Το έκανε αυτό η apple για να καλύψει το μεγάλο battery drain απο ορισμένες εφαρμογές (δυστυχώς).
Αυτοί οι χρόνοι που βλέπουμε εδώ είναι όλοι λάθος , από την άποψη ότι δεν μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους , ακόμα και όταν το ποσοστό μπαταρίας είναι ίδιο.
π.χ. εγώ μπορεί να έχω 1 μέρα αναμονή με 10 ώρες χρήση όπου η χρήση να είναι μουσική και υπόλοιπο μπαταρίς 30% να λέω είμαι μια χαρά , και ο άλλος μισή μέρα αναμονή με 2 ώρες χρήση σε 3G και 30% και να λέει είμαι χάλια.
Γενικά μην το ψάχνετε με τη μπαταρία (εκεί έχω καταλήξει πιά) . Εχυαριστηθείτε το κινητό και φορτίστε όπου και όποτε μπορείτε (φυσικά καλό θα ήταν να υπάρχει η λογική ποτέ κάτω απο 20% και όσο το δυνατόν πιο συχνά απο υπολογιστή).
Αυτά απο εμένα.
p.s. Η μπαταρία στο iOS 7 είναι για τα σκουπίδια , ακόμα και σε σχέση με την 6.1.4 που ήταν η χειρότερη έκδοση απο άποψη αυτονομίας (μέχρι τώρα)
Ετσι ειναι Πάνο όπως τα λες. Η πλάκα ειναι εάν του χρόνου η Apple βγάλει οθόνη 4.7+ ο κόσμος θα ποσταρει συνέχεια "πρόβλημα με την μπαταρία σε καινούργιο iPhone" βλέποντας οθόνη 4 ώρες χρήση