Δεν είναι αυτό το θέμα. Εμένα σαν αγοραστή και brand follower της μάρκας δεν μου έδωσε το κάτι παραπάνω ώστε να αναβαθμίσω την συσκευή μου (iPhone 5).
4 χρόνια σχεδόν είναι στο ίδιο σχέδιο από την εποχή του iPhone 4. Όπως και να το κάνουμε η τάση επιβάλει μεγαλύτερη οθόνη, πράγμα που θα το κάνει στο iPhone 6, δεν είναι να πεις ότι δεν θα το κάνει ποτέ...
Και τέλος η τιμολόγηση στο 5C πραγματικά δεν μπορώ να την καταλάβω. Να ήταν μια εμφανής διαφορά της τάξεως των 200 ευρώ να πω ΟΚ!
Αλλά τώρα στα 100 ευρώ είναι σαν να απαξιώνει την ίδια της την συσκευή για εμένα.
Σου εδωσε οτι εδωσε και απο το 4 στο 4s (και ισως περισσοτερα). Αληθεια τι περιμενει κανεις σε ετησιες αναβαθμισεις ? Τι εδωσε η Sammy ας πουμε απο το s3 στο s4 (ασε το Android εξω αφου δεν το δινει η Sammy)??
Και τα MBP και τα iMac ειναι σχεδον τα ιδια εξωτερικα εδω και 6-7 χρονια. Τι σημαινει αυτο ? Το design τους ειναι εξαιρετικο και δεν νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει μονο και μονο για να αλλαξει. Προσωπικα, λατρευω το συγκεκριμενο form factor (του iPhone 5, εννοω) και πιστευω οτι ανηκω στην πλειοψηφια
Συμφωνω μαζι σου στο θεμα της τιμολογησης του 5c. Απο μια αλλη οπτικη γωνια ομως. Αρκετοι βλεπαμε το φθηνο iphone σαν ενα αναχωμα στην επεκταση του android. Σαν μια κινηση που θα εφερνε οσο market share χρειαζεται για να κανει την ενασχοληση με την πλατφορμα της Apple αποδοτικη. Μια κινηση που θα διατηρουσε το οικοσυστημα ζωντανο και θελκτικο για περισσοτερους συναδελφους developers... Αυτο ειναι λιγο δυσκολο με αυτην την τιμολογηση ειδικα σε χωρες οπου το subsidizing μοντελο διακινησης δεν ειναι πολυ διαδομενο. . Θα δουμε τι θα γινει με αυτο ...