Εβαλα κι εγω σε 4αρι την 7 και επιβεβαιωνω οτι παει πολυ καλα!!Οκ μισο κλικ πιο αργη,αλλα δεν ειναι ανασταλτικος παραγοντας,να χασεις την ομορφια,αλλα και τις ουσιαστικες διαφορες της...!!!!Με λιγα λογια αξιζει!!Και επισης εχουν δικιο τα παιδια που λενε να περαστει απο itunes&setup as new!!!
iOS 7 σε iPhone 4: Σχόλια και εντυπώσεις
Δημοσίευση 21/09/2013 - 16:35
Ad
Δημοσίευση 21/09/2013 - 18:00
Ισχυει πως στο IOS 7 Αν πας ρυθμισεις-γενικά-προσβασιμότητα και βάλεις την αύξηση αντίθεσης οτι γίνεται πιο γρηγορο το κινητο?
Εγω την μονη διαφορα που καταλαβα ειναι οτι δεν ειναι διαφανο το control center και οτι ανοιγει σφαίρα
Παντως 2η μερα με iOS7 στο 4αρι και ολα κομπλε!
Στο control center εχετε AIR DROP και AIR PLAY?
Τελευταία επεξεργασία από: gianniroc, 21/09/2013 - 18:06
Δημοσίευση 21/09/2013 - 18:42
Εγραψα για την διαφορά της αναβάθμισης ΟΤΑ και iTunes.Δηλαδη αν βαλω διπλα με το δικο σου το 4αρι μου που φυσικα ειναι σε 6.1.3 , θες να πεις οτι το δικο σου με 7 ειναι το ιδιο γρηγορο ?
Δεν νομιζω τακι....
Ρε παιδια παψτε να εθελοτυφλιτε.
Ετσι μου ερχετε να παω παλι σε 7 και να βαλω το 4αρι μου μαζι με το 3gs (6.1.3) και να δωσω βιντεακι..... οχι τιποτα αλλο αλλα δεν γινεται αυτο που λετε.
Αφου εχει lags το 4αρι με ios 7 πως να το κανουμε δηλαδη....σερνεται σε σχεση με παλιοτερα ios versions.
Γινεται ποιο αργο και απο 3gs.
Τα όποια lags υπήρχαν στον εναν τρόπο αναβάθμισης δεν υπάρχουν στον αλλο τρόπο.Δεν ανέφερα πουθενά οτι ειναι η 7 ειναι πιο γρήγορη η το ιδιο γρήγορη απο το 6.1.3
Τελευταία επεξεργασία από: tandro, 21/09/2013 - 18:43
Δημοσίευση 21/09/2013 - 19:44
Απο την ημέρα που το εχω βάλει και υπενθυμίζω με ΟΤΑ το κινητο ειναι μια χαρα και όπως προειπα δεν διαφέρει απο την iOS 6 όσον αφορά τα μικρό-κολληματα που έχει. Κυρίως, δε, τα lag τα δημιουργεί κατα την αλλαγη των σελίδων και παρατηρούνται κυρίως την πρώτη φορά .... Όπως ακριβώς συνέβαινε και στην iOS 6 !!!!!
Δημοσίευση 21/09/2013 - 21:11
Όχι ρε παιδιά τι κάθεστε και γράφετε οτι παει καλα αφού το παλικάρι απο πάνω το είπε ξεκάθαρα! Εθελοτυφλουμε! Με το ζόρι να αποδείξετε τι ; Αφού τα πάμε ! Μεγάλο λάθος η 7 για το 4 αρι! Πεεεε μανία.
Απο την ημέρα που το εχω βάλει και υπενθυμίζω με ΟΤΑ το κινητο ειναι μια χαρα και όπως προειπα δεν διαφέρει απο την iOS 6 όσον αφορά τα μικρό-κολληματα που έχει. Κυρίως, δε, τα lag τα δημιουργεί κατα την αλλαγη των σελίδων και παρατηρούνται κυρίως την πρώτη φορά .... Όπως ακριβώς συνέβαινε και στην iOS 6 !!!!!
βιντεακι μπορεις να φτιαξεις ?
η λες λογια του αερα ?
να δουμε και εμεις πως ειναι στο δικο σου η 7αρα μπας και γλυτωσουμε το τρελλαδικο....
Δημοσίευση 21/09/2013 - 21:17
η λες λογια του αερα ?
να δουμε και εμεις πως ειναι στο δικο σου η 7αρα μπας και γλυτωσουμε το τρελλαδικο....
http://www.youtube.c...h?v=iO40UedjUj4
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 21/09/2013 - 21:19
σε ευχαριστω που μολις επιβεβαιωσες οτι το 4αρι με 7αρα ειναι ποιο αργο και απο 3gs με 6.1.3
Δημοσίευση 21/09/2013 - 21:19
σε ευχαριστω που μολις επιβεβαιωσες οτι το 4αρι με 7αρα ειναι ποιο αργο και απο 3gs με 6.1.3
οτι να ναι....
Δημοσίευση 21/09/2013 - 21:22
οτι να ναι....
στο 5:00 εσυ το λες οτι ναναι .... ?
δεν βλεπεις που λαγκαρι οταν κανει σκρολ στις φωτο για background . και ο τυπος το κανει πολυ σιγα για να μην φανει.
αν το κανεις γρηγορα πεφτει το lag της αρκουδας...
να μην πω για οταν επιλεξεις καποια φωτο , πας για καφε και μετα το ios 7 την βαζει στο 4αρι ....
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 21/09/2013 - 21:24
Δημοσίευση 21/09/2013 - 21:25
δεν βλεπεις που λαγκαρι οταν κανει σκρολ στις φωτο για background ?
να μην πω για οταν επιλεξεις καποια φωτο , πας για καφε και μετα το ios 7 την βαζει στο 4αρι ....
φιλε μου μερικα lag θα διορθωθουνε σε ενα update... σε 5αρι το clock app στο scroll στην beta 4 ηταν αθλιο αλλα διορθωθηκε...
ολα διορθωνονται, και το 5 σε μερικα σημεια εχει glitch στο scroll αλλα δεν ειναι θεμα συσκευης αλλα κωδικα,,,
αν διαμορφωσουν τα transitions θα φτιαξει
στο 4 το ios 7 τρεχει αρκετα ικανοποιητηκα ολοι αυτο λενε
Δημοσίευση 21/09/2013 - 21:35
η λες λογια του αερα ?
Όχι λέω λόγια του αέρα όπως ολοι μας.
Δημοσίευση 21/09/2013 - 21:42
Όχι λέω λόγια του αέρα όπως ολοι μας.
αν δεις τα comments δεν λενε ολοι οτι ειναι οκ το 4αρι με ios 7 .
Εκτος και εαν εσυ επιλεγεις τι θα διαβασεις....
Ακομα και οι διακοπτες στο ios 7 κανουν πολυ ωρα να κανουν on / off σε σχεση ακομε και με 3gs....
Η ποιο μεγαλη βλακια που ακουσα παντως απο ατομο ειναι οτι απο την στιγμη που το εβαλε μετα απο 3 μερες εστρωσε .... αλλα η πλακα ειναι οτι η 7αρα ειχε βγει 2 μερες οταν μου το ειπε..... αυτο ειναι ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ....
Δημοσίευση 21/09/2013 - 22:02
ρε παιδια και εμενα στο 4αρι μια χαρα ειναι... ενταξει κολλαει λιγο αλλα οχι τραγικα ωστε να γυρισω πισω... σε εφαρμογεσ(clash of clans k asphalt 7- π παιζω κυριως δεν εχω κολληματακια... οσο για τους διακοπτες που προαναφερθηκε πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα κωδικα και οχι θεμα 4 και θα στρωσει με τα απδατες...(αυριο θα δοκιμασω και στο 5αρι και θα δω διαοφρες).... παντως το αππστορε κ τα μαιλ εχουν γινει 2-3 φορες πιο γρηγορα απο ιος 6...
Δημοσίευση 21/09/2013 - 22:06
δεν βλεπεις που λαγκαρι οταν κανει σκρολ στις φωτο για background . και ο τυπος το κανει πολυ σιγα για να μην φανει.
αν το κανεις γρηγορα πεφτει το lag της αρκουδας...
Το set wallpaper αργεί πολύ και σε iPad 2 και iPad 3. Δεν είναι προνόμιο του 4 μόνο.
Αν αυτό θεωρείται λόγος για να βγάλουμε το iOS 7 ακατάλληλο για το iPhone 4, τι να πω.
Εγω πιστευω οτι το iOS 7 στο 4 ΔΕΝ είναι η 4.2.1 στο 3G. Ο,τι και να λέτε. Εκείνη η αναβαθμιση ήταν καταστροφική.
Ούτως η άλλως κάθε επόμενη έκδοση του iOS είναι βαρύτερη από την προηγούμενη σε όλες τις συσκευές. Οπότε είναι αναμενόμενο να μη βλέπετε την ίδια συμπεριφορά με την 6.1.3 σε καμία συσκευή. Απλά οι τελευταίες συσκευές λόγω καλύτερων specs συμπεριφέρονται καλύτερα.
Δημοσίευση 21/09/2013 - 22:09
kalispera!egatestisa to ios 7 se 4ari iphone k to pliktrologio kollaei elleina!!!!!ti mporw na kanw gnwrizei kaneis?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες