Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

Θα αγοράσετε το iPhone 5S;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
282 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Θα αγοράσετε το 5S

Θα αγοράσετε το 5S ?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#151   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:56

Note 3 δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! apple disappointment 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   RadicalDude

RadicalDude

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:01

Εγώ σκέφτομαι να το πάρω από Αγγλία.
Ξέρεις κανείς τι παίζει με τα μοντέλα; (Α1533 κτλ...)
Θέλω να πώ, ποιά μοντέλα είναι συμβατά με το LTE της Cosmote στην Ελλάδα; Ή μήπως πρέπει να ζητήσω κάποιο συγκεκριμένο;
Απ'ότι βλέπω εδώ http://www.apple.com/iphone/LTE/ πρέπει να είναι αλλά θα το εκτιμούσα να μου πεί κάποιος με σιγουριά.
Ευχαριστώ!

#153   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:06

Απο τη στιγμή που θα το πάρεις απο Ευρώπη δε σε απασχολεί.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#154   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:07

Χωρίς να θέλω να ξεκινήσω αντιπαράθεση μεταξύ android - ios θα πω ότι έχω GS4 και σκοπεύω να το πουλήσω για να πάρω το 5s. Οπως είπε και ο Cook στο τέλος "δε θέλουμε να προσθέτουμε συνεχώς καινούριες λειτουργίες, θέλουμε αυτές που υπάρχουν να τις κάνουμε καλύτερες" και πραγματικά αυτό κάνει η Apple. Από όλες τις λειτουργίες του κινητού μου άντε να χρησιμοποιώ το 30-40%. Απεναντίας η μπαταρία κρατάει μία μέρα το πολύ, η οθόνη δε βλέπεται στον ήλιο και δε μπορώ να το χειριστώ με το ένα χέρι. Το ΜΟΝΟ που θα ήθελα από το 5s είναι να είχε μισή ίντσα μεγαλύτερη οθόνη, όχι παραπάνω! Αλλά και πάλι οι 4 είναι προτιμότερες από τις 5. Θα ήθελα πολύ να περιμένω μέχρι το 6 (που πιστεύω σιγουρα θα έχει μεγαλύτερη οθόνη) αλλά ξέρω ότι σε ένα χρόνο δε θα μπορώ να πουλήσω το κινητό μου τόσο όσο τώρα.

Τέλος θέλω να προσθέσω ότι θεωρώ κοροϊδία να πουλάνε ακόμη 16αρες εκδόσεις (πόσο μάλλον σε ένα τόσο ακριβό κινητό όπως το iphone) και όταν τώρα πια ένα καλό παιχνίδι-εφαρμογη πιάνει 1-1.5 GB!! Αυτά προς το παρόν...

#155   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:12

σιχαθηκα αυτες τις αντιπαραθεσεις... ελεος με τιν μιζέρια! εγω ναι θα το παρω δαγκωτο.... 

ΥΓ ειχα στα χερια μου το γκαλαξι σ4 για 5 βδομαδες και ηταν σκετη απογοητευση.... το λαγκαρισμα του δ ε ν υπηρχε...! 

τεσπα, νεο μηλοφωνο δαγκωτο!

#156   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:13

σιχαθηκα αυτες τις αντιπαραθεσεις... ελεος με τιν μιζερια! εγω ναι θα το παρω δαγκωτο.... 

ΥΓ ειχα στα χερια μου το γκαλαξι σ4 για 5 βδομαδες και ηταν σκετη απογοητευση.... το λαγκαρισμα του δ ε ν υπηρχε...! 

τεσπα, νεο μηλοφωνο δαγκωτο!

Λαγκάρισμα το SG4? :D

Ντεν παίζει απλά..

Αναρτημένη εικόνα

#157   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:33

Λαγκάρισμα το SG4? :D

Ντεν παίζει απλά..

ως κάτοχος του s4 θα πω ότι παίζει...αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο τραγικά όσο τα περιγράφει ο φίλος, είναι πολύ ανεπαίσθητο αλλά δεν είναι όμως και τόσο smooth όσο το ios.

#158   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:35

ως κάτοχος του s4 θα πω ότι παίζει...αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο τραγικά όσο τα περιγράφει ο φίλος, είναι πολύ ανεπαίσθητο αλλά δεν είναι όμως και τόσο smooth όσο το ios.

Περιμέντε να μας τα πείτε αυτά και με το 7..

Αναρτημένη εικόνα

#159   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:38

εχω το 5ρι δεν ειναι μεγαλη η μεταβαση το 6 όμως λογικα θα το παρω :P

#160   Helix

Helix

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:43

Περιμέντε να μας τα πείτε αυτά και με το 7..

Πρόσεχε τι λες, θα στο κοπανάνε μετά. ;)

Το iOS 7 θα είναι smooth like hell. Μη ξεχνάς ότι έχει σχεδιαστεί με 64-bit word size. Είναι προφανές ότι σε παλιότερες συσκευές θα μειονεκτεί. Αλλά στο iPhone 5S και σε μεταγενέστερα, θα είναι πολύ πιο smooth από ότι ήταν το iOS <7 σε iPhone <5S.

#161   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 00:49

Πρόσεχε τι λες, θα στο κοπανάνε μετά. ;)

Το iOS 7 θα είναι smooth like hell. Μη ξεχνάς ότι έχει σχεδιαστεί με 64-bit word size. Είναι προφανές ότι σε παλιότερες συσκευές θα μειονεκτεί. Αλλά στο iPhone 5S και σε μεταγενέστερα, θα είναι πολύ πιο smooth από ότι ήταν το iOS <7 σε iPhone <5S.

Δλδ αν λαγκάρει έστω και ανεπαίσθητα στο 5 θα είναι αποδεκτό; Στο 5C που βγήκε τώρα θα είναι αποδεκτό; 

Αναρτημένη εικόνα

#162   Helix

Helix

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 11/09/2013 - 01:11

Κοίτα... πως θέλεις να σου απαντήσω; Σαν πελάτης που ψάχνει την τέλεια εμπειρία χρήσης; Όχι, δε θα είναι αποδεκτό... αλλά με αυτή τη λογική, είναι απαράδεκτα και ΌΛΑ τα Android-based smartphones που κυκλοφορούνε. ;) Τώρα να σου απαντήσω και πιο ορθά; Θα είναι αποδεκτό, καθότι έχει σχεδιαστεί για άλλη αρχιτεκτονική. Εγώ θα επικροτήσω το γεγονός ότι θα τρέχει απροβλημάτιστα και σε συσκευές με 32-bit SoC ενώ δεν είναι γραμμένο γι αυτές. Τώρα αν έχει και λίγο lag (που θα έχει) μπορώ να δείξω κατανόηση.

Φυσικά όλα αυτά είναι για εμάς που ξέρουμε και δυο πράγματα. Το 97% των αγοραστών δε θα προσέξει lag ούτε σε GS1 με Android 2,3.

#163   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.669 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/09/2013 - 01:19

Εγω το σκεφτομαι. Εχω το 5αρι αλλα σκεφτομαι να το πουλησω τωρα που πηρε αξια, χεχε!

#164   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2013 - 01:24

Κοίτα... πως θέλεις να σου απαντήσω; Σαν πελάτης που ψάχνει την τέλεια εμπειρία χρήσης; Όχι, δε θα είναι αποδεκτό... αλλά με αυτή τη λογική, είναι απαράδεκτα και ΌΛΑ τα Android-based smartphones που κυκλοφορούνε.  ;) Τώρα να σου απαντήσω και πιο ορθά; Θα είναι αποδεκτό, καθότι έχει σχεδιαστεί για άλλη αρχιτεκτονική. Εγώ θα επικροτήσω το γεγονός ότι θα τρέχει απροβλημάτιστα και σε συσκευές με 32-bit SoC ενώ δεν είναι γραμμένο γι αυτές. Τώρα αν έχει και λίγο lag (που θα έχει) μπορώ να δείξω κατανόηση.

Φυσικά όλα αυτά είναι για εμάς που ξέρουμε και δυο πράγματα. Το 97% των αγοραστών δε θα προσέξει lag ούτε σε GS1 με Android 2,3.

H ειδοποιός διαφορά της Apple με τον ανταγωνισμό ήταν το Software.Αν πρέπει να έχεις το τελευταίο για να είσαι χωρίς (κι αυτό το ανεπαίσθητο lag) τότε χάνεις κι αυτό το premium χαρακτηριστικό σου σε σχέση με τους άλλους. Να μην ξεχνάμε ότι η Apple σε αναγκάζει να πας στο τελευταίο iOS version έχεις δεν έχεις πρόβλημα..

Αν έχει lag το 7 στην τελική έκδοση με το iPhone 5,εμένα θα με χάσει η Apple.

Αναρτημένη εικόνα

#165   kgoneos

kgoneos

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Twitter:@kgoneos
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:kgoneos

Δημοσίευση 11/09/2013 - 01:32

Φυσικά και ναι. Εχω απο το 3gs σερί όλα τα μοντέλα. Και δόξα τον θεό είμαστε μεγάλη οικογένεια και παίζει πολύ ανταλλαγή. Αναμονή λοιπόν πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες