*Οδηγός Αγοράς iPhone απο Αγγλία*
Δημοσίευση 30/09/2013 - 13:09
Ad
Δημοσίευση 30/09/2013 - 13:19
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται με τα επαγγελματικα Αφμ οσο αναφορα για αγορες απο Αγγλια και απο Ελλαδα εξισου.....Ευχαριστω παρα πολυ....
Δημοσίευση 30/09/2013 - 13:32
καταρχας φίλε μου δε μου αρέσει το ύφος σου. Εδώ πέρα γίνεται μια συζήτηση και προσπαθούμε ο ένας να βοηθήσει τον άλλο. Αν θες μια εμπειρία θα σου πω το εξής εγώ πρωσωπικα έκανα παραγγελία και έβαλα στο billing address τη διεύθυνση μου την κανονική αλλά ως χώρα επέλεξα Αμερική. Έπειτα πήρα τηλ στην Αγγλία και ζήτησαν να μάθουν που ανήκει η κάρτα μου τους είπα ότι είναι από ελληνική τράπεζα και αν χρειάζονται κάτι άλλο από πλευράς μου μου είπαν πως είναι οκ και κλείσαμε. Μέχρι στιγμής εδώ και καμία βδομάδα ούτε μειλ μου ήρθε ούτε μου ακύρωσαν την παραγγελία.
Και εμένα δε μου αρέσουν αυτά που γράφονται. Ή ο λόγος μας θα εχει βαρύτητα και θα είναι ουσιώδης και αποδοτικός ή παπαρολογούμε και κάνουμε εικασίες και δήθεν και καλά βοήθεια.
Είναι δυνατόν να προσφέρομαι να βοηθήσω βάσει του τί έχω διαβάσει και εικάζω και όχι του τί ΠΕΧΩΔΕ δοκιμάσει και ξέρω πως λειτουργεί;
Τέρμα η χαζοεύνοια σε αυτό το κράτος. Ή είμαστε οκ σε αυτό που κάνουμε ή ας μη μιλάμε καλύτερα.
Θα προτιμούσα να έβλεπα ένα ποστ του στυλ:
"Παιδιά το iPhone μου είναι στο δρόμο, άρα έχει περασει η παραγγελία. Ως κούριερ άνοιξα διεύθυνση με την τάδε εταιρεία, shipping έβαλα αυτό και ως billing το τάδε. Η τράπεζα μου είναι η εξής και χρησιμοποίησα debit/ credit card".
Αυτά παρεξηγημένε φίλε μου.
Δημοσίευση 30/09/2013 - 13:36
φιλε χαλαρωσε σου ειπαμε οτι η παραγγελια μας εχει προχωρησει με αυτον τον τροπο..τι αλλο θες?αναμενομενη ημερομηνια αποστολης δεν γνωριζουμε ακομα επειδη εχουν εξαντληθει
Δημοσίευση 30/09/2013 - 13:36
ωραια εγω εξηγησα τι εκανα απο εκει και περα θα βοηθησω οποιον μου το ζητησει.Μεχρι στιγμης απο οσο εχω δει κανεις δεν εχει παραλαβει με καποια απο τις εν λογω εταιριες οποτε κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια τιποτε. Απλα παραθετουμε τον τροπο που ακολουθησαμε αυτο και τιποτα παραπανω.Απο κει και περα ο καθενας θα κρινει αν αυτο τον εξυπηρετει και θα πραξει αναλογως.
Δημοσίευση 30/09/2013 - 19:52
Αυτο που είχε ακουστεί πέρσι ειναι οτι σταμάτησε η apple να αποσταλεί σε p.o boxes τύπου aramex...περιμένουμε να δουμε αν κάποια παραγγελία τιμολογηθει, δηλ χρεωθεί η κάρτα που σημαίνει οτι εχει φύγει το πακέτο απο την apple, ολα τ αλλα ειναι απλές οδοβτοκρεμες...
Δημοσίευση 30/09/2013 - 19:55
Παίζει ρόλο και η κάρτα δυστυχώς πλέον.. Φίλος που μένει μόνιμα Αμερική (LA) έκανε παραγγελία και πλήρωσε με ελληνική κάρτα (VISA) κι επειδή για το authorization της κάρτας χρειάζονται και διευθύνσεις κτλ που ήταν Ελληνικές του την απέρριψαν. Μάλλον λόγω αυξημένης ζήτησης τώρα κοιτάζουν και αυτό..Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα..
Δημοσίευση 30/09/2013 - 20:09
το θεμα το μεγαλο ειναι η billing δυστυχως..εκει παιζει...και λογω ζητησης οπως ειπε ο φιλος ειναι πιο αυστηρα...το θεμα ειναι μολις κανεις παραγγελια σε μια μερα βλεπεις αν θα στην ακυρωσουν η οχι..η επεξεργασια γινεται ταχιστα..εμενα και σε καποια αλλα παιδια εχει γινει ηδη authorization απο την πρωτη στιγμη...απλα τους παιρνεις και ενα τηλεφωνακι και εισαι κομπλε..δεν θελω να λεω και μεγαλες κουβεντες ομως..σιγουρος θα ειμαι μονο οταν γινει dispatch..απλα λεω οτι εδω και μια βδομαδα ολα πανε καλα..
Δημοσίευση 30/09/2013 - 20:25
και σε εμενα το ιδιο...εστειλα καποια στοιχεια σε μορφη jpeg στο mail και ολα καλα απο εκει και περα μου εστειλαν και επιβεβαιωτικο μαιλ
Δημοσίευση 30/09/2013 - 20:38
το θεμα το μεγαλο ειναι η billing δυστυχως..εκει παιζει...και λογω ζητησης οπως ειπε ο φιλος ειναι πιο αυστηρα...το θεμα ειναι μολις κανεις παραγγελια σε μια μερα βλεπεις αν θα στην ακυρωσουν η οχι..η επεξεργασια γινεται ταχιστα..εμενα και σε καποια αλλα παιδια εχει γινει ηδη authorization απο την πρωτη στιγμη...απλα τους παιρνεις και ενα τηλεφωνακι και εισαι κομπλε..δεν θελω να λεω και μεγαλες κουβεντες ομως..σιγουρος θα ειμαι μονο οταν γινει dispatch..απλα λεω οτι εδω και μια βδομαδα ολα πανε καλα..
μια απο τα ιδια απο 22/09 που εκανα ξανα την παραγγελια με τα νεα στοιχεια της delivery address ολα καλα...περιμενουμε το dispatch και την χρεωση και θα ειμαστε τοτε σιγουροι οτι θα ερθει επιτελους!...λογικα απο αυριο θα αλλαξουν και οι ημερομηνιες μιας και ημερολογιακα μπαινουμε στον οκτωβριο...μπορει πχ να μας λεει 1-2 weeks...
Δημοσίευση 30/09/2013 - 20:43
Η όλη περιγραφή μου φαίνεται βλακοειδής. Με το συμπάθειο κιόλας. Ανοίγεις ένα thread για να βοηθήσεις και μας παραθέτεις τελικά τί νομίζεις πως ισχύει από όλα αυτά που διάβαζες εδώ μέσα.
Το θέμα είναι απλό: για να σου έρθει από Αγγλία πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό με Άραμεξ. Όλοι καταγγείλαμε έτσι!
Το πρόβλημα είναι που εδώ και κάποιο καιρό δε δέχονται τη billing address. Σε μένα είχα της ελλαδική μου διεύθυνση, αυτή που είναι καταχωρημένη στην τράπεζα! Όμως έτσι βλέπουν πως δε μένεις Αγγλία, οπότε και ακυρώνουν τη παραγγελία. Επίσης ένα μέλος ειπε πως δηλώνεις στη τράπεζα ως όνομα κατοικία τη διεύθυνση της Άραμεξ....για να το κανεις αυτό πρέπει να τους πας λογαριασμό από ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ με αυτή τη διεύθυνση ->> ΛΟΚ.
ΟΠΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ:
Να μας πει κάποιος που όντως παρήγγειλε φέτος από Αγγλία και του έχει αποσταλεί το κινητό (και αμήν έχει φτάσει ακόμη) τί έβαλε ως billing address, χωρίς ταρζανιές και χαζομάρες περιττές.
χαλαρωσε φιλε...συζητηση κανουμε....δεν κανουμε τους εξυπνους εδω μεσα...γιαυτο ειναι το φορουμ! για να ανταλλασουμε ιδεες...αν δεν σου αρεσει αυτο που διαβαζεις....καπου πανω στο παραθυρο του browser σου υπαρχει το X....πατα το και κλεισε να μην βλεπεις και ολα καλα!
Δημοσίευση 30/09/2013 - 22:21
καλησπερα και απο μενα ... να ρωτησω κατι ... εγω εχω μια καλη μου φιλη στην αγγλια... η αγορα iphone απο αγγλια συνεπαγεται με πιο φθηνο iphone 5S ??
Δημοσίευση 30/09/2013 - 22:25
καλησπερα και απο μενα ... να ρωτησω κατι ... εγω εχω μια καλη μου φιλη στην αγγλια... η αγορα iphone απο αγγλια συνεπαγεται με πιο φθηνο iphone 5S ??
650ευρώ το 16
750ευρω το 32
Δημοσίευση 01/10/2013 - 08:52
μεχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει τίποτα ένα σκέτο Οκτώβριος λέει άντε να δούμεμια απο τα ιδια απο 22/09 που εκανα ξανα την παραγγελια με τα νεα στοιχεια της delivery address ολα καλα...περιμενουμε το dispatch και την χρεωση και θα ειμαστε τοτε σιγουροι οτι θα ερθει επιτελους!...λογικα απο αυριο θα αλλαξουν και οι ημερομηνιες μιας και ημερολογιακα μπαινουμε στον οκτωβριο...μπορει πχ να μας λεει 1-2 weeks...
Δημοσίευση 01/10/2013 - 08:53
μεχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει τίποτα ένα σκέτο Οκτώβριος λέει άντε να δούμε
Και σε μένα το ίδιο...εν αναμονή λοιπόν !
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες