Πρόβλημα με το σήμα σε iOS 7
Δημοσίευση 20/09/2013 - 12:32
Ad
Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:47
Οταν εννοεις να αλλαξω εννοεις απλα να την βαλω και μα την βγαλω;
Αν εννοεις να αγορασω αλλη να σου πω οτι η nanosim μου αγοραστηκε πριν απο ενα μηνα, καινουρια απο τον Γερμανο και τελευταιας κοπης. Δεν ειναι λιγο κουλο να φταιει αυτο;
Εξαλλου το προβλημα εμφανιζεται μολις αλλαξει το firmware οποτε η sim δουλευει.
Και δεν εχω διαβασει καπου κατι αχετικο με sim.
Θα δοκιμασω τουλαχιστον να την βγαλω και να την ξαναβαλω.
Για καινουρια χλωμο.
Να σημειωσω οτι το κινητο το εχω ως κορη οφθαλμου. Δεν εχει πεσει ποτε , και δεν εχει βρεχτει ποτε....
Δημοσίευση 22/09/2013 - 00:21
Οταν δεν θελουμε να εχουμε αποστολη data δεδομενων ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ επιλεγουμε ενα δικτυο που ειναι λιγοτερο ενεργοβορο. Αλλιως να κανουν την μπαταρια να αντεχει 2 μερες καθαρες.
Εδω δεν ειμαστε αμερικη οπου εχουν 3G και στην ερημο!!! Και αφου τα κινητα πωλουνται και σε χωρες σαν την δικη μας ειναι υποχρεωμενοι για να πουλησουν κιολας, να επιτρεπουν την επιλογη μονη 2G ή μονο 3G.
Αυτα περι προτεραιοτητας του 3G over 2G ειναι οτι πιο ενεργοβορο για χωρες σαν την δικη μας.
Στην beta6 ειχα σημα καγλελο παντου 5 τελειες. ΠΑΝΤΑ! Σε GSM 2G
Tωρα με την final 7 εχω 1-2.
Ειναι απλα γελοιο και απορω γιατι στην μπετα το ειχαν να πιανει μονο 2G κατ' επιλογη ενω στην 6.1.3, 6.1.4 που το πηρ οπως και με την 7 final το σημα ειναι παντα χαμηλο λογω της εναλλαγης 3G/2G. ? ??
Δημοσίευση 22/09/2013 - 00:39
Ε! Κλεισε απλα τα δεδομενα και δεν ασχολεισαι ουτε με 2g...
Δημοσίευση 22/09/2013 - 01:13
Konstantine δεν καταλαβες...
Ε! Κλεισε απλα τα δεδομενα και δεν ασχολεισαι ουτε με 2g...
Και να κλεισεις τελειως τα δεδομενα το εχουν πλεον ετσι φτιαξει να δουλευει σε 3G δικτυο. Αυτο λεμε τοση ωρα.
Ετσι αν στην περιοχη σου (δηλ. σε ολη την Ελλαδα) δεν εχεις καλο 3G την εκατσες!!!
Αν δεν βρει καλο 3G, σε περναει σε 2G, αλλα δεν μεενει εκει, κανει συνεχεις εναλλαγες προσπαθωντας και φυσικα συνδεοντας ξανα και ξανα στο 3G.
Ολες αυτες οι συνεχεις εναλλαγες ειναι απιστευτα ενεργοβορες. Και το καταλαβαινεις γιατι πολλα απλα το σημα σου παιζει συνεχως ενω καθεσαι στο ιδιο σημειο.
Μην περιμενεις οταν συνδεθει εττσι με κλειστα τα δεδομενα να σου δειξει την ενδειξη 3G. Δεν στο δειχνει καθολου και ετσι χανεις την μπαλα...
Θελει toggle να σβηνεις ξεκαθαρα το 3G.. Τελος!
Αυτα και πιστευω καπως να βοηθησα! :-)
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες