H ειδοποιός διαφορά της Apple με τον ανταγωνισμό ήταν το Software.Αν πρέπει να έχεις το τελευταίο για να είσαι χωρίς (κι αυτό το ανεπαίσθητο lag) τότε χάνεις κι αυτό το premium χαρακτηριστικό σου σε σχέση με τους άλλους. Να μην ξεχνάμε ότι η Apple σε αναγκάζει να πας στο τελευταίο iOS version έχεις δεν έχεις πρόβλημα..
Αν έχει lag το 7 στην τελική έκδοση με το iPhone 5,εμένα θα με χάσει η Apple.
Δε θα σε χάσει. Διότι αν αυτό το ανεπαίσθητο lag που λες, είναι λόγος ικανός να σε διώξει μακριά από μια πλατφόρμα, ... που θα πας; Τώρα εντάξει, εάν θέλεις να φύγεις «για το γαμώτο» είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αλλά αν είναι αντικειμενικό κριτήριο το lag, δε θα φύγεις.
Πέραν αυτού, έχω ξαναγράψει κι εγώ, και άλλοι, ότι όόόλα όσα λέμε εδώ, αφορούν ένα απίστευτα μικρό ποσοστό χρηστών. Πολύ που χέστηκε η Apple εάν ο MarkKnopfler ή ο Helix τσαντίστηκαν απ' το ότι τα μενού έχουν 3ms περισσότερο lag και θέλουν να φύγουν: η πόρτα ανοιχτή, τα σκυλιά δεμένα. Άλλοι 40 θα έρθουν για εμάς τους 2 που θα φύγουμε. Όλα όσα λέμε εδώ μέσα, ο περισσότερος κόσμος δε ξέρει καν τι σημαίνουν (κυρίως στις ΗΠΑ). Αυτό όσο και να προσπαθήσω να το αμφισβητήσω, είναι ξεκάθαρο από τη συνεχόμενη ανοδική πορεία του iPhone. Έχει πουλήσει εκατοντάδες εκατομμύρια (και θα συνεχίσει) ενώ τραβάει περισσότερο κόσμο από όσο χάνει.