Ισχύει έστω και ως φήμη η μπα;Ναι, πριν λιγες ωρες το εμαθα. Μεσα Μαρτιου iPhone 6 / 4.4''
Ειδική εκδήλωση για τα νέα iPad στις 15 Οκτώβρη [Φήμες]
Δημοσίευση 16/09/2013 - 21:30
Knowledge Is Power
Ad
Δημοσίευση 16/09/2013 - 21:46
Ναι, πριν λιγες ωρες το εμαθα. Μεσα Μαρτιου iPhone 6 / 4.4''
Εγώ τώρα τί να κάνω να πουλήσω το gs4 για το 5s ή να περιμένω; σας το λέω γιατί η ΜΟΝΗ μου ένσταση ήταν το μέγεθος της οθόνης! να αυτά μου κάνετε και μισώ τα διλήμματα... .
Το mini θα το τσιμπήσω μόνο αν έχει retina αλλιώς χάρισμά τους.
Δημοσίευση 16/09/2013 - 22:21
Στο new mini δεν θα χρειαζεται retina. Θα γινετε μεσω software και χωρις να το κατεβαζουμε απο iTunes, μαμισιο
βρε βρε τι θυμηθηκα.
ας με συγχωρησουν οι νεοτεροι.... οι παλιοι καταλαβαινουν
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 16/09/2013 - 22:46
Στο new mini δεν θα χρειαζεται retina. Θα γινετε μεσω software και χωρις να το κατεβαζουμε απο iTunes, μαμισιο
βρε βρε τι θυμηθηκα.
Εγω θα σε βοηθησω ανθρωπε μου...
Attached Files
Δημοσίευση 16/09/2013 - 23:13
Εμενα αν τα βγαλει αυτα η apple με τσακισε. Βαστα ρε apple να οργανωθουμε πρωτα με τα 5s και 5c και μετα βγαλε και ταμπλετα! Θα χασουμε τη μπαλα...
Δημοσίευση 17/09/2013 - 00:12
ΕΓΩ παντως που "ψαχνομαι" (ΘΕΛΩ εδω και ΚΑΙΡΟ δηλαδη) για ΜΗΛΟΤΑΜΠΛΕΤΑ θα πάρω το "ΑΙΠΑΝΤ 4"! ΣΙΓΑ την διαφορα (δηλαδη) ΠΟΥ θα εχει το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! ΕΞαλλου το "τελευταιο" ΜΟΝΤΕΛΟ (η ΠΟΡΣΕ η "καρερα") ειναι για ΤΟΥΣ "πλουσιους" και τα ΠΑΙΔΙΑ του μπαμπα! Σιγα μην "δωσω" ενα ΜΙΣΘΟ για κατι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ απο την "μηλοεταιρεια"! και με το "ΚΙΑ" το 4αρι το ΜΗΛΟΤΑΜΠΛΕΤΙ μια "χαρα" θα ειμαι! Ισως "περιμενω" το αιπαντ το 6 γιατι ΛΟΓΙΚΑ θα "σερνεται" η 7αρα στο τεσσαρι! (που σκεφτομαι ΝΑ αγορασω, δεν το εχω αγορασει ακομα)!
Έχω πέσει κάτω.....Είσαι θεός και άλλο like να είχα θα στο έδινα!!!
Δημοσίευση 17/09/2013 - 00:19
Φίλε έχω καταλάβει και σου δίνω respect τι respect δώσε λογαριασμό να σου μεταφέρω ότι έχω και δεν έχω.....δώρο θα σου κάνω το iPhone 5s......ΕΓΩ παντως που "ψαχνομαι" (ΘΕΛΩ εδω και ΚΑΙΡΟ δηλαδη) για ΜΗΛΟΤΑΜΠΛΕΤΑ θα πάρω το "ΑΙΠΑΝΤ 4"! ΣΙΓΑ την διαφορα (δηλαδη) ΠΟΥ θα εχει το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! ΕΞαλλου το "τελευταιο" ΜΟΝΤΕΛΟ (η ΠΟΡΣΕ η "καρερα") ειναι για ΤΟΥΣ "πλουσιους" και τα ΠΑΙΔΙΑ του μπαμπα! Σιγα μην "δωσω" ενα ΜΙΣΘΟ για κατι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ απο την "μηλοεταιρεια"! και με το "ΚΙΑ" το 4αρι το ΜΗΛΟΤΑΜΠΛΕΤΙ μια "χαρα" θα ειμαι! Ισως "περιμενω" το αιπαντ το 6 γιατι ΛΟΓΙΚΑ θα "σερνεται" η 7αρα στο τεσσαρι! (που σκεφτομαι ΝΑ αγορασω, δεν το εχω αγορασει ακομα)!
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 17/09/2013 - 00:26
Φίλε έχω καταλάβει και σου δίνω respect τι respect δώσε λογαριασμό να σου μεταφέρω ότι έχω και δεν έχω.....δώρο θα σου κάνω το iPhone 5s......
Τι εχεις καταλαβει;
Δημοσίευση 17/09/2013 - 02:49
Οτι θα πάρω τελικά Porsche με iOS 9 M7 + A15 128bit επεξεργαστη....lolΤι εχεις καταλαβει;
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 17/09/2013 - 02:50
ΣεμνααααΟτι θα πάρω τελικά Porsche με iOS 9 M7 + A15 128bit επεξεργαστη....lol
Δημοσίευση 17/09/2013 - 06:58
βρε βρε τι θυμηθηκα.
χεχε που το θυμηθηκες αυτο
Δημοσίευση 17/09/2013 - 09:47
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 17/09/2013 - 09:48.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 17/09/2013 - 10:31
Απ´οτι βλεπω στη φωτογραφια ειναι και η εκδοση cellular...Συγνώμη που κάνω post απο άλλο site αλλα ήθελα να το μοιραστώ.... http://applasgreece....ria-ipad-mortar αν υπάρχει θέμα ας αφαιρεθεί....
Αραγε θα εχει καλο LTE στην Συρια? (αν εχουν cosmote... τον ηπιανε!)
Και ποσο τους κραταει η μπαταρια,απο το συνεχη calibration των ρουκετων?
Θα ειναι συχνο το φαινομενο των Drop calls στο facetime κατα την επικοινωνια μεταξυ των ανταρτων?
Το post σου αγαπητε daskalakispavlos αν και εποικοδομητικο... Ειναι ελλιπες!!!
Δημοσίευση 17/09/2013 - 11:04
καλα μαγκες ειχα βιντεο αν το βρω θα το ποσταρω..
το ξερετε το τηλεκατευθυνομενο εληκοπτερο που το κινεις απο το iphone η ipad?
αμερικανος του ειχε βαλει πανω οπλα και πυροβολαγε
και ειχε και c4 πανω και στο τελος το πεταει σε ενα αυτοκινητο και ανατηναζετε χαχαχ
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 17/09/2013 - 11:17
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες