Dion δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη, θα σου εξηγήσω την σκέψη μου.
Εδώ υπάρχει μια συγκεκριμένη κίνηση της εταιρίας που η λογική σου σού λέει ότι είναι λάθος. Μάλιστα είναι λάθος με προφανή τρόπο. Για ποιο λόγο υποθέτεις ότι σε προδίδει η λογική σου, επειδή οι εγκέφαλοι της εταιρίας θα το έχουν σκεφθεί καλύτερα και βλέπουν κάτι που δε βλέπεις; Δηλαδή όλες οι εταιρίες κάνουν σωστές κινήσεις; Δεν έχουν αποτυχίες; Οι προηγούμενες επιτυχίες εξασφαλίζουν τις μελλοντικές; Η HTC και άλλες εταιρίες που βγάζουν χρόνια τώρα καταπληκτικές συσκευές δεν έχουν επικεφαλής με Master και τρία διδακτορικά που "αναλύει τις αγορές χρόνια μπροστά"; Για ποιο λόγο τότε δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν καλύτερο μερίδιο;
Άσε που οι ανθρώπινες προβλέψεις είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή αποτυγχάνουν, βλέπε κατάρρευση της Λίμαν Μπράδερς και παγκόσμια ύφεση χωρίς να το έχει προβλέψει κανένας νομπελίστας οικονομολόγος. Επίσης για ένα λάθος μπορεί εκτός από αστοχία προβλέψεων να ευθύνεται και κάποια εταιρική αλαζονεία ή απληστία...
Δεν είπα οτι δεν μπορεί να πέσει έξω, εννοούσα οτι προσπαθεί, με ασ'πουμε αναλύσεις ή προβλέψεις αν θες, να βγάλει το καλύτερο δυνατών για τον εαυτό της, αυτό κάνουν και οι υπόλοιπες, άλλες πετυχαίνουν άλλες οχι. Δεν τους υποστηρίζω, φαντάσου έχω μένει με το τεσσάρι λογο του οτι δεν πήρα το 4s επειδή θεώρησα ότι έχει ελάχιστες διαφορές, όπως και το 5 για την "ανώμαλη" οθόνη του. Για αυτό είπα να αφήσουμε τις γκρίνιες περί μαμάς apple η οποία μας κρέμασε και δεν μας προσέχει.
Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ, δεν θέλω να το αναλύσω περαιτέρω γιατί θα προσβληθούν πολλοί από δω μέσα.