Ειδική εκδήλωση για τα νέα iPad στις 15 Οκτώβρη [Φήμες]
Δημοσίευση 16/09/2013 - 19:03
Ad
Δημοσίευση 16/09/2013 - 19:07
Πλακα θα ειχε να το εβγαζαν στο στυλ του 5c με επιλογες στα χρωματα της συσκευης.λέω να μη το δω το event. Έτσι και αλλιώς τα ξερουμε όλα.
Δημοσίευση 16/09/2013 - 19:08
Αν γινει οντως κατι τετοιο τοτε θα αρχισω να πιστευω εναν φιλο απο αμερικη που λεει οτι εκει συζητιεται οτι θα βγει iphone 6 σε ενα 6μηνο περιπου..δηλαδη καπου εκει που υπολογιζαμε ολοι οτι θα βγει το νεο ipad...Τι να πω.
Δημοσίευση 16/09/2013 - 19:19
ΕΓΩ παντως που "ψαχνομαι" (ΘΕΛΩ εδω και ΚΑΙΡΟ δηλαδη) για ΜΗΛΟΤΑΜΠΛΕΤΑ θα πάρω το "ΑΙΠΑΝΤ 4"! ΣΙΓΑ την διαφορα (δηλαδη) ΠΟΥ θα εχει το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! ΕΞαλλου το "τελευταιο" ΜΟΝΤΕΛΟ (η ΠΟΡΣΕ η "καρερα") ειναι για ΤΟΥΣ "πλουσιους" και τα ΠΑΙΔΙΑ του μπαμπα! Σιγα μην "δωσω" ενα ΜΙΣΘΟ για κατι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ απο την "μηλοεταιρεια"! και με το "ΚΙΑ" το 4αρι το ΜΗΛΟΤΑΜΠΛΕΤΙ μια "χαρα" θα ειμαι! Ισως "περιμενω" το αιπαντ το 6 γιατι ΛΟΓΙΚΑ θα "σερνεται" η 7αρα στο τεσσαρι! (που σκεφτομαι ΝΑ αγορασω, δεν το εχω αγορασει ακομα)!
Κλαμα.
Δημοσίευση 16/09/2013 - 19:34
ΕΓΩ παντως που "ψαχνομαι" (ΘΕΛΩ εδω και ΚΑΙΡΟ δηλαδη) για ΜΗΛΟΤΑΜΠΛΕΤΑ θα πάρω το "ΑΙΠΑΝΤ 4"! ΣΙΓΑ την διαφορα (δηλαδη) ΠΟΥ θα εχει το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! ΕΞαλλου το "τελευταιο" ΜΟΝΤΕΛΟ (η ΠΟΡΣΕ η "καρερα") ειναι για ΤΟΥΣ "πλουσιους" και τα ΠΑΙΔΙΑ του μπαμπα! Σιγα μην "δωσω" ενα ΜΙΣΘΟ για κατι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ απο την "μηλοεταιρεια"! και με το "ΚΙΑ" το 4αρι το ΜΗΛΟΤΑΜΠΛΕΤΙ μια "χαρα" θα ειμαι! Ισως "περιμενω" το αιπαντ το 6 γιατι ΛΟΓΙΚΑ θα "σερνεται" η 7αρα στο τεσσαρι! (που σκεφτομαι ΝΑ αγορασω, δεν το εχω αγορασει ακομα)!
Πρόσεξε μην σου μείνει κουσούρι.
Χαχαχαχα!
Δημοσίευση 16/09/2013 - 20:06
Εγω παλι θα περιμένω το iPad 9 θα εχει Α9 128bit επεξεργαστη.. με διπλό touch id....ΕΓΩ παντως που "ψαχνομαι" (ΘΕΛΩ εδω και ΚΑΙΡΟ δηλαδη) για ΜΗΛΟΤΑΜΠΛΕΤΑ θα πάρω το "ΑΙΠΑΝΤ 4"! ΣΙΓΑ την διαφορα (δηλαδη) ΠΟΥ θα εχει το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! ΕΞαλλου το "τελευταιο" ΜΟΝΤΕΛΟ (η ΠΟΡΣΕ η "καρερα") ειναι για ΤΟΥΣ "πλουσιους" και τα ΠΑΙΔΙΑ του μπαμπα! Σιγα μην "δωσω" ενα ΜΙΣΘΟ για κατι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ απο την "μηλοεταιρεια"! και με το "ΚΙΑ" το 4αρι το ΜΗΛΟΤΑΜΠΛΕΤΙ μια "χαρα" θα ειμαι! Ισως "περιμενω" το αιπαντ το 6 γιατι ΛΟΓΙΚΑ θα "σερνεται" η 7αρα στο τεσσαρι! (που σκεφτομαι ΝΑ αγορασω, δεν το εχω αγορασει ακομα)!
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 16/09/2013 - 20:14
Στο ipad 12 θα βάζεις όλη την παλάμη σε μούντζα για id !!!
Πέρα από αυτα θέλω mini με retina αν βγεί !!
Δημοσίευση 16/09/2013 - 20:15
Εγραψες......Στο ipad 12 θα βάζεις όλη την παλάμη σε μούντζα για id !!!
Πέρα από αυτα θέλω mini με retina αν βγεί !!
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 16/09/2013 - 20:21
hahahahahaha!!!!
Θελω κιαλλο!! Ναχει μεσα και την αδερφη με το ipad mini με GPS στο αυτοκινητο, τους συναδελφους στο γραφειο και τον διευθυντη με το πλαστικο 5αρι!!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 16/09/2013 - 21:09
Δημοσίευση 16/09/2013 - 21:12
Γιατι ρε συ μπεε...αν δεν ειναι major αναβαθμιση η ελαττωση του βαρους και των διαστασεων τοτε ποια θα ειναι;Ναι ναι μπεεεεε μπεεε ολε!ipad 5 με σχεδιασμο ipad mini...αλλα ξεχασα πρωτοτυπο!!!και μην ξεχασω touch id οπως στο 5s αλλα και αυτο πρωτοτυπο!οχι οχι δεν περιμενουμε A7 64 bit!!πρωτοτυπο κ αυτο!μπε!
Τι αλλο θελεις δηλαδη;Μπαταρια να κραταει 15 αντι για 10 ωρες; Οθονη καλυτερη;
Γκρινιαζεις για να γκρινιαξεις κλασσικα!
Εδω ησουν ετοιμος να δωσεις το 3 για να παρεις το 4, πλακα μας κανεις;
Τι σχεση εχει το touch id και το 5s με το επερχομενο iPad;;;
Τα μπε αστα για αλλους, εδω εισαι εντελως λαθος.
Δημοσίευση 16/09/2013 - 21:29
Αν γινει οντως κατι τετοιο τοτε θα αρχισω να πιστευω εναν φιλο απο αμερικη που λεει οτι εκει συζητιεται οτι θα βγει iphone 6 σε ενα 6μηνο περιπου..δηλαδη καπου εκει που υπολογιζαμε ολοι οτι θα βγει το νεο ipad...Τι να πω.
Ναι, πριν λιγες ωρες το εμαθα. Μεσα Μαρτιου iPhone 6 / 4.4''
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες