Ζελατινα το κουτακι εξωτερικα ειχε;
Δε λεει τπτ αυτο. Το πιο ευκολο.
Δημοσίευση 16/09/2013 - 05:06
Ζελατινα το κουτακι εξωτερικα ειχε;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/09/2013 - 19:08
Δημοσίευση 18/09/2013 - 21:48
Καλησπέρα Yorgo, ο στόχος μας δεν είναι να κερδίσουμε τίποτα, αντιθέτως σε όλα τα στάδια της διαδικασίας έχουμε προσπαθήσει να σε εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχεις ενημερωθεί από τους συνεργάτες μας ότι η απόφαση του Επίσημου Επισκευαστικού Κέντρου της Apple-Vodafone Hellas είναι ότι δεν καλύπτεται η συσκευή σου από την εγγύηση με την διάγνωση που έγινε από τους ίδιους. Η συσκευή σου έχει επιστραφεί στο κατάστημα μας στο Mall όπου και μπορείς να την παραλάβεις.
Η απάντηση του Πλαισίου...κουκουρούκου. Λαμόγια.
Στο ξαναειπα, καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη, email στην Apple, και βγες σε ΟΛΑ τα social media να τους κραξεις!
Δημοσίευση 18/09/2013 - 21:51
Έχω κάνει...έχω πάρει και αριθμό πρωτοκόλου...αλλά δεν ξέρω πόσο θα πάρει και έχω κουραστεί-απογοητευτεί!
Σορυ τωρα το ειδα.
Υπολογισε οτι ο συνηγορος θελει περιπου ενα μηνα. Θα στειλουν επιστολη προς πλαισιο (ή σε οποιον εκανες τη καταγγελεια) και θα ζητησουν να απαντησουν σε δεκα μερες.
Πρεπει να βομβαρδισεις και την Apple με email και επιστολη, και να εισαι ξεκαθαρος και αμεσος στο μυνημα σου.
Δημοσίευση 18/09/2013 - 22:02
Δημοσίευση 18/09/2013 - 23:33
Σορυ τωρα το ειδα.
Υπολογισε οτι ο συνηγορος θελει περιπου ενα μηνα. Θα στειλουν επιστολη προς πλαισιο (ή σε οποιον εκανες τη καταγγελεια) και θα ζητησουν να απαντησουν σε δεκα μερες.
Πρεπει να βομβαρδισεις και την Apple με email και επιστολη, και να εισαι ξεκαθαρος και αμεσος στο μυνημα σου.
Έχω στείλει γράμμα στην Ιρλανδία στα κεντρικά της apple. Δεν έχει email ...και είμαι σε αναμονή! οι καταγγελίες θα πάρουν καιρό...
Δημοσίευση 19/09/2013 - 09:05
Παιδιά καλημέρα και εύχομαι φίλε να δικαιωθεις άμεσα!! Το έχω ξάνα-αναφέρει σε πολλά τόπικ... ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχουν πολλά κρούσματα ελατωματικών και β' διαλογής προιόντων!! Σαν ΙΤ πολυεθνικης που είμαι, άρα και υπευθυνος για τις προμηθειες αναλωσίμων, έκοψα τη συνεργασία της εταιρείας μαζί τους!! Μαγαζιά που βγάζουν μέχρι και καθαριστηκά "πλαίσιο" ενδιαφέρονται μόνο για την κερδοφορία τους με οποιοδήποτε κόστος!! Πίεζε συνεχώς στον συνήγορο για την καταγγελία σου!!
Δημοσίευση 19/09/2013 - 09:23
Μαγαζιά που βγάζουν μέχρι και καθαριστηκά "πλαίσιο" ενδιαφέρονται μόνο για την κερδοφορία τους με οποιοδήποτε κόστος!!
Για τα αλλα δε γνωριζω, αλλα αυτο που αναφερεις ειναι επιχειρημα υπερ τους και οχι κατα.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 19/09/2013 - 09:29
παιδια ασχοληθηκατε πολυ με το θεμα του κυριου.
δεν ξερουμε τι απο ολα ισχυει,δεν ξερουμε αν οσα λεγει ειναι αληθη.
δεν ξερουμε αν του επεσε εσπασε αλλαξε καπακι και πηγε να το κανει τσιου νιαου.δεν ξερουμε παρα πολλα.
ειναι πολλοι οι παραγοντες.ας κλεισει το topic.δεν εχει νημα ολο αυτο,ειναι ο λογος του εναντιον του λογου τους.
θα τα βρουν τα δικαστηρια.
Δημοσίευση 19/09/2013 - 10:09
δεν ξερουμε αν του επεσε εσπασε αλλαξε καπακι και πηγε να το κανει τσιου νιαου.δεν ξερουμε παρα πολλα.
ειναι πολλοι οι παραγοντες.ας κλεισει το topic.δεν εχει νημα ολο αυτο,ειναι ο λογος του εναντιον του λογου τους.
Έχεις δίκιο φίλε μου, έδωσα παραπάνω από έναν μισθό για ένα κινητό που ήμουν πολύ ευχαριστημένος και αποφάσισα να το επιστρέψω να μείνω χωρίς αυτό και να μπω σε μια ταλαιπωρία χωρίς τέλος.
Έχεις δίκιο φίλε..το κατσαβίδιασα του άλλαξα καπάκι και μετά που έβγαζε θολές φωτογραφίες δεν το ξανάνοιξα να βγάλω την ζελατίνα από μέσα...αλλά έχασα μια βίδα το έσπασα και λέω δεν το πάω στο επίσημο service να μου το φτιάξουν και να κάνω φασαρία?
Ά όχι έχω και άλλη εξήγηση..το πήγα αλλού για φτιάξιμο..μετά είχα πρόβλημα αλλά δεν το πήγα σε αυτούς πάλι να ζητήσω τα ρέστα το πήγα στο επίσημο service γιατί έχω όρεξη για καταγγελίες.
Όντως πολύ ασχοληθήκατε, σας ευχαριστώ πολύ. το διασκεδάζω ιδιαίτερα όλο αυτό, πίστεψε με
Τσιου Νιάου και σε σένα.
σου εύχομαι ίδια αντιμετώπιση αν σου τύχει κάτι παρόμοιο. καλή συνέχεια.
Δημοσίευση 19/09/2013 - 10:25
Stevobmw, με όλη την καλή διάθεση, το domain ονομάζεται Ερωτήσεις και Απαντήσεις σε Προβλήματα Χρηστών χωρίς να προσδιορίζεται αν πρόκειται για software ή hardware προβλήματα. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλήμα, μέλους του forum, που αν μη τι άλλο, μπορούμε να παραθέσουμε την άποψη μας.
Δημοσίευση 19/09/2013 - 10:36
Να το κλεισουμε το forum τοτε, γιατι ποτε δε ξερουμε αν ο,τι λεει καποιος πισω απο ενα nickname ειναι αληθεια.
Εισαι λαθος, το topic πρεπει να μεινει ανοιχτο να μαθουμε τις εξελιξεις, μπορεις απλα να προσπερνας.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 19/09/2013 - 10:44
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:21
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες