αφού το gps δε μπορείς να το κλείσεις.
γιατι δεν μπορεις??αν κλεισεις τα location δεν υπαρχει GPS
Δημοσίευση 13/09/2013 - 15:51
αφού το gps δε μπορείς να το κλείσεις.
Δημοσίευση 13/09/2013 - 15:53
Δημοσίευση 13/09/2013 - 16:12
το να κανουμε στο location services στο system ολα off δε παιζει ρολο αμα γενικα εχουμε το location services off ετσι?
φανταζομαι οτι και αυτα λειτουργουν εφοσο ειναι On το Location services?
Δημοσίευση 13/09/2013 - 16:46
το να κανουμε στο location services στο system ολα off δε παιζει ρολο αμα γενικα εχουμε το location services off ετσι?
φανταζομαι οτι και αυτα λειτουργουν εφοσο ειναι On το Location services?
Εννοείται.
Απλά αν μια εφαρμογή έχει ρύθμιση για Location, σημαίνει πως το χρειάζεται. Δηλαδή να απενεργοποιήσω το Location στο Camera App και να χάσω το Geo-Tagging στις φωτογραφίες; Ή στους Google Maps και να μη μπορεί να βρει που είμαι;
Ποιό είναι το νόημα;
Ή να κάνω μη αυτόματη την φωτεινότητα για να μη μπορώ να δω στον ήλιο;
Τα μόνα που μπορούν να κόψουν κατανάλωση χωρίς να χάνεται η εμπειρία χρήσης (για μένα αυξάνεται κιόλας) είναι τα Push Notifications από τις εφαρμογές που είναι η σύγχρονη μορφή Spam. Αλλά αν κάποιος τα γουστάρει, δε μπορούμε να του πουμε να τα απενεργοποιήσει.
Είναι γούστο να αναβοσβήνει το κινητό σα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Τελευταία επεξεργασία από: larryf13, 13/09/2013 - 16:47
Δημοσίευση 13/09/2013 - 17:06
Δημοσίευση 13/09/2013 - 17:34
παιδιά εμένα το ποσοστό μπαταρίας δεν μ φεύγει και ν το έχω απενεργοποιημένο το είχα παρατηρήσει κ στο 6.1.4 του έχει συμβεί κανενός παρόμοιο περιστατικό?
Δημοσίευση 13/09/2013 - 18:29
1 ημέρα και 2 ώρες με χρήση 7 ώρες 42 λεπτά (κλήσεις, wifi, παιχνίδια, ψάξιμο ios, email, λίγο fb, αρκετή κάμερα και λίγο 3g) η μπαταρία στο 41%...νομίζω αρκετά καλά ως πολύ καλά...αν δε, το βελτιώσουν και άλλο με την επίσημη ή κάποιο update θα είναι super!!!
Τελευταία επεξεργασία από: archthanos, 13/09/2013 - 18:38
Δημοσίευση 13/09/2013 - 18:56
Μακάρι να ειναι καλυτερα στην gm/official γιατι το φορτιζω 2 φορές τη μερα!!!1 ημέρα και 2 ώρες με χρήση 7 ώρες 42 λεπτά (κλήσεις, wifi, παιχνίδια, ψάξιμο ios, email, λίγο fb, αρκετή κάμερα και λίγο 3g) η μπαταρία στο 41%...νομίζω αρκετά καλά ως πολύ καλά...αν δε, το βελτιώσουν και άλλο με την επίσημη ή κάποιο update θα είναι super!!!
Δημοσίευση 13/09/2013 - 20:52
Πολύ wifi, λίγο 3G, ελάχιστο location services και φωτεινότητα γύρω στο 30%.
Θαρρώ ότι κινούμαστε στα ίδια πλαίσια με την 6.1.4.
Δημοσίευση 13/09/2013 - 21:32
Δημοσίευση 13/09/2013 - 21:38
Δημοσίευση 13/09/2013 - 22:54
Δημοσίευση 14/09/2013 - 13:30
Δημοσίευση 14/09/2013 - 13:40
Οι περισσότεροι κάτοχοι iPhone κάνουν το εξής λάθος.
Δεν υπολογίζουν το χρόνο που η συσκευή τους είναι με ανοικτή οθόνη αλλά το συνολικό χρόνο χρήσης από την στιγμή που το έβγαλαν από τον φορτιστή.
Έτσι τους έμαθε η Apple με τον τρόπο που προσμετρά την αυτονομια, ο οποίος είναι εντελώς λάθος.
Ο συνολικός χρόνος αλλάζει δραματικά ανάλογα με τον χρόνο που χρησιμοποιούμε την οθόνη. Στα smartphones αυτή έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση και με τεράστια διαφορά από οτιδήποτε αλλο.
Το έκανε αυτό η apple για να καλύψει το μεγάλο battery drain απο ορισμένες εφαρμογές (δυστυχώς).
Αυτοί οι χρόνοι που βλέπουμε εδώ είναι όλοι λάθος , από την άποψη ότι δεν μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους , ακόμα και όταν το ποσοστό μπαταρίας είναι ίδιο.
π.χ. εγώ μπορεί να έχω 1 μέρα αναμονή με 10 ώρες χρήση όπου η χρήση να είναι μουσική και υπόλοιπο μπαταρίς 30% να λέω είμαι μια χαρά , και ο άλλος μισή μέρα αναμονή με 2 ώρες χρήση σε 3G και 30% και να λέει είμαι χάλια.
Γενικά μην το ψάχνετε με τη μπαταρία (εκεί έχω καταλήξει πιά) . Εχυαριστηθείτε το κινητό και φορτίστε όπου και όποτε μπορείτε (φυσικά καλό θα ήταν να υπάρχει η λογική ποτέ κάτω απο 20% και όσο το δυνατόν πιο συχνά απο υπολογιστή).
Αυτά απο εμένα.
p.s. Η μπαταρία στο iOS 7 είναι για τα σκουπίδια , ακόμα και σε σχέση με την 6.1.4 που ήταν η χειρότερη έκδοση απο άποψη αυτονομίας (μέχρι τώρα)
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες