να σου πωε εγω? πρωτα απο ολα την λεξη καινοτομια την εχουμε κανει ψομοτυρι.... καινοτομια ερχετε μια στο τοσο τα αλλα λεγονται προσθηκες-βελτιωσεις
μεχρι και το wallpaper μου χρησημοποιει το gyroscope αλλα θεμα ειναι να χρησημοποιεις το γυροσκοπιο να να εισαι καινοτομος?
το siri το χρησημοποιω ελαχιστα μιας και δεν εχει ελληνικα, οταν εχει το συζηταμε στο εξωτερικο εχει
το passbook καμια γιατι στην ελλαδα δεν εχει να το χρησημοποιησεις στο εξωτερικο εχει
η μεγαλυτερη οθονη ειναι καινοτομια? το να κανεις κατι πιο γρηγορο σε μικροτερο μεγεθος ειναι καινοτομια, γιατι να ωγαλει η αππλε μεγαλυετερη οθονη? για να καταστρεψει την χρησημοτητα ενος φωρητου προιοντος?
η αππλε εδωσε 64βιτ πρωτη καλα εκανε μαγκια της! εχεις τοσο καιρο καυχιοσαστε για τους πολλους πυρηνες που εχετε ασχετα αν δεν την ισχυ δεν την χρησημοποιεις
εδωμε μικρη δωση ui στο multitask
εχεις κανει τρομερη δουλεια στα physics
εχει τελεια διαχειρηση μνημης
εχει τελειο οικοσυστημα
εχει core audio,video,midi
εχει το καλυτερο framework το cocoa
οι εφαρμογες δεν ειναι γραμενες σε java δλδ δεν ειναι κατι σαν simulator αλλα κατευθειαν πανω στο συστημα
εχει ασφαλεια (μην με βαζεις να σου λεω)
εσενα το ανδροιδ τι καινοτομια εχει? πες μου μια....
χεχε iPhone 4 έχω δεν έχω android γιατί δεν μου αρέσει να σου πω την αλήθεια...
Συμφωνώ με όλα όσα λες ότι έχει το λειτουργικό της Apple αλλά θα σου πω και το λόγο που τα έχει... Η Apple βγάζει συσκευές με συγκεκριμένο HW και γράφει το SW πάνω σε αυτό το HW κάθε φορά. Είναι απόλυτα λογικό να είναι γρήγορο, σταθερό, ασφαλές αφού σχεδιάζεται για το HW που αντιστοιχεί.
Μάλιστα, αν το σκεφτείς, δεν είναι καν ένα εννοποιημένο iOS όταν κάθε συσκευή έχει την δική της έκδοση. Κατεβάζεις διαφορετικό IOS version για iPhone 4, 4s, 5, 5C, 5S πράγμα που σημαίνει οτι μπορεί να φαινονται τα ίδια αλλά το καθένα είναι σχεδιασμένο να δουλεύει σε διαφορετικό HW και να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Η Apple όμως έχει το πολύ 4 συσκευές στην αγορά!
Από την άλλη μεριά το Android μπορεί να περαστεί σε εκατοντάδες συσκευές και είναι λογικό να μην τα πάει καλά σε όλες. Είναι όμως ανοιχτό και η εκάστοτε εταιρία μπορεί να το τροποποιήσει για την συσκευή που πουλάει.
Θα ήθελα να δω αν το iOS μπορούσε να εγκατασταθεί και σε άλλες συσκευές αν θα ήταν το ίδιο σταθερο, γρήγορο, ασφαλές...
Με λίγα λόγια νιώθουμε περίφανοι για το λειτουργικό που έχουμε αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι το καλύτερο γιατί πολύ απλά δεν έχουμε την δυνατότητα να το φτάσουμε στα ακρα...