μου εξηγεις σε παρακαλω λιγο για το sn0wbreeze?μονο αυτο δεν καταλαβα,οσο για το itunes γνωριζω οτι πρεπει να ειναι εκδοση προηγουμενη απο την 11.1
Δες εδώ.
Δημοσίευση 21/09/2013 - 01:45
Όχι. Αν την έδινε να δουλεύει σωστά στα 4άρια θα λέγαμε μια χαρά. Αν έλεγε ''δεν τη δίνω στα 4άρια γιατί θεωρώ υπεύθυνα ότι δεν τη σηκώνει'' πάλι θα λέγαμε μια χαρά.
Συγγνώμη για το μήκος, τα 'χω πάρει λίγο με την apple
Δεν νομίζω ότι θα λέγαμε μια χαρά γιατί θα μας έλειπαν τα καλούδια της 7
(new ui, control center, activatiοn lock, block calls and text messages, new multitasking. auto app updating, more apps in folder κτλ).
Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που θέλουν βελτίωση και θα το κάνει πιστεύω (...και ελπίζω) σε επόμενες εκδόσεις.
Τελευταία επεξεργασία από: SoCiaL, 21/09/2013 - 01:48
Δημοσίευση 21/09/2013 - 02:21
Δημοσίευση 21/09/2013 - 08:45
Έβαλα κι εγώ την 7 σε iPhone 4, 8 GB. Τα στυλιστικά κλπ είναι θέμα γούστου, οπότε δεν τα σχολιάζω. Υπάρχει ένα lagάρισμα γενικά, αλλά σε λίγα σημεία είναι ενοχλητικό για μένα.
Αυτό που είναι ενοχλητικό είναι το πόσο γρήγορα αδειάζει η μπαταρία. Ακολούθησα τις οδηγίες του οδηγού από τον Βασίλη Ανανιάδη (http://www.iphonehel...onger-on-ios_7/ ), αλλά χάνω περίπου 3% μπαταρία την ώρα (ενώ με την 6.1.3 έχανα 1%) με το κινητό απλά να είναι ανοικτό. Ακόμα και σε κατάσταση πτήσης χάνω μπαταρία. Με την χρήση που κάνω, στην 6.1.3 χρειαζόμουνα φόρτιση κάθε 2 μέρες, τώρα θα χρειάζομαι κάθε μέρα.
Any ideas?
Του έκανες καθαρό restore η update?
Το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να του κάνεις ένα restore και set up as new.
Update OTA έκανα. Γιατί να παίζει κάποιο ρόλο αυτό;;;
Ε όλο και κάποιο ρόλο παίζει. Αν μπορείς κάνε αυτό που σου είπα και ενημέρωσε μας.
Καλημέρα,
Έκανα restore από iTunes, set up as new κι άφησα το κινητό καμιά ώρα ανοιχτό. Είδα ότι δεν χάνει μπαταρία, οπότε έκανα restore το backup που είχε πάρει το ίδιο το iTunes κατά το restore.
Το κινητό και καλύτερα πάει, αλλά και μπαταρία δεν χάνει. Το είχα όλη νύχτα ανοιχτό και έμεινε στο 100%.
Το μόνο περίεργο είναι ότι το restore του backup που πήρε το ίδιο το iTunes μου έριξε σε πολλές εφαρμογές παλιές εκδόσεις, με αποτέλεσμα το AppStore να δει γύρω στις 60 ενημερώσεις. Αυτό γιατί έγινε;
Σήμερα μου φαίνεται ότι η 7 τρέχει καλύτερα από ότι μετά την αρχική αναβάθμιση, αλλά σίγουρα το κινητό έχει χάσει ταχύτητα σε σχέση με την 6.1.3, κάτι που είναι απαράδεκτο, όσο κι αν λέω ότι σε λίγα σημεία με ενοχλεί...
Δημοσίευση 21/09/2013 - 09:44
Την πέρασα κι εγώ στο 4άρ (8gb). Πράγματι υπάρχει λίγο lag, αλλά δεν είναι και τραγικά τα πράματα.... με την μπαταρία δεν έχω πρόβλημα.
Είναι στο 54%, με χρήση 3 ώρες 43 λεπτά (browsing με wifi κυρίως, ελάχιστα τηλεφωνήματα), αναμονή 2 ημέρες.
Δημοσίευση 21/09/2013 - 09:46
Δημοσίευση 21/09/2013 - 09:50
Καλημερα !!! Εβαλα την 7 στο iphone 4 και δεν εχω ηχο στα μηνυματα...
Τι να κανω...??
Δημοσίευση 21/09/2013 - 10:03
Τη δοκίμασα για λίγες ώρες στο 4 και οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ θετικές.
Ελάχιστο lag στο home button και κανένα lag στη χρήση του πληκτρολογίου.
Μου άρεσε το νέο gui.
Λόγω έλλειψης jb, υποβάθμισα σε 6.1.3 και μετά με το redsn0w ξαναγύρισα στην παλιά καλή 5.1.1 μόνο και μόνο για να έχω jb.
Τελευταία επεξεργασία από: sellia, 21/09/2013 - 10:03
Δημοσίευση 21/09/2013 - 10:07
Τι να κανω... ? ?
Τσέκαρες τις ρυθμίσεις σου στους ήχους;
Δημοσίευση 21/09/2013 - 11:09
Δημοσίευση 21/09/2013 - 11:26
Αμα κατεβασωτην 6.1.3 στο pc μου και σταματησει να υπογραφετε θα μπορω να την περασω στο κινητο;
Ελεω ελειψει χρονου το σκ μπορει να μην προλαβω!!
Άγνωστο πόσο θα υπογράφεται ακόμα.
Σώσε τα SHSH όσο υπογραφεται με Tiny Umbrella.
Τι να κανω... ? ?
Η μπάρα αυξομείωσης σου εμφανίζεται?
Δημοσίευση 21/09/2013 - 11:50
εγω στο 4 αρι που την περασα βλεπω προβλημα στην φωτεινοτητα ,δηλαδη μολις το ανοιγω και παω να βαλω pin η φωτεινοτητα ειναι πολλη χαμηλη!
Δημοσίευση 21/09/2013 - 12:06
καλησπερα..παλευω και εγω ενα iphone 4 μιας φιλης μου και οντως δεν εχει ηχο στα μηνυματα / notifications και μουσικη απο μεγαφωνο..ενω στα ακουστικα παιζουν κανονικα..
η μπαρα εντασης δεν εμφανιζεται , μονο το λογοτυπο του κουδουνιου..
καμμια ιδεα ;
hard reset εχω κανει..
Δημοσίευση 21/09/2013 - 12:11
εγω στο 4 αρι που την περασα βλεπω προβλημα στην φωτεινοτητα ,δηλαδη μολις το ανοιγω και παω να βαλω pin η φωτεινοτητα ειναι πολλη χαμηλη!
επισης οταν παω να βαλω pin τα νουμερα που ειναι σε κυκλο,ο κυκλος εχει διαφορα χρωματα που στο 5 οχι!!
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες