Παίζει το πλαστικό iPhone να είναι μόνο για την αγορά της Κίνας.
Αν είναι έτσι , θα πέσει μπόλικη ξενέρα από αυτούς που το περιμένουν.
Σιγα, ακομη και αυτο να γινει (που προσωπικα το αποκλειω), θα στειλουμε τον skroutz να τα φερει απο Κινα.
Δημοσίευση 04/09/2013 - 14:41
Παίζει το πλαστικό iPhone να είναι μόνο για την αγορά της Κίνας.
Αν είναι έτσι , θα πέσει μπόλικη ξενέρα από αυτούς που το περιμένουν.
Σιγα, ακομη και αυτο να γινει (που προσωπικα το αποκλειω), θα στειλουμε τον skroutz να τα φερει απο Κινα.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 04/09/2013 - 14:44
και εγω πιστέυω οτι το "φτηνό" θα διατεθει κανονικά σε όλο τον κόσμο-ε τόσος ντόρος έχει γίνει...
Δημοσίευση 04/09/2013 - 16:18
Ακριβώς... Και μόνο για την αγορά της Κίνας να προορίζεται, το e-bay γιατί υπάρχει? Οι Κινέζοι πωλητές στο e-bay είναι αυτοκρατορία! Πουλάνε όοοοοοοοοοοοοο,τι θες! Το 5C δεν θα πουλάνε?
Δημοσίευση 04/09/2013 - 16:22
Ακριβώς... Και μόνο για την αγορά της Κίνας να προορίζεται, το e-bay γιατί υπάρχει? Οι Κινέζοι πωλητές στο e-bay είναι αυτοκρατορία! Πουλάνε όοοοοοοοοοοοοο,τι θες! Το 5C δεν θα πουλάνε?
Αν τα βγάζουν για την China mobile δεν θα παίζουν σωστά εδώ
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/09/2013 - 16:24
Και αν ισχύει το δημοσίευμα, τότε η κυκλοφορία των νέων iPhone (5S τουλάχιστον) είναι 27/9/2013...Που πέφτει και Παρασκεύη και η Apple το έχει έθιμο αυτό, να βγάζει τα νέα iPhone Παρασκευή.
Και κρατάει το 5άρι 16GB... Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να αποχαιρετήσουμε το iPhone 4 γενικά, δηλαδή και το 4S....
An ισχύει το δημοσίευμα...
Τελευταία επεξεργασία από: nikosvolt, 04/09/2013 - 16:26
Δημοσίευση 04/09/2013 - 16:25
Αν τα βγάζουν για την China mobile δεν θα παίζουν σωστά εδώ
Για το lock στην SIM το λες? Θα παίζει unlock όπως παίζει σε όλα τα iPhone 6 χρόνια τώρα.
Δημοσίευση 04/09/2013 - 16:35
Για το lock στην SIM το λες? Θα παίζει unlock όπως παίζει σε όλα τα iPhone 6 χρόνια τώρα.
Οχι, δεν λέω για αυτό
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/09/2013 - 17:16
κλαψ κλιψ...
εγώ θέλω το iWatch!!!!
Δημοσίευση 04/09/2013 - 18:38
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 04/09/2013 - 18:46
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 04/09/2013 - 18:53
Δε λέω βάσιμο εν μένει το σενάριο για το φτηνό iPhone και μόνο για Κίνα, ωραίο και το puzzle 5C(China) αλλά το C μπορεί και να σημαίνει Coloured,Customized κτλ.
Το θέμα που δεν κολλάει είναι το εξής, γιατί να κάνει ένα νέο κύκλο παραγωγής για το φτηνό iPhone και να αλλάξει και τα κόστη και να μην το παράξει αυτό μαζικά παντού; Τι θα την ωφελούσε μόνο στην Κίνα; Βέβαια θα έχουν μετρήσει τα pros/cons αλλά θεωρώ ότι είναι λίγο άκυρο για μόνο Κίνα και από τη στιγμή που κάποιοι θα δυσαρεστηθούν στον υπόλοιπο κόσμο.
Και στο κάτω κάτω τι είναι η Κίνα που θα είχε μόνο εκεί αποκλειστικά ένα προϊόν;
Αποκλείεται να φτιάξει κάτι η Apple και να μην απευθύνεται και στην Αμερική.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 04/09/2013 - 18:53
Δημοσίευση 04/09/2013 - 19:15
Και 'γω δε θεωρώ πως θα απευθύνεται μόνο στη κινεζική αγορά..
Αν το καλοσκεφτείς, δε φαίνεται και ωραίο πάντως.. "Δίνουμε αποκλειστικά στη Κίνα το φθηνό, χαμηλής ποιότητας τηλέφωνο μας".
Ίσως να δώσουν κάποιο απο τα χρώματα (μαύρο; ) για αποκλειστική κυκλοφορία μόνο εκεί. Πιο πιθανό μου ακούγεται αυτό..
Δημοσίευση 04/09/2013 - 21:50
... Cheap !!!Δε λέω βάσιμο εν μένει το σενάριο για το φτηνό iPhone και μόνο για Κίνα, ωραίο και το puzzle 5C(China) αλλά το C μπορεί και να σημαίνει Coloured,Customized κτλ.....
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες