Velkus έχει πολύ μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητα φίλε, αν και καταλαβαίνω ότι έχεις διάθεση πλάκας. Εννοείται ότι το καταλαβαίνεις και ειναι τουλάχιστον όσο σημαντική όσο ο επεξεργαστής. Πχ διαβασμα βιβλίου, web, ταινία κλπ. Έχω και ενα iPhone 3G μαζι με το iPhone 5 μου και retina MacBook Pro που αντικατέστησε το non-Retina που είχα πριν. Μέρα με τη νύχτα. Η έλλειψη retina βέβαια δεν ειναι defacto deal breaker για το εξαιρετικό iPad mini πάντως ειναι σίγουρα η Νο.1 έλλειψη.
Σίγουρα προσπαθώ να διασκεδάσω το όλο θέμα αλλά μην και δεν είναι ρετινα την κάτσαμε...
Εγώ είναι δεν είναι θα το πάρω γιατί αν έχει τα χαρακτηριστικα που βλέπω στις φήμες που με καλύπτει απάλυτα...
Αλλο στο Laptop και μάλιστα σε μια οθονη 15αρα εκεί είδα και εγώ διαφορές γιατί δουλέυω καποιες φορές για φωτογραφία και άλλα και έτσι πια είναι μονοδρομος η ρετινα!!!
Λόγο της δουλειάς μου (Edit videos) έχω έναν Mac Pro με 2 27αρες τις Apple και είναι πολλές οι φορές που επιλέγω να δουλέψω αν έχω να κάνω με φωτογραφίες στο Laptop. Αλλό επίπεδο, τουλαχιστόν στα μάτια μου!!!
"ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ" που θα ελεγε κι ενας παλιοφιλος που δεν ειναι πια κοντα μας
Για τη χρηση που περιγραφεις σε καλυπτουν σχεδον ολα τα iDevices, ακομα και το iPad1.
Εαν ομως περνας ωρες διαβαζοντας τοτε η ρέτινα ( και οχι ρετίνα, retina = αμφιβληστροειδης) ειναι μονοδρομος. Η ποιοτητα του rendering στα κειμενα ειναι σε αλλο επιπεδο.
Δεν διαβάζω βιβλία στο iPad μένω ρομαντικός στο άρωμα του χαρτιού!!! Χα χα!!
Πάντως να πω πως πέρασα εφαρμογή του iPhone στο Μινι και δεν κάνει αυτό το Pixel που κάνει στo Non Retina iPad ...
Τέλος πάντων δεν είμαι αντίθετος σε αυτή την τεχνολογία σίγουρα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα, απλά εμένα προσωπικά δεν με καίει ιδιαίτερα.. Και σίγουρα στο μίνι, άλλο στο μεγάλο που δεν θα το επιλέξω ξανά..
Τελιώσαμε με το S (Εγώ τουλάχιστον) τώρα ζούμε σε ρυθμούς iPad(s) εν αναμονή λοιπόν!!!!