Εγώ πάντως θα επαναλάβω πως έχω iPhone 5 και έχω πρόβλημα απόκλισης!
Σοβαρό πρόβλημα με τους αισθητήρες του 5S!
Δημοσίευση 04/10/2013 - 23:19
Ad
Δημοσίευση 05/10/2013 - 00:47
Καλησπέρα, από Αγγλία Leicester..
Αύριο θα περάσω βόλτα από Apple store - οπότε στη σειρά θα τα δοκιμάσω καθώς και θα ρωτήσω τη γνώμη των υπαλλήλων, για να δω τι έχουν να λένε!!! - Το δικό μου iPhone 5S, παραδίδεται τη Δευτέρα και μου στάλθηκε από Κίνα (σύμφωνα με το tracking number). - Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα αντιμετωπιστεί το όλο θέμα καθώς και να δω αν το έχει το δικό μου (παρ' όλο που έχω ξενερώσει άσχημα )
Δημοσίευση 05/10/2013 - 01:46
Νέα από το μέτωπο.
Μόλις πέρασα από Apple Store για μία άλλη υπόθεση που είχα για ένα 4S και μου δόθηκε η ευκαιρία να ρωτήσω αν γνωρίζουν, έχουν διαβάσει κτλ για το πρόβλημα..
Η απάντηση ήταν η εξής.
"Ναι δυστηχώς το ξέρουμε και έχουμε ενημερωθεί και λυπόμαστε γιαυτό αλλά δεν έχουμε ακόμα επίσημη δήλωση από την Apple."
Αν τελικά χρειαστεί αλλαγή έχετε απόθεμα αυτή την στιγμή;; Και η απάντηση ήταν ναι έχουμε..
Αλλά και πάλι είναι επίφοβο αν έχουν και οι άλλες συσκευές το ίδιο πρόβλημα αν τελικά είναι θέμα H/W.
Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και βλέπουμε πως πάει..
Θυμίζει κεραία iPhone 4 όλα αυτό....
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 05/10/2013 - 01:48
@CaLi@
Δημοσίευση 05/10/2013 - 01:59
Αν είναι κάτι εκτεταμένο (ή και να μην είναι) δεν νομίζω να βγάλουν ανακοίνωση. Δεν το συνηθίζουν, απλά σιωπηρά θα τα αλλάζουν. Αν έχεις κοντά Apple Store θα παίρνεις νέο γρήγορα. Αν δεν έχεις θα τον παίρνεις άμεσα..
Sorry για το υπονοούμενο αλλά έτσι είναι ακριβώς..
Δεν θυμάσαι καλά όμως όταν λες ότι,όταν ήταν εκτεταμένο το πρόβλημα πέρασε σιωπηρά γιατί:
1ον Στο antennagate κάλεσε τον τύπο στο Cupertino.Πιο public πεθαίνεις.+θήκες και refunds σε οποίον είχε πρόβλημα.
2ον Με τα Maps όχι απλά βγήκε public αλλά στο front page συγνώμη του CEO δεν έχω δει από άλλη εταιρία.
Πιθανόν να υπάρχουν και αλλά παραδείγματα απλά αναφέρω τα πιο πρόσφατα.
Δημοσίευση 05/10/2013 - 02:06
1)Eσένα στο 4 δλδ σε κάλυψε η θήκη ; Refund στην Ελλάδα δεν παίζει να έγινε, στο εξωτερικό μπορεί...
2)Ντάξει το maps ήταν minor πρόβλημα σχετικά με το 1ο
Εγώ θα σου πω για άλλα:
1)Για τις γρατσουνιές out of the box του 5 υπήρξε θέση;
2)Για τις οθόνες στο retina macbook pro(η 3η που έχω βάλει τώρα) πήρε επίσημη θέση;
3)Γι αυτό το θέμα με την πυξίδα τώρα πήρε θέση;
4)Για τα προβλήματα στους iMacs με τις σκιές εσωτερικά πήρε θέση;
Δημοσίευση 05/10/2013 - 02:10
Νέα από το μέτωπο.
Μόλις πέρασα από Apple Store για μία άλλη υπόθεση που είχα για ένα 4S και μου δόθηκε η ευκαιρία να ρωτήσω αν γνωρίζουν, έχουν διαβάσει κτλ για το πρόβλημα..
Η απάντηση ήταν η εξής.
"Ναι δυστηχώς το ξέρουμε και έχουμε ενημερωθεί και λυπόμαστε γιαυτό αλλά δεν έχουμε ακόμα επίσημη δήλωση από την Apple."
Αν τελικά χρειαστεί αλλαγή έχετε απόθεμα αυτή την στιγμή;; Και η απάντηση ήταν ναι έχουμε..
Αλλά και πάλι είναι επίφοβο αν έχουν και οι άλλες συσκευές το ίδιο πρόβλημα αν τελικά είναι θέμα H/W.
Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και βλέπουμε πως πάει..
Θυμίζει κεραία iPhone 4 όλα αυτό....
Επίσημη τοποθέτηση δε περιμένω.
Όπως δεν έγινε και με στο 5 με τη "Kinder - έκπληξη" βαφή.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 05/10/2013 - 02:33
Δημοσίευση 05/10/2013 - 02:16
Επίσημη τοποθέτηση δε περιμένω.
Όπως δεν έγινε και με όλα 5 με τη "Kinder - έκπληξη" βαφή.
Το δέχομαι και έχεις δίκιο!!! Άλλαξα 2 iPhone 5 γιαυτό το λόγο και το δέχτηκαν χωρίς προβλήματα και ενδοιασμούς.
Αν δεν γίνει κάτι επίσημα και με αυτό το θέμα, τουλάχιστον είναι ενημερωμένοι και έτσι έχω ας το πούμε έναν άσσο..
Θα πάω εκεί και βλέπουμε.. Είναι νωρίς ακόμα...
Ελπίζουμε σε S/W.
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 05/10/2013 - 02:17
@CaLi@
Δημοσίευση 05/10/2013 - 02:52
Το δέχομαι και έχεις δίκιο!!! Άλλαξα 2 iPhone 5 γιαυτό το λόγο και το δέχτηκαν χωρίς προβλήματα και ενδοιασμούς.
Αν δεν γίνει κάτι επίσημα και με αυτό το θέμα, τουλάχιστον είναι ενημερωμένοι και έτσι έχω ας το πούμε έναν άσσο..
Ελπίζουμε σε S/W.
Με μια πολύ σημαντική διαφορά όμως. Αναφέρεσαι σε Apple Store.
Για έλα να τα πεις εδώ αυτά. Που τη βαφή ακόμα και στις πρώτες παρτίδες του 5 που το πρόβλημα ήταν για γέλια, σου απάνταγαν να περάσει απο το Service.
Ακόμα και αν το άνοιγες μπροστά τους. Τίποτα. Εδώ είμαστε μπανανία.
Φαντάσου λοιπόν να πας με το παραπάνω εδώ σε μας τι έχεις να ακούσεις. "Φυσιολογική απόκλιση. Απο την υγρασία θα 'ναι".
Δημοσίευση 05/10/2013 - 03:01
1)Για τις γρατσουνιές out of the box του 5 υπήρξε θέση;
Γιατι τι έχουν οι οθόνες του rMBP;;;
Ελπίζουμε σε S/W.
Ξαναλέω πως και θέμα H/W, να ειναι, αμα έχουν όλες οι συσκευες την ίδια ακριβως απόκλιση, θα ειναι εφικτο, να διορθωθει με update....
Δημοσίευση 05/10/2013 - 03:08
Με μια πολύ σημαντική διαφορά όμως. Αναφέρεσαι σε Apple Store.
Για έλα να τα πεις εδώ αυτά. Που τη βαφή ακόμα και στις πρώτες παρτίδες του 5 που το πρόβλημα ήταν για γέλια, σου απάνταγαν να περάσει απο το Service.
Ακόμα και αν το άνοιγες μπροστά τους. Τίποτα. Εδώ είμαστε μπανανία.
Φαντάσου λοιπόν να πας με το παραπάνω εδώ σε μας τι έχεις να ακούσεις. "Φυσιολογική απόκλιση. Απο την υγρασία θα 'ναι".
Προφανώς λέω για Apple Store και σιγουρα μιλάω για μένα!! Δεν μπορω να ξέρω τι αντιμετωπίζει ο καθένας, σιγουρα είναι λυπηρό πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν και μάλιστα ούτε πρόκειται ετσι όπως πάει και πάλι δυστηχως η χώρα..
Οσο ζούσα Ελλάδα μέχρι το 2010 ευτυχώς δεν χρειάστηκε να παω στο Service και δεν έχω κάν προσωπική εμπειρία.. Αυτα που διαβάζω πραγματικά ειναι κωμικοτραγικά και θα έπρεπε αυτοί που είναι πίσω απο τα desk να ενημερώνονται παραπάνω η από τις ίδιες τις εταιρίες που δουλέυουν η προσωπικά, αλλιως να πανε να πουλάνε κουλούρια ....
Όλοι σιγουρα θέλουνε να λυθεί ομαλά και χωρίς τραβήγματα..
@CaLi@
Δημοσίευση 05/10/2013 - 06:35
Για γρατζουνιές σου έδιναν κούτα η ανακατασκευασμένο...επίσης είχες πάρει κ AppleCare η κ χωρις...Προφανώς λέω για Apple Store και σιγουρα μιλάω για μένα!! Δεν μπορω να ξέρω τι αντιμετωπίζει ο καθένας, σιγουρα είναι λυπηρό πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν και μάλιστα ούτε πρόκειται ετσι όπως πάει και πάλι δυστηχως η χώρα..
Οσο ζούσα Ελλάδα μέχρι το 2010 ευτυχώς δεν χρειάστηκε να παω στο Service και δεν έχω κάν προσωπική εμπειρία.. Αυτα που διαβάζω πραγματικά ειναι κωμικοτραγικά και θα έπρεπε αυτοί που είναι πίσω απο τα desk να ενημερώνονται παραπάνω η από τις ίδιες τις εταιρίες που δουλέυουν η προσωπικά, αλλιως να πανε να πουλάνε κουλούρια ....
Όλοι σιγουρα θέλουνε να λυθεί ομαλά και χωρίς τραβήγματα..
Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 05/10/2013 - 06:38
Δημοσίευση 05/10/2013 - 07:48
Για γρατζουνιές σου έδιναν κούτα η ανακατασκευασμένο...επίσης είχες πάρει κ AppleCare η κ χωρις...
OFF topic ON
Η πολιτική τους είναι να σου δίνουν τηλέφωνο το οποίο έρχετε από το εργοστάσιο με όλο το εξωτερικό κομμάτι καινούργιο και μέσα να είναι κομμάτια από αλλά τηλέφωνα τα οποία είχαν ζημιά εξωτερικά... Δεν φτιάχνει η Apple, ότι χαλασμένο πάει στην ανακύκλωση και πάλι πισω.. Το ρώτησα σήμερα αυτό και μου το διευκρίνισαν..
Στην ουσία για μένα είναι καινούργιο και ότι και να γίνει πάλι πίσω θα παει!!!
Το Apple Care το είχα αλλά δεν είχα το Plus κάτι που δεν ξανά κάνω, iPad και iPhone ειναι με το Plus.
Και αυτό να μην είχα πάλι θα το άλλαζαν γιατι οι αλλαγές όλες γίνανε εντός του ενός χρόνου της κανονικής εγγύησης.. Εχω άλλον έναν περίπου για το 5αρι
Τωρα με το Plus στις συσκευές που έχω εκτός από τον ένα χρόνο που έχω έξτρα, εχω την δυνατότητα να αλλάζω δωρεάν συσκευές ακόμα και να ειναι από δική μου ζημιά, οπως πέσιμο και σπάσιμο της οθόνης κτλ..
Δίνεις $110 και καθάρισες για 2 χρόνια..
OFF topic OFF
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 05/10/2013 - 07:49
@CaLi@
Δημοσίευση 05/10/2013 - 08:08
H/w,η S/w?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες