρόσωπο που μιλούσαμε,μου λέει θα σας πάρει..με παίρνει μετά από μισή ώρα την ξεχεζω,εξεπλάγην που συνδεθήκαμε cosmote μου λεει μιας που τα στείλαμε τα ακυρωτικα..μου λέγε διάφορα στο τέλος λέει θα σε πάρω σε 20 λεπτά να επιλυθεί..Αυτά,γύρω στης 13:15 και αφού Κανά μισάωρο πριν μας κόπηκε η Vodafone σύνδεση και δεν είχαμε τηλέφωνα..Μετά,πήγα Vodafone έκανα αίτηση φορητότητας,θα πρέπει τη Δευτέρα να μιλήσω με τον εκπρόσωπο που μου είχε κάνει την αντιπροσφορα και να εξηγήσω τι έγινε και να μου ενεργοποιήσει την προσφορά ξανά στη vodafone..Εν τω μεταξύ,έχω βάλει και γω και η γυναίκα μου τις κάρτες cosmote,ακόμη περιμένω να με πάρει η άλλη να μου βρει λύση,μιας που παραδέχθηκε τη βλακεία τους.Το κερασάκι θα είναι να μου ζητήσουν να πληρώσω πάγιο αναλογικό μιας εβδομάδας στην cosmote..
Αυτά..Τα είπα όσο πιο συνοπτικά μπορούσα :-)