Πάντως μπορεί να φανώ αναχρονιστικός ή και θιασώτης των θεωριών των συνομωσιών , αλλά να μπορούν να αποθηκευτούν προσωπικά δεδομένα που να αφορούν και φυσικά χαρακτηριστικά όπως δαχτυλικά αποτυπώματα με φοβίζει . Σίγουρα θα έχει πολύ καλές εφαρμογές όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων, αλλά όσα ήρθαν στη δημοσιότητα με την υπόθεση Snowden και όλα τις αποκαλύψεις, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στο να παράσχουμε τα σωματομετρικά μας χαρακτηριστικά . Και θα μου πείτε ποιός ενδιαφέρεται για το δικό μου αποτύπωμα. Δεν ξέρω αλλά όλη αυτή η ιστορία με τρομάζει. Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Έχει μπει το κινητό τόσο πολύ στη ζωή μας και δίνουμε προσωπικά στοιχεία στο διαδίκτυο που και ο Οργουελ στο 1984 φαντάζει παραμυθάκι σε σχέση με την πραγματικότητα. Για μένα ο αισθητήρας αποτυπωμάτων αποτελεί λόγο να μη θέλω το 5S. Αρκετή παραβίαση προσωπικών δεδομένων έχουμε υποστεί
Δυστυχώς σε λιγο καιρό ,ολα πλέον τα smartphone θα το ενσωματωσουν(δαχτυλικά αποτυπώματα ) .
Απο κάποιον έπρεπε να γίνει η αρχή ......
Εγινε απο τον ισχυρότερο .....
Υ.Γ το χειρότερο απ ολα δεν ειναι το δαχτυλικο αποτύπωμα ,αλλα το οτι θα το λατρεψουμε...
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 09/09/2013 - 14:20.