Γιατί το 5C είναι πλαστικό και πολύχρωμο. Χωρίς πλάκα, εάν δεν είχα το 5 (και δεν ήμουν spec nerd) θα έπαιρνα το 5C, το θεωρώ πιο όμορφο από το 5S.
Σπουδαία κίνηση από την Apple αυτή με δύο μοντέλα. Αν μου λεγες για τις προηγούμενες χρονιές θα σου έλεγα με κλειστά μάτια να πάρεις το καινούργιο μοντέλο (που ήταν και ακριβότερο πάντα). Τώρα όμως έχει δύο *νέα* μοντέλα σε διαφορετικές τιμές. Το 5C θα έχει μεγαλύτερο appeal σε νεαρότερες ηλικίες.
σπουδαια κινηση που κ η κουτση μαρια θα παρει πολυχρωμο iphone 5c;
ή οτι εβγαλε 5s χρυσο;κατι εχασα.ειδα την διαφημιση του 5c ο αλλος φοραει κυστουμι κεχει το παρδαλο κινητο.που τα πουλανε ρε αυτα;ποιος επιχειρηματιας ή σοβαρος επαγγελματιας θα παρει μπλε πρασιν κιτρινο κοκκινο;που μπορει να παραπεμπει σε πολιτικο κομμα και ναα παει σε αλλες διαστασεις;δεν ειναι τοσα απλα τα πραγματα.αυτα ειναι για τους κλωνους τους κινεζους που τρωνε βολβους ακομα και κατσαριδες και πληρωνουν κιολας για να τα φανε.
τελοσπαντων αποψεις ειναι αυτες.οι οποιες ειναι σεβαστες.αλλα εγω δεν εδινα ευρω για τπτ απο τα δυο και σε καμμια περιπτωση να πω σπουδαια κινηση.
ειναι πλαστικο,τελος.δεν αλλαζει.και οτι το αλλο φοραει 64bit οκ ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.
ουτε για το διπλο φλας.βγαλε μου μια οθονη χωρις κουμπι επιτελους..με οθονη 4.6-4.8'' σε υλικο να μην γραντζουνιεται με πορδες...και τοτε ναι τα ξαναλεμε.
μεχρι τοτε...τα λεγαμε...5αρι και ολα καλα.