Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 9 ψήφοι

iOS 7 σε iPhone 4: Σχόλια και εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
353 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/10/2013 - 22:58

προσωπικα ημουν υπερ του ios 7 στο 4, μετα απο 2 εβδομαδες χρησης του ξαναγηρισα στην 6.1.3
αυτο το lag που εχει στο sroll και γενικα με ξενερωνει,+ οτι ρουφαει μπαταρια.

ααα δεν σε πιστευω.

μα δεν ακους εδω τα παιδια που λενε οτι 4αρι με ios 7 ειναι καλυτερο απο οτι ηταν με 6.1.3 ????

10 φορες ποιο γρηγορο γινεται το 4αρι με ios 7 . ενταξη μπορει να υπερβαλω , θα πω 5 φορες.....

μαλλον το τηλεφωνο σου δεν ειναι 4αρι......

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   NickJ

NickJ

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 06/10/2013 - 23:13

Τέτοιου είδους τρικ δε προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

Και τα πρόβληματα που υπάρχουν στο 4 απλά δε λύνονται..

Κι εγώ δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα έλυνε κάτι, απλώς είδα πολλοί έγραφαν ότι δούλεψε αυτό το κολπάκι αλλά τελικά  τι να σ κάνει..

Πάντως έχω ακούσει και από άλλους που εμπιστεύομαι γενικά ότι το 4άρι πάει καλά με το ios 7, χωρίς να το έχω δεί βέβαια με τα μάτια μου..

#303   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/10/2013 - 23:21

Κι εγώ δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα έλυνε κάτι, απλώς είδα πολλοί έγραφαν ότι δούλεψε αυτό το κολπάκι αλλά τελικά  τι να σ κάνει..

Πάντως έχω ακούσει και από άλλους που εμπιστεύομαι γενικά ότι το 4άρι πάει καλά με το ios 7, χωρίς να το έχω δεί βέβαια με τα μάτια μου..

Ό,τι και να κάνεις, αν το ίδιο το λειτουργικό είναι ένα αστείο για τη συσκευή, δε θα αλλάξει κάτι.

Το πρόβλημα είναι γενικότερο και όλα ξεκινάνε απο το ότι το iOS 7 δε κάνει για το 4..

Το "πάει καλά" δείχνει ακριβώς τα παραπάνω.. :)

Απλά οι περισσότεροι πέφτουν στη παγίδα του, "η Apple υποστηρίζει 4 χρονών συσκευή"..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#304   NickJ

NickJ

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2013 - 23:32

Κι εγώ έτσι την πάτησα και το βαλα.. Σκέφτηκα οκ για να το αφήνει η apple θα ξέρει τι κάνει.

Ακόμη ευγνώμων είμαι που με βοηθήσατε να κάνω το downgrade στην 6.1.3 και το 'σωσα το κινητάκι μου ;)

#305   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/10/2013 - 23:43

αργα η γρήγορα όλοι εκει θα το γυρισούν όσοι μπορουν δλδ

οριστε ενας οδηγός δικός μου για τους ενδιαφερόμενους

http://www.iphonehel...την-ios-613-jb/

#306   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2013 - 23:44

Αλίμονο σε εμάς που δεν μπορούμε να κάνουμε downgrade...Δεν λέω το iOS 7 έχει κάποια καινούργια πράγματα αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι όσα "set up as new" και αν κάνουμε πάλι θα έχει πρόβλημα.Τελικά μόνο με την 5.1.1 πήγαινε μια χαρά...Αυτά είναι τα κακά της Αpple...Γιατί να μην μπορούμε να περάσουμε όποιο firmware θέλουμε εμείς...???όχι τίποτα άλλο αν είχαμε αυτή την δυνατότητα δεν νομίζω να παραπονιόταν και κανείς για το iOS 7 γιατί θα μπορούσες να επιστρέψεις σε αυτό που θέλεις χωρίς να έχεις lag καθε λίγο και λιγάκι.

#307   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/10/2013 - 00:16

τακτικη της αππλε ειναι κ καθε αππλε, γιατι μετα αν σε άφηνε θα εκλεινε το μαγαζι.αναγκαζεσε σε λιγο καιρο για πολους κ διαφορους λογους να παρεις το καινουριο... διαφορετικα θα ειχαμε μείνει στο iphone 2g

τεσπα. εγω αυτο που δεν μπορω να δεχτω τοσα χρονια iphone με 7 ios πως η hacker δεν εχουν βγαλει ενα προγραμμα να σου επιτρεπει να βαλεις οποια ipsw θες,

γιατι να πρεπει να υπογραφει η αππλε για να μπορεις να βαλεις μια παλαιοτερη εκδοση,αυτο το κοματι δεν γινετε να το παραβλεψουν η hacker με ενα εργαλειο.

#308   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/10/2013 - 00:27

To έκαναν με τα SHSH.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#309   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2013 - 01:40

ακριβώς! σχεδόν μια μέρα με το 7άρι και δεν έχω κανένα πρόβλημα, παλαιότερα είχαμε ακούσει κάτι απίθανους να λένε ότι πρέπει να μείνουμε στην 4.2.1 :)

Ειμαι ενας απο τους απιθανους...4.2.1 4.3.3 5.1.1 μακραν οι καλυτερες εκδοσεις για 4αρι με κορυφαια την 1η

#310   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2013 - 02:12

Βασικά πέρα από την πλάκα μια φίλη μου εδω στην Ιταλία έχει κρατήσει το iOS 4.Εγώ συνέχεια την δούλευα και της έλεγα να βάλει πάντα την τελευταία έκδοςη αλλά εκείνη τίποτα...προχθές την είδα πάλι και πιάνω το 4αρι στα χέρια μου και κατάλαβα γιατί δεν την έχει αλλάξει...γιατί πολύ απλά πάει σφαίρα σε σχέση με το δικό μου.Δεν θυμάμαι ποια από τις 2 εκδόσεις έχει στο iOS 4 από αυτές που αναφέρθηκαν πριν αλλά συνηδητοποιησα ότι πάει πολύ καλά.Και για να πούμε την αλήθεια το μόνο αρνητικό στοιχείο είναι ότι δεν έχει το iMessage αλλά κατ'άλλα και Facebook έχει και what's app!Οπότε οι "απίθανοι" είναι μια χαρά τώρα ;)

#311   Aristos13

Aristos13

iPH Member

• 229 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2013 - 10:46

Εχω ενα προβληματακι μετα το ios7 ! Καθε τρεις και λιγο χωρις προφανη λογο μου ζηταει τον συνθηματικο για το icloud!! Γιατι γινετε αυτο; Υπαρχει τροπος να το σταματησω;

#312   kid

kid

iPH User

• 134 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2013 - 16:12

Μπορουμε να κάνουμε shift και restore εμείς που δεν έχουμε jailbreak συσκευές και να πάμε στην 6?

#313   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/10/2013 - 16:13

Αν δεν εχεις shsh δεν μπορεις 

#314   Ivanovic

Ivanovic

iPH Addict

• 710 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/10/2013 - 16:15

IPhone 4 με 6.1.3. Μπορώ να σώσω τα shsh τώρα που έχει σταματήσει να υπογράφεται η 6.1.3?

#315   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/10/2013 - 16:16

οχι δυστυχώς 

Ad

Ad

Team