προσωπικά και η κάμερα του 5 δεν με χαλάει καθόλου, και η διαφορά φαίνεται όταν τις βλέπεις σε TV και σε ανάλογες συσκευές για το πόσο καλή ποιότητα έχει, αλλά ρε φίλε ανακοινώνεις νέα συσκευή, είσαι ο Νο1, δεν γίνετε να είσαι υπό(ασχέτως φακού κλπ) σε τίποτα....ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ
iPhone 5S vs iPhone 5C vs iPhone 4S
Δημοσίευση 11/09/2013 - 23:00
Ad
Δημοσίευση 11/09/2013 - 23:01
προσωπικά και η κάμερα του 5 δεν με χαλάει καθόλου, και η διαφορά φαίνεται όταν τις βλέπεις σε TV και σε ανάλογες συσκευές για το πόσο καλή ποιότητα έχει, αλλά ρε φίλε ανακοινώνεις νέα συσκευή, είσαι ο Νο1, δεν γίνετε να είσαι υπό(ασχέτως φακού κλπ) σε τίποτα....ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ
οταν λες υπο? δεν καταλαβαινω σορρυ
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 11/09/2013 - 23:09
Δεν γίνετε αυτή την στιγμή το S4 να είναι στα 13mp και εσύ να ανακοινώνεις νέα συσκευή πάλι στα 8.
ΝΑΙ μπορεί να μην είναι το παν όπως είπε ένας φίλος πριν στην φωτογραφία, ΝΑΙ μπορεί να έχεις καλύτερο λειτουργικό, ΝΑΙ σαν εταιρία την αντιγράφουν και δεν αντιγράφει, αλλά όσο αφήνεις έδαφος στον δεύτερο σίγουρα δεν είναι καλό για το μέλλον σου. Καλά είναι να υπάρχει ανταγωνισμός και εγώ είμαι υπέρ αλλά προσωπικά νομίζω ότι είναι λάθος κίνηση στην παρούσα φάση(άποψη μου).
Δημοσίευση 11/09/2013 - 23:47
Δε βλέπω πως «αφήνεις έδαφος» επειδή ένα αδιάφορο τεχνικό χαρακτηριστικό ενός υποσυστήματος του κινητού σου είναι μικρότερο του ανταγωνισμού... βγάζει καλύτερες φωτογραφίες; Ναι; Τέλος. Όχι; Έχεις πρόβλημα, φτιάξ'το!
Δημοσίευση 12/09/2013 - 00:10
Οι θηκες του 5 θα κανουν στο 5s;
Δημοσίευση 12/09/2013 - 00:16
Δημοσίευση 12/09/2013 - 00:55
Δε βλέπω πως «αφήνεις έδαφος» επειδή ένα αδιάφορο τεχνικό χαρακτηριστικό ενός υποσυστήματος του κινητού σου είναι μικρότερο του ανταγωνισμού... βγάζει καλύτερες φωτογραφίες; Ναι; Τέλος. Όχι; Έχεις πρόβλημα, φτιάξ'το!
Μόνο αδιάφορο για την μαμά Apple δεν είναι που ξεκίνησε να το λαμβάνει υπ' όψιν στα σοβαρά απ το 4άρι και μετά.. και που περηφανεύεται πως ειναι το World's Most Popular Camera.. που το χουν δειξει σε κeynote πως ανεβαίνουν στο fickr και instagram περισσότερες φωτο με iPhones παρά με οποιοδήποτε άλλο Smartphone.
Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε τις καινοτομίες αυτές στην κάμερα (που είναι σημαντικές) να τις είχε δείξει στο 5 (και όχι μόνο ζαφείρι ουσιαστικά και lens) για να δείξει 12MPx με τις ίδιες καινοτομίες που είδαμε τώρα διότι μόνο κακό στο image της θα κανει. Οι πιο πολλοί χρήστες που θα θελήσουν να το πάρουν και που ξέρουν μόνο περισσότερα mpixel=καλή κάμερα θα το σκεφτούν 2 φορές πριν το πάρουν όταν ο ανταγωνισμός έχει πλασματικά περισσότερα.
Με άλλα λόγια δε με χάλασαν τα χαρ/κα της κάμερας, το κακό timing με χάλασε
Δημοσίευση 12/09/2013 - 02:37
...Μην μένετε στα Mpixel αυτα ειναι για τα ματιά του κόσμου. Τα 8 ειναι υπέρ αρκετα για οθόνη τηλεφώνου η ακόμη κ για υπολογιστη. Εκτός βέβαια αν θέλεις κανείς ενα τηλέφωνο για να κανει ψηφιακές εκτυπωσεις 80x60 cm δηλαδή κάτι που για να το κανει κάποιος θα σκάσει 2-3 χιλιαρικα σε φωτογραφικό εξοπλισμό.
Τα mp δεν ειναι για τα ματια του κόσμου. Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα;;;; Οσα δεν φτάνει η αλεπού....
Για να κανεις ψηφιακές εντυπώσεις 80x60 δεν χρειάζεσαι να σκασεις 2-3 χιλιαρικα. Ενα καλο τηλεφωνο με 13+ mp αρκεί. Εγω έχω βγάλει την κόρη μου σε εκτύπωση 100x70 με το s4 του αδελφου μου και εχει βγει άψογη.
Ευτυχώς που την τραβηξα με το κινητο του αδελφού μου (δυστυχώς που δεν είχα την dslr μου βέβαια) και όχι με το 4s μου και ετσι μπόρεσα να εκμεταλλεύτω τα περισσότερα "άχρηστα" mp της κάμερας του για να την κάνω εκτύπωση....
Κατα την γνώμη μου ευτυχώς που δεν αύξησαν τα Mpixel διότι το μόνο που θα άλλαζε ήταν το μέγεθος των φωτογραφιών σε μνήμη. Άρα θα γέμιζε πιο εύκολα η μνήμη. Άρα χάνεις δεν κερδίζεις...
Θα σε πειραζε αντί να έχει μια mid range κάμερα με μονο 8mp το iPhone σου, να έχει μια σύγχρονη με τουλάχιστον 13mp και να έχεις την δυνατότητα να επιλέγεις με ποσά mp θελεις να βγάζεις τις φωτογραφίες σου, ετσι ´ωστε να μην σου καταλαμβάνουν πολυ χώρο οι φωτογραφίες σου (μιας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχεις sd card);;;;;
Καινοτομία δεν ειναι κάτι που χρησιμοποιούν οι άλλες εταιρίες ήδη απο το 1999....τέλος έβαλαν το TouchID το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως καινοτομία. Να λοιπόν κ η καινοτομία που όλοι ψάχνουν.
Δεν μπορω να καταλάβω τι μπορεί να ζητάει κάποιος απο ενα κινητο τηλέφωνο.
Σε αυτο το εύρος τιμής ....τα παντα! όταν ειναι να δώσω 800€ για ένα τηλεφωνο θέλω να έχει τα παντα! Και όταν λέω τα παντα, εννοώ ότι ποιο τελευταίο έχει να επιδείξει η τεχνολογια και ακόμη παραπάνω...
Δημοσίευση 12/09/2013 - 03:19
Τα mp δεν ειναι για τα ματια του κόσμου. Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα;;;; Οσα δεν φτάνει η αλεπού....
Για να κανεις ψηφιακές εντυπώσεις 80x60 δεν χρειάζεσαι να σκασεις 2-3 χιλιαρικα. Ενα καλο τηλεφωνο με 13+ mp αρκεί. Εγω έχω βγάλει την κόρη μου σε εκτύπωση 100x70 με το s4 του αδελφου μου και εχει βγει άψογη.
Ευτυχώς που την τραβηξα με το κινητο του αδελφού μου (δυστυχώς που δεν είχα την dslr μου βέβαια) και όχι με το 4s μου και ετσι μπόρεσα να εκμεταλλεύτω τα περισσότερα "άχρηστα" mp της κάμερας του για να την κάνω εκτύπωση....
Θα σε πειραζε αντί να έχει μια mid range κάμερα με μονο 8mp το iPhone σου, να έχει μια σύγχρονη με τουλάχιστον 13mp και να έχεις την δυνατότητα να επιλέγεις με ποσά mp θελεις να βγάζεις τις φωτογραφίες σου, ετσι ´ωστε να μην σου καταλαμβάνουν πολυ χώρο οι φωτογραφίες σου (μιας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχεις sd card);;;;;
Καινοτομία δεν ειναι κάτι που χρησιμοποιούν οι άλλες εταιρίες ήδη απο το 1999....
Σε αυτο το εύρος τιμής ....τα παντα! όταν ειναι να δώσω 800€ για ένα τηλεφωνο θέλω να έχει τα παντα! Και όταν λέω τα παντα, εννοώ ότι ποιο τελευταίο έχει να επιδείξει η τεχνολογια και ακόμη παραπάνω...
Θεωρώ πως οποίος θελει να κανει τόσο μεγάλη εκτύπωση φωτογραφίας τότε θα χρησιμοποιήσει σωστο εξοπλισμό για να εχει κ το σωστό αποτέλεσμα. Αλλα ας πούμε πως έχω μαζι μου το κινητο μου κ όχι την dslr κ θέλω να βγάλω μια φωτο για να την εκτυπωσω. Σε πληροφορώ φίλε μου πως με το iPhone 4S που έχω μπορω να κάνω εκτύπωση 115x86 cm. Άρα κ με το δικό σου να εβγαζες την φωτο πάλι θα σου περίσσευαν Mpixel. Άρα στο παράδειγμα σου τα 13+ Mpixel ειναι όντως για τα ματιά του κόσμου. Αλλα εντάξει για να πω την αλήθεια αν ήθελα να αγοράσω ενα τηλέφωνο για να τραβάω φωτο κ να τις εκτυπωνω 200x150 cm +++ τότε ίσως αγόραζα το s4.
Κ ναι εγώ το θεωρώ ανούσιο το να αυξανω το μέγεθος των φωτογραφιών που τραβάω απο το κινητο μου μόνο κ μόνο για να λέω πως έχω την κάμερα με τα περισσότερα Mpixel. Κ γενικα επειδη η apple δεν κανει τυχαίες κινήσεις σε αυτα τα θέματα το s4 χρειάζεται και sd card και τετραπυρηνο επεξεργαστη κλπ κλπ. Γιατι ακόμη κ σαν λειτουργικό δεν κανει σωστή διαχείρηση του επεξεργαστη, αφού οι περισσότερες εφαρμογές κ λειτουργίες του android έχουν τεράστιες απαιτήσεις επειδή σε αντιστοιχία με τις κάμερες ενώ θα μπορούσαν να κάνουν την δουλεια τους με 8mpixel βάζουν 13 για τα ματιά του κόσμου.
Κάποια στιγμή η κάμερα θα αναβαθμιστεί σε περισσότερα Mpixel αλλα πάντα κατα την γνώμη μου κ για την χρήση που πιστεύω πως κάνουν σχεδόν όλοι στα κινητά τους τηλέφωνα τα 8 Mpixel ειναι αρκετα. Να αναφέρω πως η ανάλυση στα 8Mpixel ειναι 3264x2448.
Για το TouchID δεν ξέρω ποιες εταιρίες το είχαν στα κινητά τους τηλέφωνα πάντως δεν εχει ακουστεί τπτ. Το θεμα ειναι πως ακόμη κ να το είχαν δεν θα λειτουργούσε σωστά. Πχ μετα απο λίγο καιρό. Ενώ για την Apple πιστεύω πως θα λειτουργεί άψογα. Θα δείξει.
Οποίο κ αν ειναι το εύρος τιμής αυτα οι προσδοκίες σου απο ενα κινητο τηλέφωνο ειναι συγκεκριμένες. Θεωρώ πως ειναι οτι τελευταίο εχει να επιδείξει η τεχνολογία κινητών τηλεφώνων το 5s μόνο κ μόνο για τον 64bit επεξεργαστη. Ίσως πιστεύεις πως δεν αξίζει να πωλείται τόσο ακριβά. Το μόνο σίγουρο ειναι πως πολλοί θα το αγοράσουν γιατι κανει πολυ καλα την δουλεια του το τμήμα marketing της apple, γιατι ειναι το πιο σύγχρονο κινητο τηλέφωνο της αγοράς κ γιατι όταν βλέπεις το τηλέφωνο απο κοντα κ το κρατάς στο χέρι σου αισθάνεσαι πως κρατάς κάτι που εχει αξία.
Δημοσίευση 12/09/2013 - 07:47
Για ποια Κίνα είναι ακριβό , νομίζεις ότι οι πληβείοι στους ορυζώνες παίζουν με το sina weibo περιμένοντας τους μουσώνες; Η Κίνα παράγει πλέον ΚΑΙ τουσ περισσότερουσ εκατομμυριούχους στον κόσμο.Πιο πολυ βέβαια,θα πουλήσει το μοντέλο Notis ,σαμπανιζέ 64 5S !Παντως, οι πρωτες αντιδρασεις απο Κινα ειναι αρνητικες προς την τιμη. Ειναι πολυ ακριβο για την κινεζικη αγορα. Θα δειξει
Δημοσίευση 12/09/2013 - 08:43
Δημοσίευση 12/09/2013 - 09:33
Για την καμερα ισχυει το σοφο "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια", ελα μωρε τωρα ποια 13mp της Sammy κτλ
σας καιει ε?
http://www.apple.com/iphone-5s/camera/
μπες και διαβασε, κατσε να δουμε στην πραξη και μετα συζηταμε...
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 12/09/2013 - 09:37
Φίλε μου για να βγει μια καλή φωτογραφία δε μετράνε μόνο τα megapixel αλλά το μέγεθος του αισθητήρα το οποίο αναβάθμισε η Apple στο 5sΓια την καμερα ισχυει το σοφο "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια", ελα μωρε τωρα ποια 13mp της Sammy κτλ
Τελευταία επεξεργασία από: dionisissd, 12/09/2013 - 09:40.
Δημοσίευση 12/09/2013 - 11:04
Δημοσίευση 12/09/2013 - 11:21
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες