Για αυτο δεν εχουμε ακομη Spotify η αλλα παρομοια services εδω ...
Το Deezer υπάρχει και είναι μια χαρούλα...
Δημοσίευση 16/09/2013 - 14:56
Για αυτο δεν εχουμε ακομη Spotify η αλλα παρομοια services εδω ...
Δημοσίευση 16/09/2013 - 15:02
Thank you !!!
Δημοσίευση 16/09/2013 - 15:02
Βασικα, επειδη η γλωσσολογια ειναι ενα πο τα hobby μου (οπως και το NLP - Natural Language Processing) (atari4 σημειωνεις ??) θα σου πω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι ετσι. Γραμματικα, καμμια απο τις φυσικες γλωσσες δεν ειναι αυτο που λεμε context-free (δηλ. ευκολες για ενα μηχανημα). Η ελληνικη ομως εχει πολυ περισσοτερους τυπους συμφωνιας (δες εδω) πραγμα που καθιστα την μηχανικη της αναλυση κατα τι πιο ευκολη απο την αγγλικη. Απο την αλλη η γιαπωνεζικη δεν εχει καθολου συμφωνιες ωστοσο η Siri την υποστηριζει. Οπως λεει και ο φιλος πιο πανω, ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων.
Ακριβώς! Πολύ σωστά τα λέει ο φίλος.
Και ποιός σου 'πε ότι τα ελληνικά (ειδικά τα... "υβριδικά-ελληνικά" τα τορινά!), είναι "δύσκολη" γλώσσα; Τράβα να μάθεις τα "εύκολα" Ιταλικά, με ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ/ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ κι έλα πες μου.
Ή να μάθεις ΟΡΘΑ αγγλικά (UK), όχι... "βλαχοντίσκο" αγγλικά απ' την... Αλαμπάμα.
Ή ΡΩΣΙΚΑ !!!
Απλά, σιγά μην ασχοληθούν με την... "Μπανανία" της Ευρώπης, την Ελλαδίτσα. Και καλά κάνουν, βασικά - το ίδιο κι εγώ θα 'κανα.
Δημοσίευση 16/09/2013 - 17:25
θα σε βριζει και αυτο ρε..... και αμα μαθει ελληνικες βρισιες.. την μαμησες χαχαχ
μιας και λεμε για siri δειτε να γελασετε
Δημοσίευση 16/09/2013 - 18:57
Βασικα, επειδη η γλωσσολογια ειναι ενα πο τα hobby μου (οπως και το NLP - Natural Language Processing) (atari4 σημειωνεις ??)
Αυτα τ'ακουω βερεσε, αν θες να σημειωσω να μου κλινεις το ειμι σε ολους τους χρονους με σωστα πνευματα. Για να μη σου βαλω κανενα ανωμαλο...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/09/2013 - 08:11
Follow me on twitter
Δημοσίευση 17/09/2013 - 08:23
Ρε συ Χάρη, τα έχουμε ακούσει όλα για αυτό το πλαστικό, αλλά το ότι έχει και διασκεδαστικά χρώματα, με ξεπερνάει.
Δηλαδή θα ξεκαρδιστούμε στα γέλια με το που θα το δούμε; Βέβαια να μου πεις, ήδη ξεκαρδιστήκαμε με την τιμή.
Δημοσίευση 17/09/2013 - 08:39
Ρε συ Χάρη, τα έχουμε ακούσει όλα για αυτό το πλαστικό, αλλά το ότι έχει και διασκεδαστικά χρώματα, με ξεπερνάει.
Δηλαδή θα ξεκαρδιστούμε στα γέλια με το που θα το δούμε; Βέβαια να μου πεις, ήδη ξεκαρδιστήκαμε με την τιμή.
Δημοσίευση 17/09/2013 - 08:56
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 17/09/2013 - 10:47
PLASTIC PERFECTED;;;;;;;;;;;; Όξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 17/09/2013 - 10:48
PLASTIC PERFECTED;;;;;;;;;;;; Όξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτή είναι μια μικρή κωλοτουμπίτσα από πλευράς Apple με τριπλό άξελ μάλιστα...
Δημοσίευση 17/09/2013 - 11:27
ενα βιντεο που ολοι περιμεναμε
IOS 7 GM VS IOS 6 OPENING APPS SPEED
Αντί να το κάνουν πιο γρήγορο το έκαναν πιο αργό. Μμμμμ ωραία πράγματα
Όσο για το "plastic perfected" είναι τουλάχιστον για γέλια πιστεύω.
Δημοσίευση 17/09/2013 - 11:32
Αντί να το κάνουν πιο γρήγορο το έκαναν πιο αργό. Μμμμμ ωραία πράγματα
Όσο για το "plastic perfected" είναι τουλάχιστον για γέλια πιστεύω.
αν βαλουν επιλογη να αφαιρεις το fade in animation που τρωει χρονο θα ειναι ιδιο με το 6! βεβαια πιο γρηγορο απο το 6 δεν γινετε χαχαχ
για το πλαστικο ουδεν σχολιο
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 17/09/2013 - 11:36
Αφού είναι πιο βαρύ. Για να τρέχει πιο γρήγορα θες 5s
Δημοσίευση 17/09/2013 - 11:38
αν βαλουν επιλογη να αφαιρεις το fade in animation που τρωει χρονο θα ειναι ιδιο με το 6! βεβαια πιο γρηγορο απο το 6 δεν γινεται χαχαχ
για το πλαστικο ουδεν σχολιο
Τρώει τραγικά πολύ χρόνο το animation. Λίγο δύσκολο από μεριά τους να βάλουν τέτοιου είδους επιλογή. Μακάρι όμως επειδή δε λέει να γίνει πιο αργό...
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες