Σοβαρό πρόβλημα με τους αισθητήρες του 5S!
Δημοσίευση 04/10/2013 - 19:07
Ad
Δημοσίευση 04/10/2013 - 19:21
Καλησπέρα παιδιά κάτοχος κ εγώ από χτες. Μια χαρά έπαιξα real racing 3 πάντως. Δεν είδα κάποιο πρόβλημα
Καλορίζικο και αναμένουμε εντυπώσεις! Όσο για το θέμα του αισθητήρα σίγουρο είναι ότι είναι θέμα λογισμικού. Σύντομα σε επόμενο update θα διορθωθεί... απολαύστε τις συσκευές σας και κουράγιο σε μας που το αναμένουμε! Και πάλι μεγιά.
Δημοσίευση 04/10/2013 - 19:24
Άσχετα post διαγράφηκαν. Παραμείνετε στο θέμα του topic παρακαλώ με ήρεμους σχολιασμούς.
Δημοσίευση 04/10/2013 - 19:26
Έλα Νίκο ... Βρήκαμε καινούριο gate ! Ψάξαμε πολύ ...δοκιμάσαμε ακόμη και την ζαλάδες που έφερνε σε μερικούς το ios 7 ( pukegate). Δεν μας έκατσε ... Αλλά τώρα, με αυτό, την έχουμε στο χέρι την βρωμο-apple. Ακούς εκεί να βγάζει εκατομμύρια συσκευές κάθε βδομάδα και να μη τις ελέγχει όλες μια-μια !
(Θυμήθηκα τώρα όταν είχα πάρει το πρώτο μου ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Την πρώτη φορά που το οδήγησα τρόμαξα. Ήθελε πολύ δύναμη να το κρατήσεις στην ευθεία, τόσο πολύ τραβούσε αριστερά... Πουτ@ν@ ford )
αν ειχες δωσει εναν μισθο για να το αποκτησεις ισως το αντιμετωπιζες αλλιως το θεμα...
Δημοσίευση 04/10/2013 - 20:33
αν ειχες δωσει εναν μισθο για να το αποκτησεις ισως το αντιμετωπιζες αλλιως το θεμα...
Δεν εχεις καταλαβει οτι ο συγκεκριμενος κ 10 μισθους ναχε δωσει τα ιδια θαλεγε;; Χαχα
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 04/10/2013 - 21:13
Τωρα εσυ αφηνεις υπονοιες οτι ο αντωνης ειναι apple fanboy? Παρ'το πισω τωρα, θα μαλωσουμε.. :pΔεν εχεις καταλαβει οτι ο συγκεκριμενος κ 10 μισθους ναχε δωσει τα ιδια θαλεγε;; Χαχα
Δημοσίευση 04/10/2013 - 21:35
Πραγματικά μακάρι να είναι SW issue όσο και αν δε το πιστεύω.
Ειδικότερα όταν δεν υπάρχει σε όλες τις συσκευές, όταν τα Apple Stores κάνουν αντικατάσταση.
Η Apple προσπαθεί να το περάσει αθόρυβα το θέμα. Το μόνο σίγουρο.
Και ξαναλέω πως οι περισσότεροι δεν το έχουν πάρει χάμπαρι.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 04/10/2013 - 21:35
Δημοσίευση 04/10/2013 - 21:37
Ρε δεν παίζει να είναι hw...Έχω μιλήσει απ όταν πήρα το δικό μου με 5 άτομα που το πήραν που αυτοί έχουν άλλους 20 γνωστούς. ΟΛΟΙ το έχουν, κάποιοι έκαναν και σύγκριση με τα 5άρια τους...
Και μιλάμε για άτομα σε Αμερική, Αγγλία, Κίνα, Ντουμπάι κτλ που σίγουρα έχουν από διαφορετικές παρτίδες iPhone..
Δημοσίευση 04/10/2013 - 21:40
Και πως το ξέρεις ότι το αλλάζουν τα Apple store ?Πραγματικά μακάρι να είναι SW issue όσο και αν δε το πιστεύω.
Ειδικότερα όταν δεν υπάρχει σε όλες τις συσκευές, όταν τα Apple Stores κάνουν αντικατάσταση.
Η Apple προσπαθεί να το περάσει αθόρυβα το θέμα. Το μόνο σίγουρο.
Και ξαναλέω πως οι περισσότεροι δεν το έχουν πάρει χάμπαρι.
Σε ειδοποίησαν ότι αντικαθιστούν ελαττωματικα 5s?παντα φιλικά.
Δημοσίευση 04/10/2013 - 21:42
Φίλε και εγώ το έχω.Ρε δεν παίζει να είναι hw...Έχω μιλήσει απ όταν πήρα το δικό μου με 5 άτομα που το πήραν που αυτοί έχουν άλλους 20 γνωστούς. ΟΛΟΙ το έχουν, κάποιοι έκαναν και σύγκριση με τα 5άρια τους...
Και μιλάμε για άτομα σε Αμερική, Αγγλία, Κίνα, Ντουμπάι κτλ που σίγουρα έχουν από διαφορετικές παρτίδες iPhone..
Αλλά εδώ μέσα ο Gianik λέει ότι είναι τζαμί το δικό του.
Δημοσίευση 04/10/2013 - 21:51
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες