Οχι θελει ιντερνετΡε παιδια διορθωστε με αν κάνω λάθος αλλά δεν γνωριζω καλα. Για να εντοπιστει το κινητο με το find my phone απο το icloud θα πρεπει να έχει και υπηρεσιες τοποθεσίας ενεργοποιημενο αλλά και το ιντερνετ (δεδομένα ) ? Για τι υπηρεσίες τοποθεσίας διαβασα πιο πανω ενα παλικαρι που δείχνει πως η apple προειδοποιει πως σε περιπτωση που χρειάζεται το find my phone θα χρησιμοποιηθει το gps θες δεν θες. Όσο αφορα όμως το ιντερνετ ? Με λίγα λόγια αν κλέψω ενα iphone στο καπακι κλείσω τα "δεδομένα" να μην έχει ιντερνετ πάλι εντοπίζεται
iOS 7 Activation Lock, η απάντηση της Apple στην κλοπή iPhone
Δημοσίευση 19/09/2013 - 22:09
Ad
Δημοσίευση 19/09/2013 - 22:13
Σε ευχαριστω.
Δημοσίευση 20/09/2013 - 02:51
Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Άμα στο κλέψουν με την iOS 7 που ζητάει κωδικό για να κλείσεις το Find My iPhone και γενικά για να κάνεις restore κ.τ.λ άμα πάει ο άλλος στο App Store και κάνει sign out και μετά Sign στο δικό του λογαριασμό αυτό χάνετε έτσι. Θα μπορεί μετά κανονικά να κάνει Restore και να απενεργοποιήσει το Find My iPhone σωστά; Αφού δεν ζητάει κωδικό όταν αλλάζεις λογαριασμό στο App Store.
Ή απλά βασικά από ότι βλέπω τώρα να πατήσεις Delete Account από το iCloud στις ρυθμίσεις.
Εφόσον βέβαια άμα δεν έχει βάλει ο άλλος κωδικό..
Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 20/09/2013 - 02:53
Δημοσίευση 20/09/2013 - 06:41
Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Άμα στο κλέψουν με την iOS 7 που ζητάει κωδικό για να κλείσεις το Find My iPhone και γενικά για να κάνεις restore κ.τ.λ άμα πάει ο άλλος στο App Store και κάνει sign out και μετά Sign στο δικό του λογαριασμό αυτό χάνετε έτσι. Θα μπορεί μετά κανονικά να κάνει Restore και να απενεργοποιήσει το Find My iPhone σωστά; Αφού δεν ζητάει κωδικό όταν αλλάζεις λογαριασμό στο App Store.
Ή απλά βασικά από ότι βλέπω τώρα να πατήσεις Delete Account από το iCloud στις ρυθμίσεις.
Εφόσον βέβαια άμα δεν έχει βάλει ο άλλος κωδικό..
οχι καμμια σχεση, δεν παιζει αυτο...οταν ανοιξεις το τηλ κ πας να το κανεις activation θα πρεπει να βαλεις τον κωδικο που ειχες στο findmyiphione που ειχες αρχικα...
Δημοσίευση 20/09/2013 - 09:46
Kατα την εγκατασταση του ios7 στο ipad ενεργοποιησα εναν κωδικο τετραψηφιο για το find my iphone. Πως μπορω τωρα να τον απενεργοποιησω ωστε να μην μου τον ζηταει οποτε παω να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο? Να υποθεσω πως μονο με restore γινεται?
Δημοσίευση 21/09/2013 - 09:37
Kατα την εγκατασταση του ios7 στο ipad ενεργοποιησα εναν κωδικο τετραψηφιο για το find my iphone. Πως μπορω τωρα να τον απενεργοποιησω ωστε να μην μου τον ζηταει οποτε παω να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο? Να υποθεσω πως μονο με restore γινεται?
Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Κωδικός κλειδωματος
Έχω αγγλικό μενού αλλα λογικά ετσι είναι στα ελληνικα
Δημοσίευση 21/09/2013 - 10:34
Ναι αλλα με κλειστες τις υπηρεσιες τοποθεσιας το εγωφωνο δεν εντοπιζεται, σωστα?Αρα αν τις κλεισει οποιος το βρει τοτε δεν το εντοπιζεις για κανενα λογο.
Το find my phone δεν κλείνει, ότι και αν κλείσεις! Πρέπει να το απενεργοποιήσεις με το apple id σου. Έχετε iphone και δεν ξέρετε πως δουλεύει.
Δημοσίευση 21/09/2013 - 10:38
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 21/09/2013 - 10:59
Καλα βρε κ συ σιγα σιγα, τους πήρε 7 χρονια να κάνουν το findmyipgone μη νοιάζεσαι ))Θα ήταν απίστευτο εργαλείο αν έδινε και την δυνατότητα να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ απενεργοποιήση της συσκευές από την lock screen ... Τότε θα ήταν όλα τέλεια ... Γιατί ούτε θα μπορούσε κάποιος να το κλείσει και θα είχες χρόνο να βρεις την συσκευή μέχρι αυτή να κλείσει από μπαταρία
Δημοσίευση 26/12/2013 - 16:11
καλησπέρα χρονια πολλα και εμενα μου το κλεψανε ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια find my phone,χτες το ανοιξε ο τυπος πηρα email που βρισκεται αλλα μαλλον το εκλεισε αμεσως ,ξεκινησα να παω εκει αλλα το εκλεισε ξανα το κινητο 4s ,την περιοχη διευθυνση και αριθμο, οποιος θελει του την λεω εμαθα ότι εκει γινεται ολο το αλισβερισι (κλεμενα κινητα),αναμενω να το ανοιξει παλι να παω και από κει περα ότι γινει!ελπιζω μην την πατησει κανενας άλλος!
Δημοσίευση 27/12/2013 - 14:36
Δημοσίευση 27/12/2013 - 14:48
καλησπέρα χρονια πολλα και εμενα μου το κλεψανε ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια find my phone,χτες το ανοιξε ο τυπος πηρα email που βρισκεται αλλα μαλλον το εκλεισε αμεσως ,ξεκινησα να παω εκει αλλα το εκλεισε ξανα το κινητο 4s ,την περιοχη διευθυνση και αριθμο, οποιος θελει του την λεω εμαθα ότι εκει γινεται ολο το αλισβερισι (κλεμενα κινητα),αναμενω να το ανοιξει παλι να παω και από κει περα ότι γινει!ελπιζω μην την πατησει κανενας άλλος!
μαλλον το πηρε πρεφα ο τυπος οτι κατι δεν παει καλα και το ξαναεκλεισε....υπομονη φιλε μου γιατι λογικα θα παει για πουλημα το μηλο...μακαρι να το βρεις γρηγορα
Δημοσίευση 27/12/2013 - 15:38
Αθηνα είναι παιδια κεντρο σοφοκλεους 50-54 και μεναδρου ,εκει γινεται ολο το αλσβερισι αλλα δεν πας μονος σου ,τα κλεμενα εκει πανε όλα από αθηνα,τωρα τι να πω,ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως!
Δημοσίευση 04/01/2014 - 07:33
Μόνο με λειτουργικό Mac έχουμε πρόσβαση στο icloud.com για την περίπτωση της απώλειας; Από win δεν γίνεται;
Δημοσίευση 04/01/2014 - 08:45
Μόνο με λειτουργικό Mac έχουμε πρόσβαση στο icloud.com για την περίπτωση της απώλειας; Από win δεν γίνεται;
Και απο win κανονικα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες