Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

[Solved] ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ: Plaisio computers, Vodafone, Apple

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
98 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   bezoss

bezoss

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 07/09/2013 - 13:34

πληρωσες μετρητά η με κάρτα; Εχεις 10 εργάσιμες δικαίωμα υπαναχωρησης

Τι εννοείς? με cash card έχω πληρώσει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 07/09/2013 - 13:36

Εγω εχω αλλη μια ερωτηση.πως ειδαν οτι λειπει βιδα απο το dock connector εφοσον πρεπει να βγει η οθονη...και δευτερον η αρβατο βγαζει μονο το πισω καπακι και μεχρι εκει απαγορευεται να επεμβει στην συσκευη.φιλε καποιος λεει παπατζες εδω και δεν ξερω.ψαξτε το λιγο καλυτερα.υποθεση βρωμαει πολυ.ρωτα οποιον θες να δεις οτι ελλαδα οι συσκευες της apple ανοιγονται ΜΟΝΟ μεχρι το καπακι!εντολη της εταιρειας κ αυτο για να δουν εαν εχει αλαχθει κατι εσωτερικα και δεικτες υγρασιας.αρα φιλε κατι παιζει με οσα λες αλλα και με την φιλη σου αρβατο.

Τελευταία επεξεργασία από: stevobmw, 07/09/2013 - 13:39

iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#48   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/09/2013 - 14:08

Δεν έχει να κάνει με ανακατασκευή ή κάτι τέτοιο δηλαδή? Μα είναι δυνατόν να κάνανε ζημιά στην arvato? Τι λόγο έχουν?

Φίλε μπορεί να ακουστεί λίγο ακραίο αυτό που θα σου πώ αλλα μάλλον αυτό είναι, μάλλον είσαι άτυχος και η ζημιά έγινε απο εργοστάσιο, πιθανόν να μην αφαιρέθηκε η ζελατίνα όταν συναρμολογήθηκε το τήλ. Αυτό με τις φωτογραφίες μου συνέβη και εμένα όταν άλλαξα βέβαια πίσω καπάκι, έβγαλα τη ζελατίνα και όλα καλά. Το άλλο σενάριο είναι να σου κάναν μαμουνιά στο πλαίσιο, αλλα οι χρόνοι δε κολάνε...Μάλλον απο εργοστάσιο έγινε η μ....κια...

#49   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2013 - 14:11

Εγω εχω αλλη μια ερωτηση.πως ειδαν οτι λειπει βιδα απο το dock connector εφοσον πρεπει να βγει η οθονη...και δευτερον η αρβατο βγαζει μονο το πισω καπακι και μεχρι εκει απαγορευεται να επεμβει στην συσκευη.φιλε καποιος λεει παπατζες εδω και δεν ξερω.ψαξτε το λιγο καλυτερα.υποθεση βρωμαει πολυ.ρωτα οποιον θες να δεις οτι ελλαδα οι συσκευες της apple ανοιγονται ΜΟΝΟ μεχρι το καπακι!εντολη της εταιρειας κ αυτο για να δουν εαν εχει αλαχθει κατι εσωτερικα και δεικτες υγρασιας.αρα φιλε κατι παιζει με οσα λες αλλα και με την φιλη σου αρβατο.

Έχει ανοίξει ποτέ 4ς? Μάλλον όχι, γιατί μόλις βγάλεις το καπάκι βλέπεις το dock conector, μη μπερδεύεσαι 4ς είπαμε έχει...

#50   bezoss

bezoss

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 07/09/2013 - 14:21

Φίλε μπορεί να ακουστεί λίγο ακραίο αυτό που θα σου πώ αλλα μάλλον αυτό είναι, μάλλον είσαι άτυχος και η ζημιά έγινε απο εργοστάσιο, πιθανόν να μην αφαιρέθηκε η ζελατίνα όταν συναρμολογήθηκε το τήλ. Αυτό με τις φωτογραφίες μου συνέβη και εμένα όταν άλλαξα βέβαια πίσω καπάκι, έβγαλα τη ζελατίνα και όλα καλά. Το άλλο σενάριο είναι να σου κάναν μαμουνιά στο πλαίσιο, αλλα οι χρόνοι δε κολάνε...Μάλλον απο εργοστάσιο έγινε η μ....κια...

Και η βίδα που έλειπε? και το σπασμένο έλασμα γείωσης?

#51   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2013 - 14:24

Και η βίδα που έλειπε? και το σπασμένο έλασμα γείωσης?

μπορεί να ήταν πολύ τσαπατσούλης ο κινέζος :) μάλλον πας για τη δεύτερη option να έκανε μ.....κια το πλαίσιο. Αλλά με τους χρόνους φαίνεται ότι το τηλ είναι όντως καινούργιο.

#52   Ahingel

Ahingel

iPH User

• 131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/09/2013 - 16:19

Καλα εγγύηση γιατί δεν είχε ώστε να σου δώσουν αμέσως καινούργιο;;;

Πολυ γκαντεμια η ιστορία...

#53   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1.404 μηνύματα
  • Twitter:@torter11
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 07/09/2013 - 16:25

Εγώ σκέφτηκα ένα άλλο ακραίο σενάριο... Το ανοίγει λοιπόν το Plaisio πριν το αγοράσει ο φίλος μας για να το δείξει πχ σε κάποιο πελάτη, αλλά πέφτει και σπάει πίσω, ψευτοαλλάζουνε καπάκι και το σφραγίζουν πάλι ( χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί έως την αγορά το κινητό ) . Στη συνέχεια το παίρνει ο φίλος μας και την πατάει... Τώρα άντε τρέχα να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας... Όλα να τα περιμένουμε με τα λαμόγια !

#54   angelo_lagoudakis

angelo_lagoudakis

iPH Member

• 300 μηνύματα
  • GameCenter:hp_soldier_89

Δημοσίευση 07/09/2013 - 17:05

Τραγικό το όλο συμβάν...Προσωπική μου άποψη ότι πρέπει να καταγγείλεις το συμβάν στην  μαμά Apple όπως σου προτείνουν και αρκετοί άλλοι...Φιλική συμβουλή να αγοράζεται Apple απευθείας από τον πάροχο(Cosmote κατα προτίμηση) και τα iStorm, Golden-i κλπ.

#55   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 07/09/2013 - 17:21

Καλά μιλάμε για μπουρδ€λοκατάσταση έτσι? Ο φίλος εδώ λέει ότι είχε πρόβλημα με τις φωτογραφίες πριν το πάει στην arvato άρα το τηλ είχε πρόβλημα με το που το άνοιξε και ΑΡΑ πρέπει να αναφερθεί στο Πλαίσιο. Δε νομίζω ότι έχει δουλειά η arvato.

Φίλε μου όπως και να έχει καλά ξεμπερδέματα...

#56   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2013 - 17:48

Μπορεί το κινητό να έχει απλά πρόβλημα με τη φωτογραφική και τα υπόλοιπα για καπάκια, βίδες, ελάσματα κλπ να είναι δικαιολογίες ή συνέπειες του ανοίγματος. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορεί ο φίλος να αποδείξει ποιος το κανε. Το Πλαίσιο σου λέει φίλε σου πούλησα σφραγισμένο κουτί άρα δεν ξέρω τι έχει μέσα συν ότι το πήγες μόνος σου για Service και δεν ξέρω τι του κάνες, η Arvato σου λέει εγώ έτσι το βρήκα και δε με νοιάζει ποιος το έκανε απλά δεν το καλύπτω εντός εγγύησης και η Vodafone σου λέει είμαι μόνο ο εισαγωγέας. Δυστυχώς και καταγγελία να κάνει ο ένας θα πετάει το μπαλάκι ευθυνών στον άλλον. Καλή τύχη εύχομαι στο φίλο μας.

#57   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/09/2013 - 19:13

Εγώ σκέφτηκα ένα άλλο ακραίο σενάριο... Το ανοίγει λοιπόν το Plaisio πριν το αγοράσει ο φίλος μας για να το δείξει πχ σε κάποιο πελάτη, αλλά πέφτει και σπάει πίσω, ψευτοαλλάζουνε καπάκι και το σφραγίζουν πάλι ( χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί έως την αγορά το κινητό ) . Στη συνέχεια το παίρνει ο φίλος μας και την πατάει... Τώρα άντε τρέχα να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας... Όλα να τα περιμένουμε με τα λαμόγια !

Και Γω αυτο πιστεύω, μου χει τύχει να πάρω σφραγισμένο τηλέφωνο με ζεσταινεις κομπλέ κ τις τιμές λιανικής πάνω με αυτοκόλλητα απο Γερμανός κ τελικα το τηλ ηταν Demi, κ είχε μάλιστα στην μνήμη μια φωτο απο κάποιον πελάτη προφανώς που έδειχνε το ταμείο σπο το κατάστημα!!! Ευτυχώς δεν είχε κάποιο πρόβλημα κ το κρατησε η φίλη μου τοτε...

Κοιτά, έπρεπε να απαιτήσεις απο το πλαίσιο επιστροφή κ αλλαγή με καινούργιο...ολα τ αλλα ειναι..

#58   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/09/2013 - 19:14

Τι εννοείς? με cash card έχω πληρώσει.

http://news.kathimer.../02/2007_217217

Εχεις δικαίωμα επιστροφής

#59   lallasgr

lallasgr

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/09/2013 - 19:56

Το πλαίσιο γενικά είναι ελεεινό. Γενικά ψώνιζα πολύ από πλαίσιο. Μου είχε τύχει με πολλά πράγματα να τα πάρω και να μην δουλεύουν. Τα πάω πίσω παίρνω πίστωση ή άμεση αντικατάσταση και την άλλη μέρα ξαναπάω και έχουν αυτό που τους είχα επιστρέψει στο ράφι....Τρομερά πράγματα. Το συγκεκριμένο μου έχει συμβεί 2 φορές που πήγα απανωτά την επομένη πάλι στο πλαίσιο. Έχω επιστρέψει και άλλα μιας και με το που τα άνοιξα ήταν ελαττωματικά, μάλλον τα είχε επιστρέψει άλλος πελάτης και τα φορτώθηκα εγώ. Εννοείται όμως ότι πάντα τα πήγαινα πίσω ακριβώς την επομένη ή την ίδια μέρα αν προλάβαινα και έπαιρνα τα λεφτά μου πίσω ή σφραγισμένα πακέτα με χαρτάκι που αν σχιστεί δεν αντικαθίσταται!!!!

#60   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Twitter:@sioulisn
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 09/09/2013 - 10:08

Καλά αν έχετε πρόβλημα και με το πλαίσιο... Τώρα κατάλαβα γιατί οι τιμές ειναι στην ελλαδα 30% πάνω από οπουδήποτε στον κόσμο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες