Απο το Montreal το applestore του Carrefour Laval
Η διαφορά στον επεξεργαστή είναι εμφανής ; Η κάμερα πως είναι ; Και τέλος το space/grey είναι πιο ωραίο απ' ότι δείχνει στις φωτογραφίες ;
Τελευταία επεξεργασία από: ZeroTime, 20/09/2013 - 18:37.
Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:37
Η διαφορά στον επεξεργαστή είναι εμφανής ; Η κάμερα πως είναι ; Και τέλος το space/grey είναι πιο ωραίο απ' ότι δείχνει στις φωτογραφίες ;
Τελευταία επεξεργασία από: ZeroTime, 20/09/2013 - 18:37.
Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:38
Τυχερός μία ώρα!!! Τίποτα!!!!
Εδώ στην νέα Υορκη μαθαίνω από φίλους από τα γύρω Apple Stores (δεν μιλάω για 5η λεωφόρο άστο) γίνετε ένας πανικός... Μάλιστα τώρα μίλησα με κάποιον και ακόμα περιμένει...
Προς την ταλαιπωρία καλύτερα η αναμονή της πόρτας και η σιγουριά ότι θα πάρω αυτό που θέλω.. Γιατί προχτές που ήμουν σε Apple Store για αλλαγή του 5 λόγο βλάβης του φλας (Καλά μου έκατσε κούτα 5άρι ) μου είπε ότι τύπος που τον ρώτησα τι ουρές έχετε συνήθως, οτι αν προλάβεις να πάρεις αυτό θες θα είσαι τυχερός... Α καλά online και 5-6 μέρες αναμονή ...
Και πάλι καλοδούλευτο!!!
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 20/09/2013 - 18:40.
@CaLi@
Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:47
Την διαφορά στον επεξεργαστή την βλέπω απο τη πρώτη στιγμή-super.Την κάμερα ακόμα δε την δοκίμασα.Θα βγω τώρα έξω στον κήπο μου να βγάλω μία σε full ανάλυση και την ανεβάζω.
Το space gray αν δε το δεις απο κοντά δε μπορείς να καταλάβεις πόσο όμορφο είναι.
Τυχερός μία ώρα!!! Τίποτα!!!!
Εδώ στην νέα Υορκη μαθαίνω από φίλους από τα γύρω Apple Stores (δεν μιλάω για 5η λεωφόρο άστο) γίνετε ένας πανικός... Μάλιστα τώρα μίλησα με κάποιον και ακόμα περιμένει...
Προς την ταλαιπωρία καλύτερα η αναμονή της πόρτας και η σιγουριά ότι θα πάρω αυτό που θέλω.. Γιατί προχτές που ήμουν σε Apple Store για αλλαγή του 5 λόγο βλάβης του φλας (Καλά μου έκατσε κούτα 5άρι ) μου είπε ότι τύπος που τον ρώτησα τι ουρές έχετε συνήθως, οτι αν προλάβεις να πάρεις αυτό θες θα είσαι τυχερός... Α καλά online και 5-6 μέρες αναμονή ...
Και πάλι καλοδούλευτο!!!
Και η πλάκα σήμερα είναι οτι θα ερχόμουν NY, πήγε ο κουνιάδος μου για μια δουλειά έλεγα να το πάρω απο κει μιας και είναι λιγότεροι οι φόροι αλλά μετά σκέφτηκα την ουρά και λεω αστο καλύτερα.
Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:48
τραβα και κανενα slow motion video και φωτο σε λιγο φως …
Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:49
Την διαφορά στον επεξεργαστή την βλέπω απο τη πρώτη στιγμή-super.Την κάμερα ακόμα δε την δοκίμασα.Θα βγω τώρα έξω στον κήπο μου να βγάλω μία σε full ανάλυση και την ανεβάζω.
Το space gray αν δε το δεις απο κοντά δε μπορείς να καταλάβεις πόσο όμορφο είναι.
Και η πλάκα σήμερα είναι οτι θα ερχόμουν NY, πήγε ο κουνιάδος μου για μια δουλειά έλεγα να το πάρω απο κει μιας και είναι λιγότεροι οι φόροι αλλά μετά σκέφτηκα την ουρά και λεω αστο καλύτερα.
Δεν ξέρεις πόσο καλά έκανες!!!! χα χα!!!!
Ενα review του 5S που περιλαμβάνει και Photos εν συγκρίσει με το 5...
http://www.anandtech...ne-5s-review/10
@CaLi@
Δημοσίευση 20/09/2013 - 19:03
Καλορίζικο!
Τη διαφορά στον επεξεργαστή πως την κατάλαβες;;
Ευχαριστώ.Έχω δίπλα μου το 5άρι με ios7 και η διαφορά στην ταχύτητα και στην απόκριση είναι σημαντικά εμφανές
Δημοσίευση 20/09/2013 - 19:07
Ρε pantsos (incognito), ποσα προφιλ εχεις;
Δε σβηνεις κανενα, νομιζω απαγορευονται τα πολλα προφιλ...
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 20/09/2013 - 19:15.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 20/09/2013 - 19:12
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 20/09/2013 - 19:23
Δημοσίευση 20/09/2013 - 19:36
Εμένα μου άρεσε που μας έπρηξε με το γιλεκάκι που πεταγόταν σαν @@@@@@ και στο τέλος πάρε και video για να μάθεις!!!
@CaLi@
Δημοσίευση 20/09/2013 - 19:55
ενα βιντεο που ολοι περιμεναμε
IOS 7 GM VS IOS 6 OPENING APPS SPEED
iphone 5s slow motion video
http://www.iphonehac...tion-video.html
Δημοσίευση 20/09/2013 - 19:57
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 20/09/2013 - 20:01
Αυτο το fade in animation νομιζω ομως πως σε καθυστερει λιγο οταν εναλασσεις εφαρμογες, ε;Το smoothess δεν αλαξε ποτε. Αν σκρολλαρεις σε οποιο σημειο θες θα δεις οτι ειναι σαν το 6
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες