Προσφορά cosmote
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:44
Ad
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:46
δεν γίνεται να ενημερωθεί η άλλη εταιρεία για το αίτημα γιατί αν δεν έχει τα συμβόλαια υπογεγραμμένα δεν μπορεί να αποδείξει ότι όντως έχεις κάνει το αίτημα. Ίσως άλλαξε τον τελευταίο χρόνο το σύστημα γιατί γινόντουσαν πολλά παράπονα για φορητότητες χωρίς να έχει δώσει το οκ ο πελάτης και γινόταν ένα μπάχαλο τώρα πλέον είναι μόνο αυτή η διαδικασία και γιαυτό έχεις και 15 μέρες να υπαναχωρήσεις.
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:47
δεν γίνεται να ενημερωθεί η άλλη εταιρεία για το αίτημα γιατί αν δεν έχει τα συμβόλαια υπογεγραμμένα δεν μπορεί να αποδείξει ότι όντως έχεις κάνει το αίτημα. Ίσως άλλαξε τον τελευταίο χρόνο το σύστημα γιατί γινόντουσαν πολλά παράπονα για φορητότητες χωρίς να έχει δώσει το οκ ο πελάτης και γινόταν ένα μπάχαλο τώρα πλέον είναι μόνο αυτή η διαδικασία και γιαυτό έχεις και 15 μέρες να υπαναχωρήσεις.
Οπότε αυτή είναι η διαφορά μας.. Γι αυτό δεν μπορούσαμε να συννεοηθούμε.. Άλλαξε τον τελευταίο χρόνο.. Προσωπικά εγώ αλλά και σε όλη την οικογεένιά μου έτσι έκανα κάθε χ΄ρονο.. Δεν χρειάζονταν υπογραφές για να ενημερωθεί η άλλη εταιρία. Τελευταία φορά κι όλας το έκανα το 2012 σε ανανέωση συμβολαίου.. Και προφανώς αυτό δεν το ήξεραν και στο cc.
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 05/09/2013 - 22:48
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:51
Αν και το θέμα μας είναι η προσφορά της Cosmote, για τις φορητότητες έχω να πω το εξής. Αν κάνεις αίτηση από Cosmote συμβόλαιο σε Voda καρτοκινητή, πάλι θα πρέπει να υπογράψεις ή αλλάζει η διαδικασία; Αυτό πάντως με τις υπογραφές πριν είναι φετινό φρούτο! Η ερώτηση είναι, ισχύει και για μεταφορά σε καρτοκινητή;
υποθέτω ναι καθώς και πάλι ζητάς ένα αριθμό να αλλάξει δίκτυο, και λέω υποθέτω γιατί την καρτοκινητή την έχουν αποκλειστικά τα καταστήματα και όχι το δικό μου τμήμα.
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:53
Οπότε αυτή είναι η διαφορά μας.. Γι αυτό δεν μπορούσαμε να συννεοηθούμε.. Άλλαξε τον τελευταίο χρόνο.. Προσωπικά εγώ αλλά και σε όλη την οικογεένιά μου έτσι έκανα κάθε χ΄ρονο.. Δεν χρειάζονταν υπογραφές για να ενημερωθεί η άλλη εταιρία. Τελευταία φορά κι όλας το έκανα το 2012 σε ανανέωση συμβολαίου.. Και προφανώς αυτό δεν το ήξεραν και στο cc.
έτσι ακριβώς γιατί πραγματικά γινόντουσαν καφρίλες έπαιρναν τηλέφωνο ηλικιωμένους παίρνανε αφμ και ταυτότητα και κάνανε πωλήσεις και βρισκόταν κόσμος προ εκπλήξεως και λέγανε μα εγώ δεν έχω κάνει τίποτα.
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:53
υποθέτω ναι καθώς και πάλι ζητάς ένα αριθμό να αλλάξει δίκτυο, και λέω υποθέτω γιατί την καρτοκινητή την έχουν αποκλειστικά τα καταστήματα και όχι το δικό μου τμήμα.
Ισως αυτός να είναι κι ο τρόπος για να αποφύγετε υπογραφές από τα πριν...
Δημοσίευση 05/09/2013 - 23:56
Και σε εμένα τηλεφώνησαν σήμερα για να μου υπενθυμίσουν το αυριανό ραντεβού με τον κούριερ.
Τους ρώτησα για το αν η φορητότητα έχει πάει στην Vodafone και μου είπαν πως η φορητότητα θα φύγει αφού υπογραφούν τα συμβόλαια και το νούμερο αποδεσμέυεται σε 2-3 εργάσιμες.
Οπότε από αύριο που θα ενημερωθεί η Vodafone περιμένω και το σχετικό τηλεφώνημα.
Παλιότερα όντως πρώτα γινόταν το αίτημα και μετά τα συμβόλαια.
Άλλαξε τελευταία, αφού ο κόσμος το είχε "μυριστεί" και παζάρευε με τις εταιρείες.
Οπότε τώρα αλλάξαν το σύστημα για να φαίνεται πιο πολύπλοκο (συμβόλαια και υπογραφές), ενώ στην ουσία πάλι μπορεί να ακυρωθεί κανονικότατα σε περίπτωση αντιπροσφοράς.
Δημοσίευση 11/09/2013 - 10:45
Σε συνέχεια της ιστορίας μου από εδώ, με πήρε χθες τηλέφωνο η Vodafone η οπόια για να μείνω μου πρόσφερε το RED 1 και στις δύο γραμμές με τελική τιμή 21 ευρώ το μήνα.
Επίσης μου πρόσφερε και ένα πάγιο δώρο σε κάθε γραμμή αλλά και δωρεάν τη συσκευή για φουλ σήμα.
Οπότε αποφάσισα να μείνω στη Vodafone.
Η διαδικασία για να ακυρώσω τη φορητότητα ήταν απλά να στείλω ένα fax στην Cosmote και σε 1 ώρα το αίτημα φορητότητας είχε ακυρωθεί.
Στην τελική το παζάρι ακόμα δουλεύει. Το έχουν κάνει να φαίνεται πιο δύσκολο, αλλά δουλεύει.
Δημοσίευση 11/09/2013 - 11:42
Το έγραψα και στο τοπικ της επιδότησης, το γράφω και εδώ μιας συζητάμε και εδώ για την προσφορά.
Φίλος που έκανε τη φορητότητα από Wind σε Cosmote και πήρε το πακέτο προς όλους που λέγαμε με 22,12 την κάθε γραμμή, σήμερα τον πήρε η Wind και του κάνει νέα προσφορά στα 11,80 την κάθε γραμμή! Τελική τιμή. 23,60 και οι δυο γραμμές το μήνα, για 18 μήνες!
Δημοσίευση 11/09/2013 - 14:51
Σε συνέχεια της ιστορίας μου από εδώ, με πήρε χθες τηλέφωνο η Vodafone η οπόια για να μείνω μου πρόσφερε το RED 1 και στις δύο γραμμές με τελική τιμή 21 ευρώ το μήνα.
Επίσης μου πρόσφερε και ένα πάγιο δώρο σε κάθε γραμμή αλλά και δωρεάν τη συσκευή για φουλ σήμα.
Οπότε αποφάσισα να μείνω στη Vodafone.
Η διαδικασία για να ακυρώσω τη φορητότητα ήταν απλά να στείλω ένα fax στην Cosmote και σε 1 ώρα το αίτημα φορητότητας είχε ακυρωθεί.
Στην τελική το παζάρι ακόμα δουλεύει. Το έχουν κάνει να φαίνεται πιο δύσκολο, αλλά δουλεύει.
Για πόσους μήνες σου έδωσε αυτές τις τιμές...? για 12 - 18 - 24 ? διότι σαν προσφορά ειναι πολύ καλή, και μια τελευταία ερώτηση, υπήρξε πολύ παζάρι ή όταν ενημερώθηκε σου έκανε αυθεθείας την αντί προσφορά.
Δημοσίευση 11/09/2013 - 15:33
Από την αρχή και με τους δύο μίλαγα για 18μηνα συμβόλαια.
Παζάρι δεν υπήρξε σχεδόν κανένα. Με πήρε τηλέφωνο η Vodafone ταν ενημερώθηκε για τη φορητότητα, με ρώτησε γιατί θέλω να φύγω και μόλις της εξήγησα μου έδωσε κατευθείαν την παραπάνω προσφορά.
Και μάλιστα δεν μου είπε για το φουλ σήμα και όταν της το είπα δεν το σκέφτηκε καν και είπε ότι θα μου δώσει και αυτό.
Δημοσίευση 12/09/2013 - 14:44
Δημοσίευση 12/09/2013 - 14:49
Δε θα το πιστέψετε :-) Με πήρε η cosmote και μου κάνανε την προσφορά :-) 44,24€ για 18 μήνες για 2 νούμερα.Το θέμα είναι ότι η γυναίκα μου για να φύγει πρέπει να πληρώσει 120€ λέει γιατί έκανε ανανέωση συμβολαίου τον Ιούνιο αλλά μείωση παγίου όχι συσκευή..Πολλά δεν είναι ρε παιδιά;Έκανα την αίτηση τηλεφωνικώς αλλά το σκέφτομαι ακόμη λόγω απόσβεσης..
Τι πρόγραμμα είχε επιλέξει και τι έκπτωση της έδιναν και σε ποια εταιρεία...
Δημοσίευση 12/09/2013 - 14:59
Δημοσίευση 12/09/2013 - 15:05
έχει το unlimited 60 στη Vodafone με έκπτωση προ φόρων 50%..Τι πρόγραμμα είχε επιλέξει και τι έκπτωση της έδιναν και σε ποια εταιρεία...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες