Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Προσφορά cosmote

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
558 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 25/09/2013 - 18:15

Εγω σημερα υπεγραψα στην voda,να δω αν θα με παρουν για αντιπροσφορα...μπορω με καποιον τροπο αν μου κανει καλητερη προσφορα η cosmote,το internet απο το unlimited 65 να το μοιραζω στο ipad μου που εινει 3g χωρις hotspot,με δευτερη sim?κατι δλδ που κανει η voda με το 4sharing internet δλδ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 25/09/2013 - 18:17

Ετοίμασε ένα χαρτί με τις δυο όψεις της ταυτότητας σου, τα νούμερα των τηλεφώνων, το αφμ σου και το κείμενο Ζητάω άμεση ακύρωση της διαδικασίας φορητοτητας και μόλις σε πάρει θα σου πει το νούμερο για να το στείλεις.

Μέχρι τις 9 δουλεύουν αλλα πίεσε τους αν δεις και περνάει η ώρα.

Το θεμα ειναι να με παρουν

#243   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2013 - 18:21

Το θεμα ειναι να με παρουν

μετα απο ποσες μερες εγινε η φορητοτητα;ή δεν έχει γινει ακόμα;

Τελευταία επεξεργασία από: karless, 25/09/2013 - 18:22

#244   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2013 - 18:32

μετα απο ποσες μερες εγινε η φορητοτητα;ή δεν έχει γινει ακόμα;

Μολις με πηρανε απο cosmo. Μου αντιπροτειναν ενα παγιο δωρο αλλα ειπα οχι. Πρεπει να στειλω fax

To fax ειναι 2102501452 για οποιον ενδιαφερετ

3-4 μερες απο την παραλαβη της αιτησης μου ειπαν περναει η φορητοτητα

Τελευταία επεξεργασία από: Slaughter, 25/09/2013 - 18:33

#245   pificos

pificos

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/09/2013 - 19:24

μετα απο αιτηση φορητοτητας στην wind και δυο μερες αναμονη με πηρε η cosmote και μου εδωσε δυο απεριοριστα 65 με τελικη τιμη 40ε!! και τα δυο

δεκτηκα φυσικα...

Τελευταία επεξεργασία από: pificos, 25/09/2013 - 19:25

#246   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2013 - 12:01

και συνεχίζω.. προσπαθούσα από το πρωί να στείλω το fax στην cosmote αλλά δεν.. τελικά τα κατάφερα αλλά "δεν πρόλαβα". πριν από λίγο οι γράμμές γύρισαν. τώρα μίλησα με vodafone που θα τις ζητήσουν πόσο αλλά θα τους πάρει 3-5 μέρες οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να είμαι cosmote (με ότι συνεπάγεται αυτό). Γενικά ένα μπάχαλο. τα έχουν κάνει πολύ πολύπλοκα για να ακυρώσεις την αίτηση σου.

#247   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 26/09/2013 - 12:13

Εγώ από σήμερα την έκανα  από Cosmote σε Wind διότι μου έδωσαν το πρόγραμμα W στα 29.90€ τελική τιμη με φπα και τέλη συνδρομητών και η γραμμή τις γυναίκας έγινε καρτοκινητή 28€ σε προσφορά στα 8€ τελική τιμή.

όλα μαζί 38€ τελική τιμή με φπα και τέλη συνδρομήτων και θα έχω 1500 λεπτά προς όλους 1500 μηνύματα προς όλους και 1.5GB internet και η γυναίκα μου 500 λεπτά προς όλους 30 sms προς όλους και 100MB internet.

Τα συμβόλαια ειναι 18μηνα και το πάγιο τις γυναίκας είναι εφόρου ζωής στα 8€ εφόσον διατηρώ το δικό μου πρόγραμμα.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα και προυπόθεση να είσαι συνδρομητής Cosmote είτε συμβολαίου είτε καρτοκινητού 

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 26/09/2013 - 12:15

#248   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/09/2013 - 14:21

Ήρθα και εγω κατόπιν προσφοράς στην cosmote μέρα απο 12 χρόνια Vodafone.

Έκανα οικογενειακό με την κοπέλα μου για ενάμιση χρόνο στα 22 ευρώ ο καθένας με τα 1500 λεπτά, σμς και mb.

Ερώτηση: Οταν μιλήσω πχ 10 δευτερόλεπτα πόσο μου το χρεώνει σε διάρκεια η εταιρία;

Και κάτι άλλο. Υπάρχει προγράμμα αντίστοιχο με το my Vodafone στο app store που να ενημερώνει για τα υπολειπόμενα λεπτα σμς και mb?

Ευχαριστώ πολύ!!!

#249   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 26/09/2013 - 14:42

Αν δε κανω λαθος εχει ελαχιστη χρεωση 60".

Η εφαρμογη ειναι αυτη https://itunes.apple...d482889196?mt=8

Επισης μπορεις να στειλεις 1 στο 1256 και σου στελνει αναλυτικα τι απομενει.Χωρις χρεωση φυσκικα το μνμ.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 26/09/2013 - 14:42

#250   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 26/09/2013 - 14:49

απο χθες το πρωι ολοκληρωθηκε η μεταφορα μου στην βονταφον απο την κοσμοτε. πλεον, 25ωρες μετα ακομη δεν μπορουν να με παρουν αριθμοι κοσμοτε η να μου ερθουν μυνηματα τους , δειχνοντας οτι το κινητο μου ειναι απενεργοποιημενο.(ασχετα αν εγω τους παιρνω και τους στελνω κανονικοτατα).  wind/vf αριθμοι επικοινωνουν κανονικα επισης. πηρα 3 φορες απο εχθες την βονταφον και ειπαν θα το διευθετησουν αλλα τιποτα ακομη μια μερα μετα. κανεις που να το εχει αντιμετωπιση στο παρελθον;

#251   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/09/2013 - 15:02

Τόλη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και κάτι άλλο. 

Ήρθε και σε μένα και στην κοπέλα μου το μήνυμα "Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή της ρύθμισης ιντερνετ δεν είναι δυνατή". Ξέρουμε τι είναι;

#252   Agwnistikotatos

Agwnistikotatos

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2013 - 17:24

Σε αντίστοιχη περίπτωση μετάβασης δυο γραμμών από vodafone στη cosmote, στο γνωστό προγραμμα (απεριόριστα 65) με 22.10ε έκαστη, δέχθηκα αντιπρόταση για να μείνω στη vodafone στο red1, με 18.80ε για την κάθε γραμμή και δώρο τις δύο sim με 750MB το μήνα έκαστη, τις οποίες όπως με διαβεβαίωσαν γίνεται να μου τις συνδέσουν με την κύρια γραμμή μου, γιατί η δεύτερη δεν κάνει καθόλου χρήση internet και έτσι θα έχω εγώ 2250MB κάθε μήνα και η δεύτερη γραμμή 750MB(αυτά δεν γίνεται να μεταβιβαστούν).
Ο φόβος μου (και λόγω ιστορικού που είχα με τη vodafone σε πρόσφατη τηλεφωνική προσφορά τους, η οποία δεν μου περάστηκε ποτέ, παρόλο που είχα όνομα υπαλλήλου κλπ), είναι μήπως είναι μπλόφα απλά για ακύρωση της φορητότητας στην κοσμοτε.
Δεν δέχονται ούτε να τους ηχογραφησω, ούτε να μου δώσουν γραπτά την προσφορά.
Έχω και σε αυτή την περίπτωση κρατημένα όλα τα ονόματα των υπαλλήλων με τους οποίους μίλησα, αλλά μου λένε ότι πρώτα πρέπει να γίνει ακύρωση της φορητοτητας και μετά να προχωρήσουμε σε ενεργοποίηση της συγκεκριμένης προσφορας.
Εδώ να αναφέρω ότι την προηγούμενη φορά που είχε γίνει το ίδιο και δεν μου είχε ενεργοποιηθεί η προσφορά, με είχε καλέσει ο υπάλληλος ο οποίος μου την είχε δώσει, και μου έλεγε, "σας είπα εγώ τέτοιο πράγμα;" Και γενικά έκανε τον κινέζο.......
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που ξεκίνησα για να φύγω στην κοσμοτε, αλλά όντως αν ισχύει το 18,80 για την κάθε γραμμή, είναι δελεαστική προφορά...
Εχει κάνει τελικά κανεις οικογενειακό red1 με αυτή την τιμή;
Τι μπορώ να κάνω ώστε να κατοχυρωθώ για να μην την ξαναπατήσω;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

#253   Agwnistikotatos

Agwnistikotatos

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2013 - 17:37

Αν θέλετε μπορω να γράψω δημόσια, τόσο το όνομα του υπαλλήλου ο οποίος μου είχε δώσει ψευδή προσφορά, όσο και τα ονόματα των υπαλλήλων που μίλησα τώρα.
Μιλάμε και στις δύο περιπτώσεις, για τη vodafone και όχι κάποια εταιρία προσφορών κτλ!

#254   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2013 - 18:15

Αν θέλετε μπορω να γράψω δημόσια, τόσο το όνομα του υπαλλήλου ο οποίος μου είχε δώσει ψευδή προσφορά, όσο και τα ονόματα των υπαλλήλων που μίλησα τώρα.
Μιλάμε και στις δύο περιπτώσεις, για τη vodafone και όχι κάποια εταιρία προσφορών κτλ!

Μια απο τα ιδια σε μενα. Εμενα χτες με καλεσανε για την αντιπροσφορα κ σημερα προσπαθησα να ακυρωσω την αιτηση αλλα δεν προλαβα κ περασα στην cosmote. Τωρα πρεπει να κανω παλι αιτηση στην vodafone για αυτη την προσφορα. Αν εχεις περασει στην cosmote κ τους πεις οτι δεν προλαβες την ακυρωση θα εισαι πιο σιγουρος μην χασεις κ αυτη την προσφορα.

Εγω τωρα περιμενω απο voda να μου πουν. Αν εχω νεα θα γραψω

#255   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 26/09/2013 - 18:36

Αν θέλετε να έχετε αποδείξεις από κάποια συνομιλία σας με κάποια εταιρία, μπορείτε να την κάνετε με ανοιχτή ακρόαση και να έχετε κάποιο φίλο για μάρτυρα...

Στο τέλος της κουβέντας μάλιστα τους το αναφέρετε και θα δείτε τι έκπληξη θα πάρουν!

Είναι νομιμότατο, εκτός κι αν πουν στην αρχή ότι η συνομιλία σας ότι είναι εμπιστευτική(!), λέμε τώρα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες