Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

[Solved] ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ: Plaisio computers, Vodafone, Apple

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
98 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 09/09/2013 - 10:09

Καλά αν έχετε πρόβλημα και με το πλαίσιο... Τώρα κατάλαβα γιατί οι τιμές ειναι στην ελλαδα 30% πάνω από οπουδήποτε στον κόσμο...

Τι εννοείς;

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Twitter:@sioulisn
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 09/09/2013 - 12:45

Τι εννοείς;

Βλέπω απαιτήσεις και παράπονα...

Οσον αφορά το πλαίσιο είμαι πελατης 15 χρόνια+ και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Με κάποιες αντιπροσωπείες είχα, λόγο αργού σέρβις, αλλα με το πλαίσιο και με τα turbox ποτέ.

Γενικά δε ξέρω, αγοράζω πολλα πράγματα και σπάνια έχω πρόβλημα. Και ακόμα όταν έχω το λύνω με ηρεμία, ακόμα και εάν χάσω μια στο τόσο.

#63   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 09/09/2013 - 12:50

Οσον αφορά το πλαίσιο είμαι πελατης 15 χρόνια+ και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Με κάποιες αντιπροσωπείες είχα, λόγο αργού σέρβις, αλλα με το πλαίσιο και με τα turbox ποτέ.

Γενικά δε ξέρω, αγοράζω πολλα πράγματα και σπάνια έχω πρόβλημα. Και ακόμα όταν έχω το λύνω με ηρεμία, ακόμα και εάν χάσω μια στο τόσο.

επιδη δεν ειχες εσυ δεν σημαινει πως δεν εχουν αλλοι! για να λενε καποιοι εχουν ψεματα θα πουνε?

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#64   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Twitter:@sioulisn
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 09/09/2013 - 12:52

Απλά είπα την εμπειρία μου όπως και υπόλοιποι.

#65   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 09/09/2013 - 13:39

Και εγω ημουν ευχαριστημένος για αρκετα χρονια μεχρι μου έκαναν ενα άσχημο σκηνικό και τους χαιρέτησα για παντα....

#66   guskoz

guskoz

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 09/09/2013 - 14:24

Στα TurboX λογικό είναι να έχουν καλύτερη υποστήριξη, κατά γενική ομολογία όμως δεν είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί. Παλιότερα αγόραζα και εγώ ώσπου με 2-3 στραβές "ξύπνησα"!

#67   bezoss

bezoss

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/09/2013 - 21:06

Ακόμα περιμένω πάντως...τα νεύρα μου τσίτα!

#68   giorgossssss

giorgossssss

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/09/2013 - 21:28

Εγώ σκέφτηκα ένα άλλο ακραίο σενάριο... Το ανοίγει λοιπόν το Plaisio πριν το αγοράσει ο φίλος μας για να το δείξει πχ σε κάποιο πελάτη, αλλά πέφτει και σπάει πίσω, ψευτοαλλάζουνε καπάκι και το σφραγίζουν πάλι ( χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί έως την αγορά το κινητό ) . Στη συνέχεια το παίρνει ο φίλος μας και την πατάει... Τώρα άντε τρέχα να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας... Όλα να τα περιμένουμε με τα λαμόγια !

παιζει και αυτο το σεναριο .... δουλευα στον οτε και οντως ισχυει αυτο που λες και ανοιγμενες συσκευασιες εδιναν και κινητα που ειχαν πεσει κατω και τα εβαζαν στην συσκευασιες μεσα και τα εδιναν σε πελατες - θυματα ,οποτε ψαχτω και κανε καταγγελιες σε ινκα και οπου αλλου χρειαζετε 

#69   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2013 - 10:08

Εντάξει,ανοικτή συσκευασία μπορεί να είναι Demo, επιστροφή πώλησης κλπ. Δεν είναι απαραίτητα κακό, ειδικά από τη στιγμή που το ξέρεις και στο δίνει σε καλύτερη τιμή. Αυτό όμως λέει ο φίλος ήταν σφραγισμένο.

#70   vlglyfada

vlglyfada

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 15/09/2013 - 10:30

Ακόμα περιμένω πάντως...τα νεύρα μου τσίτα!

Φιλε μου, να κανεις ΑΜΕΣΑ καταγγελεία στο συνήγορο του καταναλωτή. Εγώ έκανα πριν 6 μήνες ενάντια στη Voda, και ήρθα σε συμβιβασμό και πήρα πίσω €500.

Επίσης ΑΜΕΣΑ email στην Apple US, και ενημέρωσε οτι στην Ελλάδα, επίσημος διανομέας σου πούλησε τηλέφωνο με after market ανταλλακτικό ΣΑΝ γνησιο νεο iphone.

Το δικιο σου θα το βρείς, πρέπει όμως να κάνεις και τις ενέργιες σου, και να μην περιμένεις. Καντό επίσημα (Συνηγορο)

#71   bezoss

bezoss

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/09/2013 - 13:42

Φιλε μου, να κανεις ΑΜΕΣΑ καταγγελεία στο συνήγορο του καταναλωτή. Εγώ έκανα πριν 6 μήνες ενάντια στη Voda, και ήρθα σε συμβιβασμό και πήρα πίσω €500.

Επίσης ΑΜΕΣΑ email στην Apple US, και ενημέρωσε οτι στην Ελλάδα, επίσημος διανομέας σου πούλησε τηλέφωνο με after market ανταλλακτικό ΣΑΝ γνησιο νεο iphone.

Το δικιο σου θα το βρείς, πρέπει όμως να κάνεις και τις ενέργιες σου, και να μην περιμένεις. Καντό επίσημα (Συνηγορο)

Έχω κάνει...έχω πάρει και αριθμό πρωτοκόλου...αλλά δεν ξέρω πόσο θα πάρει και έχω κουραστεί-απογοητευτεί!

#72   stalll

stalll

iPH Contributor

• 1.125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 15/09/2013 - 13:48

δεν ειχες ποτε προβλημα με το πλαισιο? ελα πες την αληθεια καποιος φιλος σου δουλευει κει... :P :P "αστειακι"

#73   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2013 - 15:11

Στη διευθυνση που δινετε και βαζεις το imei,εαν εχει ξεπεραστει η διαρκεια που καλυπτεσε απο την εγγυηση ,δεν σου εμφανιζει το ποτε ενεργοποιηθηκε τη πρωτη φορα?

Το εχω 1.5χρονο ειμαι εκτος εγγυησης λογικα,και δεν μου εμφανισε βαζοντας το imei ποτε ενεργοποιηθηκε πρωτη φορα.

Παρα μονο οτι δεν με καλυπτει πλεον η εγγυηση!

#74   raicom1

raicom1

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Twitter:@raicom1
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:iphone 3 8g ,3gs 16/32

Δημοσίευση 15/09/2013 - 23:19

Εντάξει,ανοικτή συσκευασία μπορεί να είναι Demo, επιστροφή πώλησης κλπ. Δεν είναι απαραίτητα κακό, ειδικά από τη στιγμή που το ξέρεις και στο δίνει σε καλύτερη τιμή. Αυτό όμως λέει ο φίλος ήταν σφραγισμένο.

πάντως τα τηλέφωνα που προορίζονται για demo γράφουν στο ΙΜΕΙ demo not for sale,και συνήθως όλα τα μαγαζιά αυτα βάζουν demo.!!!

#75   gastonegr

gastonegr

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Sbxgr

Δημοσίευση 16/09/2013 - 02:15

Εμενα το μυαλο μου παει στο οτι καποιος που δουλευει εκει εκανε την τραμπα με το δικο του και πηρε αυτος το καλο επειδη πχ του εσπασε το εφτιαξε το εβαλε στο καταστημα πηρε ενα αλλο καλο και πουληθηκε χωρις να το ξερει ουτε καν ο διευθηντης και ουτε και το καταστημα . Ζελατινα το κουτακι εξωτερικα ειχε;

Τελευταία επεξεργασία από: gastonegr, 16/09/2013 - 02:16

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6