delete το έχετε γράψει σε άλλο θέμα
Τελευταία επεξεργασία από: vagos456, 10/09/2013 - 09:31
Δημοσίευση 10/09/2013 - 09:30
delete το έχετε γράψει σε άλλο θέμα
Τελευταία επεξεργασία από: vagos456, 10/09/2013 - 09:31
Δημοσίευση 10/09/2013 - 09:31
Μιας και έχω iPhone 4 8gb η αλήθεια είναι πως θέλω να πάρω καινούριο iPhone και περιμένω πως και πως να δω το 5s.Εξωτερικά ολοι ξέρουμε πως θα είναι ολοιδιο οπότε όλο το θέμα είναι σταχαρακτηριστικά του..Ελπίζω να καταφέρω να το αγοράσω όσο πιο σύντομα μπορω αν και υπάρχει και η επικείμενη αγόρα του ps4
Δημοσίευση 10/09/2013 - 10:14
Να ξεχωρίσουμε το "κράξιμο" που γίνεται απο άτομα που δεν συμπαθούν την Apple και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν κάτι για να την κράξουν μέσα απο τα ποστ τους, απο το "κράξιμο" που γίνεται απο ανθρώπους -όπως έγω- που θεωρούν τα προιόντα της Apple ξεχωριστά και περιμένουν να δουν κάτι "δυνατό" σήμερα. Το δεύτερο "κράξιμο" θα το έλεγα καλύτερα "τα κακώς κείμενα". Είμαστε νοήμωνες άνθρωποι, με κρίση και όχι πρόβατα που θέλουν κάποιοι να μας αποκαλούν.
Προσωπικά θέλω να δω ένα προιόν να με βγάλει τουλάχιστον για 2-3 χρόνια. Κάτι σαν το 4αράκι μου που έχει αποδειχθεί δύναμη και δεν έχω κανένα θέμα μέχρι σήμερα και μου έχει καλύψει όλες μου τις απαιτήσεις. Απλά 3μιση χρόνια μετά, θέλω μια αλλαγή και πραγματικά θα ήθελα σήμερα το νέο μοντέλο να μου κάνει το κλικ.
Έχοντας όμως δει και χειριστεί το 5αρι ένα χρόνο τώρα (της γυναίκας μου), το 5s σύμφωνα με αυτά που λέγεται οτι θα έχει δεν μου κάνει κλικ για να δώσω 900 ευρώ. Συγνώμη αλλα είναι πολλά τα λεφτά για ένα προιόν που του χρόνου θα έχει τις αλλαγές και αναβαθμίσεις που περιμένω να δω φέτος-σήμερα.
Δημοσίευση 10/09/2013 - 10:37
Πιστεύω πως πολύς κόσμος θα κάνει πίσω σ' αυτό το μοντέλο για να πάει στο 6 όπου και θα δούμε επιτέλους τις αναβαθμίσεις που πρέπει να δούμε. Πολύ φοβάμαι πως αυτή η "αναβάθμιση" θα είναι και η χειρότερη που έχουμε δει μέχρι τώρα
Δημοσίευση 10/09/2013 - 10:41
παιδια εδωσε ολο το βαρος στο ios αυτη τη φορα, ειχανε λιγο χρονο και ευτηχος τα καταγεραν μια χαρα! τωρα αν εχει 64bit καλυτερη cam και scaner θα ειναι μια καλη αναβαθμηση! οχι για εναν που εχει 5 οπως εγω.. αλλα για καποιον με πιο παλιο μοντελο σιγουρα. βεβαια και καποιος να παρει τωρα το 5 σε καλη τιμη θα κανει πολυ καλη κινηση μιας και ειναι τρομερο τηλεφωνο!
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 10/09/2013 - 10:46
Ακριβώς, έδωσε βάρος στον επανασχεδιασμό του iOS και στο νέο iPhone θα κάνει μικρές αλλαγές εσωτερικά/hardware.
Τώρα αν ο κόσμος θα κάνει πίσω και θα περιμένει το επόμενο, θα δείξει. Η Apple έχει τον τρόπο της να τραβήξει το κόσμο και τα βλέμματα πάνω της, οπότε σίγουρα δε θα βγει χαμένη.
Δημοσίευση 10/09/2013 - 10:47
Ακριβώς, έδωσε βάρος στον επανασχεδιασμό του iOS και στο νέο iPhone θα κάνει μικρές αλλαγές εσωτερικά/hardware.
Τώρα αν ο κόσμος θα κάνει πίσω και θα περιμένει το επόμενο, θα δείξει. Η Apple έχει τον τρόπο της να τραβήξει το κόσμο και τα βλέμματα πάνω της, οπότε σίγουρα δε θα βγει χαμένη.
να εισαι σιγουρος οτι θα πουληση σαν ζεστο ψωμι! ηδη κατασκηνονουν απο εξω.... δεν εχει σκοπο να χτηπησει αυτον που αγορασε 5αρ αλλα αυτον που δεν εχει 5αρι....
Δημοσίευση 10/09/2013 - 10:49
Λίγες ώρες έμειναν και θα ξέρουμε τι απο όλα αυτά που "διέρρευσαν" είναι αλήθεια και τι όχι.
Η ιστορία μας έχει δείξει οτι δυστυχώς σχεδόν όλα βγαίνουν αλήθεια. Ευχόμαστε να μην.
Αν πάλι ναι, όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, το 6άρι είναι μόνο 12 μήνες μακρυά.
Ε, δε θα κάτσουμε να σκάσουμε με την στρατιγική και το μαρκετινγκ της Αpple, όπως και δε θα σκάσουμε 800-900 ευρώ για κάτι που δεν μας ικανοποιεί ΑΛΛΑ να είμαστε σίγουροι οτι θα μας πλασαριστεί για ακόμα μια φορά ως super ουάου.
Είμαι με το 4 και θέλω να κάνω επιτέλους την αλλαγή. Βαρέθηκα να πάω για 4η χρονιά.
Είδομεν...
Στην ίδια κατάσταση είμαι κ εγώ...
Δημοσίευση 10/09/2013 - 10:53
να εισαι σιγουρος οτι θα πουληση σαν ζεστο ψωμι! ηδη κατασκηνονουν απο εξω.... δεν εχει σκοπο να χτηπησει αυτον που αγορασε 5αρ αλλα αυτον που δεν εχει 5αρι....
Ξέρεις πιο είναι το πιο κουλό? Θα πείσει και αυτούς που έχουν το 5αρι!
Και πίστεψε με δεν είναι όλοι οι fan τις "ψαγμένοι" και με απατήσεις όπως εμείς. Θα πουν "δαχτυλικό αποτύπωμα? Ουάου, πάμε για το 5s".
Δημοσίευση 10/09/2013 - 10:54
δαχτυλικό αποτύπωμα? Ουάου, πάμε για το 5s
Δημοσίευση 10/09/2013 - 10:55
Ξέρεις πιο είναι το πιο κουλό? Θα πείσει και αυτούς που έχουν το 5αρι!
Και πίστεψε με δεν είναι όλοι οι fan τις "ψαγμένοι" και με απατήσεις όπως εμείς. Θα πουν "δαχτυλικό αποτύπωμα? Ουάου, πάμε για το 5s".
αμα σου πω οτι εμενα μαρεσει αυτο το θεμα, επιδη σιχαινομαι να εχω κωδικο αν δουλευει ταχυτατα θα μαρεσε να το ειχα! βεβαια θα δω και τα οικονομικα μου αν μπορουν να με βοηθησουν να παρω το 5s μετα απο 2 μηνες αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα βιαστω μιας και το 5 το εχω ερωτευθει! πολοι ειναι και αυτοι που θα πανε απο 5 σε 5s
Δημοσίευση 10/09/2013 - 10:58
Η ψαλίδα μεταξύ iPhone και των υπολοίπων smartphone έχει κλείσει. Η apple αυτή τη στιγμή υπερέχει στο design και στο οικοσύστημα (ποιότητα και αξιοπιστία) αλλά το iphone δεν είναι τόσο εξωτικό όσο ήταν όταν πρώτο βγήκε. Θα είναι λάθος η apple να μπει στην λογική δώσε λίγο παραπάνω επεξεργαστή, βάλε και άλλο μνήμη, βάλε καλύτερη camera ... ακόμα και o αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι nice to have αλλά δεν είναι και killer feture. Αν θέλει να κάνει κάτι επαναστατικό κατά τη γνώμη μου πρέπει να επικεντρωθεί στην μπαταρία. Αυτή τη στιγμή εάν έβγαινε ένα τηλ με μπαταρία που να κρατάει non stop 2 βδομάδες με το ίδιο βάρος ποιος δεν θα το έπαιρνε ? Αυτό θα ήταν καινοτομία κάτι που να αλλάζει τα δεδομένα της χρήσης ενός κινητού τηλεφώνου. Όλα τα smart phones τα φορτίζουμε πάνω κάτω κάθε μέρα ... ένα τηλέφωνο που θα ήθελε φόρτιση 2 φορές το μήνα θα ήταν πραγματικά πολύ μπροστά ....
Δημοσίευση 10/09/2013 - 11:01
Η ψαλίδα μεταξύ iPhone και των υπολοίπων smartphone έχει κλείσει. Η apple αυτή τη στιγμή υπερέχει στο design και στο οικοσύστημα (ποιότητα και αξιοπιστία) αλλά το iphone δεν είναι τόσο εξωτικό όσο ήταν όταν πρώτο βγήκε. Θα είναι λάθος η apple να μπει στην λογική δώσε λίγο παραπάνω επεξεργαστή, βάλε και άλλο μνήμη, βάλε καλύτερη camera ... ακόμα και o αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι nice to have αλλά δεν είναι και killer feture. Αν θέλει να κάνει κάτι επαναστατικό κατά τη γνώμη μου πρέπει να επικεντρωθεί στην μπαταρία. Αυτή τη στιγμή εάν έβγαινε ένα τηλ με μπαταρία που να κρατάει non stop 2 βδομάδες με το ίδιο βάρος ποιος δεν θα το έπαιρνε ? Αυτό θα ήταν καινοτομία κάτι που να αλλάζει τα δεδομένα της χρήσης ενός κινητού τηλεφώνου. Όλα τα smart phones τα φορτίζουμε πάνω κάτω κάθε μέρα ... ένα τηλέφωνο που θα ήθελε φόρτιση 2 φορές το μήνα θα ήταν πραγματικά πολύ μπροστά ....
η μπαταρια δεν ειναι σε καμια περιπτωση killing feature! το αποτηπομα ειναι, ενας προτζεκτορας ειναι, 3d ειναι κτλ.... μπαταρια αλαζει οποτε θελει.. απλα δεν ξερω γιατι δεν το κανει! ουτε μεγαλυτερη οθονη ειναι feature αλλα καλο ειναι να την δωσει και αυτη για ενα κοινο που την ζηταει! ηδη στο ios 7 under the hood κατι εχουν κανει με τα physic γραφικα. που πολοι προγραμματιστες λενε οτι παιζουν τρελα πραγματα.. ισως απο εκει ν περιμενουμε να δουμε κατι που κρυβει
Δημοσίευση 10/09/2013 - 11:02
αμα σου πω οτι εμενα μαρεσει αυτο το θεμα, επιδη σιχαινομαι να εχω κωδικο αν δουλευει ταχυτατα θα μαρεσε να το ειχα! βεβαια θα δω και τα οικονομικα μου αν μπορουν να με βοηθησουν να παρω το 5s μετα απο 2 μηνες αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα βιαστω μιας και το 5 το εχω ερωτευθει! πολοι ειναι και αυτοι που θα πανε απο 5 σε 5s
Αυτό με το δαχτυλικό αν όντως είναι αυτό που φανταζόμαστε και το κάνει τσακ μπαμ θα είναι πολύ καλό feature!
Το 5αρι το πήρα πέρσυ δώρο στη γυναίκα μου (για να ξεφορτωθώ το κwλοnokia που είχε..). Το έχω τεστάρει και είναι δυνατό.
Οπότε το 5άρι σου είναι μια χαρά και τρομερό τηλέφωνο. Στη θέση σου θα περίμενα λίγο ακόμα. Και στο λέω εγώ που κάνω υπομονή με το 4αρι μου τόσα χρόνια!
Δημοσίευση 10/09/2013 - 11:04
Στην ίδια κατάσταση είμαι κ εγώ...
Λίγες ώρες πλέον
Τελευταία επεξεργασία από: vmac, 10/09/2013 - 11:04
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες