Πρώτη η moto; Δες την siemens το 1999. Ναι , 1999.
Καλα Οκ απλά σα παράδειγμα το έφερα. Φυσικά αμα ψάξεις θα βρείς και άλλα. Απλά το όλο στυλάκι του ήταν κάπως και για αυτό απαντησα έτσι
Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:38
Καλα Οκ απλά σα παράδειγμα το έφερα. Φυσικά αμα ψάξεις θα βρείς και άλλα. Απλά το όλο στυλάκι του ήταν κάπως και για αυτό απαντησα έτσι
Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:39
Και στο κατω κατω οχι πειτε μου σε πια εταιρεια θα μπορεις να πουλας τηλεφωνο μεταχειρισμενο συλλεκτικο;Ισως και πιο ακριβα ακομα σε ενα καλοσυντηρημενο μοντελο; Αυτο μονο ενας το καταφερε που επισης καταλαβε τη σημαινει design and simplicity ο μεγαλος Enzo Ferrari!για αυτο υπηρχαν τα αυτοκινητα και η ferrari.Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα!
Ενα τηλέφωνο πουλήθηκε σαν συλλεκτικο και αυτό γιατι ΑΞΙΖΕ.
Μιλάμε για το iPhone 2G που ήταν μπροστά απο την εποχή του όπως λέμε και ξαναλέμε.
Απο τότε έχουν περάσει 6 χρόνια και τίποτα δεν είναι ίδιο.
Έχουμε μπει σε άλλη εποχή πια.
Και στο κατω κατω οχι πειτε μου σε πια εταιρεια θα μπορεις να πουλας τηλεφωνο μεταχειρισμενο συλλεκτικο;Ισως και πιο ακριβα ακομα σε ενα καλοσυντηρημενο μοντελο; Αυτο μονο ενας το καταφερε που επισης καταλαβε τη σημαινει design and simplicity ο μεγαλος Enzo Ferrari!για αυτο υπηρχαν τα αυτοκινητα και η ferrari.Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα!
Φιλε το συλλεκτικο τηλεφωνο ποιο ακριβως ειναι? Το 3GS?
ετσι ειναι δυστυχώς...χαλασε το μηλο! 4 χρονια τα ιδια και τα ιδια..
ρε φιλαρακο παρε σαμυ τι μας τα κανεις τσουρεκια!
Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:40
Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:40
Nokia
σωστος...ειχε φοβερα μοντελα!6230 αν θυμαμαι καλα αξεχαστο!κορυφη!
Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:41
Το πλαστικό στο 5c ειναι σαν τους γουβάδες της vileda... Μάλλον απο αυτούς θα εμπνεύστηκαν και τα χρώματα... είναι hi end κατηγορία λέμε...αλλά πολύ END... Του χρόνου τους βλέπω να εμπνέονται από τις σφουγγαρίστρες...η επανάσταση ΑΡΧΙΣΕ ζήτω ο Αρης Βελουχιώτης...!!!
Και σφουγγαριστρα να βγαλει η Apple η Sammy θα την αντιγραψει
http://www.cultofand...m-cleaners-too/
Και πως εξηγειται ρε φιλε τοτε που ολοι στις τοπ χωρες χρησιμοποιουν iphones?Πως εξηγειται που οταν δειχνουν κινητα σε διαγραμματα και διαφημισεις ειναι σαν τα iphones? και στο κατω κατω για να παραμεινεις ελιτ δεν χρειαζεται και να ικανοποιησεις τη πλεμπα! και η Bang and olufsen φτιαχνει κορυφαια προιοντα δεν σημαινει ομως οτι θα τα κανει διαθεσιμα για ολους!Και οταν εσυ στην Ελλαδα λογω οικομικης μιζεριας πρεπει να δουλεψεις 2 μισθους για ενα iphone σε αυτο δεν σου φταιει η apple!Οι τιμες επαναλαμβανω δεν ειναι υψηλες!
64bit αρχιτεκτονηκη ειναι καλυτερη απο ενα τετραπυρηνο
η μνημη εχει να κανει με το ποση χρειαζεσε, με το multitask που εχει το ios δεν χρειαζετε πανω απο ενα γιγα γιαυτο και δεν εχει.... αν ειχε 3 γιγα θα ηταν πιο γρηγορο?
τα 32gb δεκτο
την καμερα δες την πρωτα και μετα συκρινουμε
η μπαταρια εχει να κανει με τη χρηση, σαφως το νοτε εχει καλυτερη ομως
εγγραφη 4k βιντεο.... ας δουμε πως τραβαει κ μιλαμε
Προφανώς θα δουμε.
Δεν κρίνω τίποτα αν δεν τα πιάσω στα χέρια μου και τα 2.
Πάντως για το multitasking που λέμε , κακά τα ψέματα , αν δεις πραγματικο multitasking σε φάση να τρέχεις 2 παράθυρα σε 1 οθόνη θα καταλάβεις
Το "τυπου" multitasking της apple φαίνεται πίσω με αυτά που σου λέω.
Μακάρι να τα φτιάξουν όλα και να δώσουν κάτι καλό του χρόνου.
Έχω καλώς ή κακώς μεγάλες απαιτήσεις απο μια εταιρία που μπήκε στην αγορά κινητών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:43
Και για να το στηριξω και παλι αυτο ξανατονιζω στην Αγγλια εδωσα για το 5αρι με διετες συμβολαιο 32αρι 139BPD δηλαδη το 4,5% του μηνιου μου μισθου! Ειναι πολλα;;;;
Και πως εξηγειται ρε φιλε τοτε που ολοι στις τοπ χωρες χρησιμοποιουν iphones?Πως εξηγειται που οταν δειχνουν κινητα σε διαγραμματα και διαφημισεις ειναι σαν τα iphones? και στο κατω κατω για να παραμεινεις ελιτ δεν χρειαζεται και να ικανοποιησεις τη πλεμπα! και η Bang and olufsen φτιαχνει κορυφαια προιοντα δεν σημαινει ομως οτι θα τα κανει διαθεσιμα για ολους!Και οταν εσυ στην Ελλαδα λογω οικομικης μιζεριας πρεπει να δουλεψεις 2 μισθους για ενα iphone σε αυτο δεν σου φταιει η apple!Οι τιμες επαναλαμβανω δεν ειναι υψηλες!
Τελευταία επεξεργασία από: guskoz, 10/09/2013 - 23:44
Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:44
Προφανώς θα δουμε.
Δεν κρίνω τίποτα αν δεν τα πιάσω στα χέρια μου και τα 2.
Πάντως για το multitasking που λέμε , κακά τα ψέματα , αν δεις πραγματικο multitasking σε φάση να τρέχεις 2 παράθυρα σε 1 οθόνη θα καταλάβεις
Το "τυπου" multitasking της apple φαίνεται πίσω με αυτά που σου λέω.
Μακάρι να τα φτιάξουν όλα και να δώσουν κάτι καλό του χρόνου.
Έχω καλώς ή κακώς μεγάλες απαιτήσεις απο μια εταιρία που μπήκε στην αγορά κινητών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
αυτο με τα 2 παραθυρα το κανει ομως μονο με τις στοκ εφαρμογες σωστα η κανω λαθος?
το τυπου multitask της αππλε ειναι πολυ καλο και εξελισετε συνεχεια αν δεις πως δουλευει, γι αμενα για φωρητη συσκευη καλυτερο απο του android
τεσπα να χαρουμε τα τηλεφωνα μας και εδω ειμαστε να συζηταμε! ας εχουμε και δουλιτσα να αγοραζουμε να κανουμε το κεφι μας
σας καληνυχτω
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:44
καταλαβαινω οτι χαλασε τους ιδιοκτητες του 5 η καταργηση του με ενα πιο απλο... με ιδια δυναμη .... με αλλη μπρος καμερα και μπαταρια... και πλαστικο....
αλλα... οτι θα το υποστιριζει για τα επομενα 3 με 4 χρονια δε το σκεφτεστε? δειτε με τις συμβατοτητες απεναντι....
τι να πουνε και οι ιδιοκτητες του 4ς..... με το 8αρι τωρα..... 350 τετοια εποχη του χρονου,,,,εδω θα ειμαστε.....
καινοτομια δε ειναι να κανεις κατι φανταζε....ειναι να κανεις κατι απλο και λειτουργικο για ολους....
μονο αμα εβγαζε κατι σε κατηγορια Note3 θα αλλαζα το 5ς σε 3ετια.....
κατασκευη Apple, ιος, και μεγεθος ΝΟΤΕ...
α.. κατι τελευταιο..... μια και ειπα κατασκευη.... ιεροσυλια αλλα....το 4αρι μου αντεξε οσο το 3310 και το 3330..... και σταματαω εκει.... φιλια και ειρηνη (αυτη με τα μεγαλα @#$#$)
Δημοσίευση 10/09/2013 - 23:45
αυτο με τα 2 παραθυρα το κανει ομως μονο με τις στοκ εφαρμογες σωστα η κανω λαθος?
το τυπου multitask της αππλε ειναι πολυ καλο και εξελισετε συνεχεια αν δεις πως δουλευει, γι αμενα για φωρητη συσκευη καλυτερο απο του android
τεσπα να χαρουμε τα τηλεφωνα μας και εδω ειμαστε να συζηταμε! ας εχουμε και δουλιτσα να αγοραζουμε να κανουμε το κεφι μας
σας καληνυχτω
Όχι δεν είναι μονο με stock. Παίζει και με άλλες εφαρμογες
Αντε καλα να είμαστε και του χρόνου με κάτι καλυτερο (ελπίζω)
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες