Τελευταία επεξεργασία από: guskoz, 10/09/2013 - 21:42
Apple's event: This should brighten everyone’s day
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:42
Ad
Από περιέργεια και μόνο με το που θα κυκλοφορήσει από τα skroytzoμάγαζα το iPhone 5C και 5S η τιμή του μεταχειρισμένου iPhone 5 πόσο θα πάει;
Αν αναλογιστείς πως το 5 έφτασε 550, κάτω απο 500άρικο με τίποτα. Και αυτό όχι αμέσως.
Το θέμα όμως είναι ακόμα και αυτά, ποιος θα τα δώσει?
Τι ρωτάω.. Θα τα δώσουν κι αυτά..
Εγω θα κρατησω το πενταρι μου και θα γελαω με την μαλακια του ive....το βαψαμε το 5c με ειδικη μπογια να μην γραντζουνιεται!!!!ρε καραγκιοζακο οταν λεγαμε οτι το μαυρο με τον αερα ξεφλουδιζει λεγατε φυσιολογικη φθορα!και τωρα καταργησατε το μαυρο στο 5s??νουμεραααααααα.καναμε το πλαστικο ποιοτικο;;πλαστικο ειναι και κραζατε την samsung!!!
Θεός!!!!
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:43
Αυτο λεμε.
Οσοι εχουν 4s και κατω φυσικα και θα πανε σε αυτο.
Οσι εχουν το 5 ομως δεν υπαρχει κανενας λογος για αναβαθμιση εκτος αν θελεις παντα να εχεις το τελευταιο.
Ακριβώς
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:45
μονο που η apple, σε αντιθεση με τη samsung, διαθετει και αλουμινενιο iphone …. !
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:45
699€ στη γερμανια το 5s ? δηλαδη εδω ποσο θα εχει 800? αχχαχαχαχαχαχα
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:46
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:46
Τοσες καινοτομιες παλι αποψε....
Τσαμπα μαγκες;
Πληρωστε και κατι.. οχι ολα τσαμπα....(iWork)
μαλλον μεσα στην τιμη ενσωματωσαν και αυτη του iwork πως και δεν το παρουσιασαν κι αυτο σαν αναβαθμιση!
τεσπα! μενω με το 5αρι μου μαυρο συλλεκτικο και αναβάθμιση οταν ερθει με το καλο το 6.
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:47
Παιδια δεν μπορω να το χωνεψω....!!οσο για το δαχτυλιδι τους εχει προλαβειη durex!!!!και εχει και δονηση!!!
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:47
Να δω τώρα όσοι κράζατε τις πλαστικούρες της Samsung πως θα απαντάτε στους Android fans.. Προσωπικά πάντα επέλεγα iPhone λόγω χρηστικότητας και γιατί μου άρεσε το λογισμικό περισσότερο από το Android. Αλλά αν σκεφτεί κανείς πως με 450€ παίρνει το κορυφαίο S4, ε έλεος, σαν νέο πελάτη δε θα με τραβούσε με τίποτα η Apple. Το περίμενα πως και πως το σημερινό event.. Πολύ ξενέρωσα, αλλά εκτίμησα πολύ το 5άρι μου που ούτως ή άλλως δεν έβρισκα να υστερεί σε κάτι ουσιαστικό.. Αυτά από'μένα..
Να δω τώρα όσοι κράζατε τις πλαστικούρες της Samsung πως θα απαντάτε στους Android fans.. Προσωπικά πάντα επέλεγα iPhone λόγω χρηστικότητας και γιατί μου άρεσε το λογισμικό περισσότερο από το Android. Αλλά αν σκεφτεί κανείς πως με 450€ παίρνει το κορυφαίο S4, ε έλεος, σαν νέο πελάτη δε θα με τραβούσε με τίποτα η Apple. Το περίμενα πως και πως το σημερινό event.. Πολύ ξενέρωσα, αλλά εκτίμησα πολύ το 5άρι μου που ούτως ή άλλως δεν έβρισκα να υστερεί σε κάτι ουσιαστικό.. Αυτά από'μένα..
φιλε μου αν διαβασεις στο φορουμ θα δεις πως ολοι κραζουν το c..
legit
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:48
Η Apple θα συνεχισει να πουλαει και μαλιστα πολυ για λογους πρεστιζ.Λογω δουλειας συναναστρεφομαι με αρκετους γιατρους και δικηγορους καθημερινα και μπορω να πω πως πανω απ το 70% εχουν iphone.Εννοειται πωςη χρηση που κανουν ειναι για τηλεφωνο και αντε στην καλυτερη να παιρνουν και τα mail τους καποιοι λιγοι.Για ολους αυτους οποιο iphone και να βγει θα ειναι παντα υπεροχο.
Αλλους δεν καταλαβαινω.Ας πουμε ατομα οπως πολλοι εδω που θεωρουν τον εαυτο τους gadetακηδες.
Να παρουν πλεον iphone γιατι;
1)Λετε για ποιοτητα υλικων.Αυτο το δεχομαι μονο απο καποιον που δεν το εχει σε θηκη αλλιως δεν εχει νοημα.
2)Gadgetακιας και να μη θελει να αλλαζει μπαταρια στη συσκευη οταν ξεμεινει;
3)Να μη μπορει να βαλει εξτρα καρτα μνημης;
4)Να μη μπορει να δει περιεχομενο flash;
5)Να εχει τοσο μικρη και μακροστενη οθονη;
6)Να μη μπορει να ηχογραφησει τις κλησεις του;
7)Να μη μπορει να καρφωσει μια usb να μεταφερει αρχεια;
Χωρις bluetooth;
9)Να μη μπορει με ευκολια να βαλει αλλους ηχους κλησης;
Ειναι πολλα ακομα που βαριεμαι να γραφω.
Με λιγα λογια η apple μια χαρα συσκευες βγαζει για το μεγαλυτερο ποσοστο του πληθυσμου.Αν ομως καποιος θελει να λεει οτι ψαχνεται εδω και καιρο το iphone δεν ειναι επιλογη παρα μονο για λογους πρεστιζ...
E αυτό είναι το όλο παραμύθι να τα κάνεις όλα αυτά έχοντας το "prestige" του iPhone. Για όλα αυτά που λες με jb μπορείς να τα κάνεις σχεδόν απροβλημάτιστα (όχι για όλα απροβλημάτιστα) αν και λύσεις υπάρχουν για να παρακάμπτεις τη χρησιμότητά τους (πχ αντί για usb stick dropbox,skydrive κτλ)
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:48
Αυτό αρχήστευει διάφορες θήκες τύπου lifeproofΤελικα απο οτι καταλαβα δεν θα εχεις επιλογη για passcode η δαχτυλικο αποτυπωμα.Θα υπαρχει μονο το δαχτυλικο αποτυπωμα.
Θα πεσει γελιο αν παθει κατι.
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:51
Τον σχολιασμο για το 5c τον καταλαβαίνω. Για το εκπληκτικο 5s ομως δεν το καταλαβαίνω. Η apple παρουσιασε τεχνολογιες οπως το touchid και 64bit οπου πηγαινουν το κινητο σε αλλη διασταση, και εμεις ακομα γκρινιαζουμε. Να δω ποσοι από σας τελικα θα πανε στο 5s και μετα να δω τι θα λένε. Ετσι λεγατε και για το 5 και τελικα ολοι σχεδον το πήραν
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:51
Πηραμε το πλαστικο...το κατουρησαμε και αλλαξε η υφη του...εγινε ντελικατο...εγινε ποιοτικο!!ρε μ@λ@κες θα τυφλωθειτε ολοι εκει μεσα!!τι κουμπια τρωτε;;;
Παιδια δεν μπορω να το χωνεψω....!!οσο για το δαχτυλιδι τους εχει προλαβειη durex!!!!και εχει και δονηση!!!
Δωσε πονο stevo!!!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 10/09/2013 - 21:52
Αυτό αρχήστευει διάφορες θήκες τύπου lifeproof
αχρηστευει και αυτα:
http://www.spigen.co...phone-ipad.html
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες