Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

Σοβαρό πρόβλημα με τους αισθητήρες του 5S!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
296 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 04/10/2013 - 15:05

Τι να διευκρινισουν ρε Mark ... Ενας φτωχος, κουρασμενος κινεζος πηρε ενα συντομο υπνακο πανω στην διαταξη βαθμονομησης και οταν ξυπνησε τρομαγμενος ειχαν ηδη φυγει μερικες χιλιαδες κομματια αβαθμονομητα ... Αυτο ειναι ολο .. Επιστροφη, αντικατασταση, τελος !

Λοιπόν, έστω κι αν χαρακτηριστώ κωλοτούμπας (γιατί όντως είμαι) θα πω τα εξής.

1)Πούλησα το 5, και πήρα με μικρή διαφορά (κάτω από 100 ευρώ) από Αμερική το 5S.Και αναβάθμιση και ανανέωση εγγύησης (που δεν υπάρχει Ελλάδα αλλά λέμε). Η απόφαση ήταν γρήγορη τελοσπάντων

2)Ο φίλος που μου το έφερε πήρε κι αυτός σε άσπρο χρώμα(αλλά δεν παίζει κάποιο ρόλο) 5S και έχει το ίδιο θέμα

3)Κι άλλο iPhone 5S από Αγγλία αυτή τη φορά, το ίδιο θέμα ακριβώς.

Γίνεται όλα να είναι ίδια παρτίδα; Εγώ θεωρώ ότι μάλλον είναι software γιατί αν είναι hardware είναι πολύ εκτεταμένο πρόβλημα και δε βρίσκω και λογική εξήγηση. Τι να βαθμονομήσει ο Κινέζος στην πυξίδα; Chip είναι στον M7,άρα μιλάμε για πρόβλημα στον Μ7. Δύσκολο μου ακούγεται...

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/10/2013 - 15:07

Αν παλι ψάχνετε τις μοίρες με ακρίβεια 1-2 ειστε πολυ μακρια, ολες Μα ολες οι πυξίδες τέτοιου είδους κάνουν λαθος σε τέτοια ακρίβεια

Του 5 γιατί δε κάνει?

Δεν είναι θέμα ακρίβειας. Εδώ μιλάμε για απόκλιση μέχρι και -4. Υπάρχει πρόβλημα στη βαθμονόμηση.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#108   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 04/10/2013 - 15:19

Λοιπόν, έστω κι αν χαρακτηριστώ κωλοτούμπας (γιατί όντως είμαι) θα πω τα εξής.

1)Πούλησα το 5, και πήρα με μικρή διαφορά (κάτω από 100 ευρώ) από Αμερική το 5S.Και αναβάθμιση και ανανέωση εγγύησης (που δεν υπάρχει Ελλάδα αλλά λέμε). Η απόφαση ήταν γρήγορη τελοσπάντων

2)Ο φίλος που μου το έφερε πήρε κι αυτός σε άσπρο χρώμα(αλλά δεν παίζει κάποιο ρόλο) 5S και έχει το ίδιο θέμα

3)Κι άλλο iPhone 5S από Αγγλία αυτή τη φορά, το ίδιο θέμα ακριβώς.

Γίνεται όλα να είναι ίδια παρτίδα; Εγώ θεωρώ ότι μάλλον είναι software γιατί αν είναι hardware είναι πολύ εκτεταμένο πρόβλημα και δε βρίσκω και λογική εξήγηση. Τι να βαθμονομήσει ο Κινέζος στην πυξίδα; Chip είναι στον M7,άρα μιλάμε για πρόβλημα στον Μ7. Δύσκολο μου ακούγεται...

Καλα ρε συ .. Παρηγγειλες το 5s και ασχολεισαι με την πυξιδα ... Εχεις αλλα προβληματα εσυ τωρα .. Πρεπει να φυλαξεις τα δακτυλικα σου αποτυπωματα απο την NSA (η μηπως τωρα που φαληρισε το συστημα στην αμερικη ησυχασες ?? :P

#109   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/10/2013 - 15:21

Μλκσ, έτσι λένε για να εφησυχάζουμε. Στο φουλ δουλεύουν.

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 04/10/2013 - 15:22

#110   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2013 - 15:22

Καλα ρε συ .. Παρηγγειλες το 5s και ασχολεισαι με την πυξιδα ... Εχεις αλλα προβληματα εσυ τωρα .. Πρεπει να φυλαξεις τα δακτυλικα σου αποτυπωματα απο την NSA (η μηπως τωρα που φαληρισε το συστημα στην αμερικη ησυχασες ?? :P

Χαοαοχαο έβαλα του ποδιού...Εμένα με νοιάζει πιο πολύ το ηθικό κομμάτι παρά το πρακτικό αλλά τεσπα...Αν όντως γίνεται αυτό με την NSA να το έλεγαν φόρα παρτίδα και θα ήμουν ΟΚ. Αυτή είναι η λογική μου αλλά μην πλατιάζουμε και βγαίνουμε offtopic..

Κάτι λέει το touch id btw,αν το ενσωματώσουν και τίποτα εφαρμογές τύπου 1password(τους αφήσει η Apple δλδ αν και το θεωρώ δύσκολο) θα είναι πολύ πιο χρήσιμο.

Αναρτημένη εικόνα

#111   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 04/10/2013 - 15:28

Χαοαοχαο έβαλα του ποδιού...Εμένα με νοιάζει πιο πολύ το ηθικό κομμάτι παρά το πρακτικό αλλά τεσπα...Αν όντως γίνεται αυτό με την NSA να το έλεγαν φόρα παρτίδα και θα ήμουν ΟΚ. Αυτή είναι η λογική μου αλλά μην πλατιάζουμε και βγαίνουμε offtopic..

Κάτι λέει το touch id btw,αν το ενσωματώσουν και τίποτα εφαρμογές τύπου 1password(τους αφήσει η Apple δλδ αν και το θεωρώ δύσκολο) θα είναι πολύ πιο χρήσιμο.

ο schiller εχει πει 'οχι, προς το παρον' στο All Things Digital 

#112   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2013 - 15:30

Κι εγώ το θεωρώ δύσκολο να αφήσουν ΑΛΛΑ εφόσον διαχειρίζεται από το κινητό με μια κατάσταση τύπου ερώτησης όπως και στις υπηρεσίες τοποθεσίας (αν θέλετε να χρησιμοποιηθεί κτλ κτλ) δεν καταλαβαίνω πως μπορεί έτσι να υπάρξει διαρροή. Ο έλεγχος να γίνεται από το iOS κι όχι μέσω 3rd party app..

Αναρτημένη εικόνα

#113   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2013 - 15:33

Καλοριζικο να το χαρεις

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#114   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1.014 μηνύματα
  • Twitter:@panos_lympe
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/10/2013 - 15:42

Παιδια, αν δεν κανω λαθος, και πρόβλημα με το hardware να ειναι, διορθώνεται με το ανάλογο code στο ιδιο το iOS (σε μελλοντικο update)... αν χανει 3 βαθμους, βαζουν το τηλεφωνο να υπολογιζει 3 βαθμους λιγοτερους, και ολα μελι γαλα.... Δεν νομιζω να ειμαι ΤΟΣΟ λαθος... (εκτος και αν τηλεφωνο με τηλεφωνο διαφέρει.... (το ενα χανει 5, το αλλο 3, το αλλο 25 κτλ...)

#115   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 04/10/2013 - 16:10

Μεγεια Mark! Space;

You'll Never Walk Alone

#116   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2013 - 16:10

E ναι, πάντα..!:P

Thanx..

Αναρτημένη εικόνα

#117   akiszaki

akiszaki

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 04/10/2013 - 16:15

Καλησπέρα παιδιά κάτοχος κ εγώ από χτες. Μια χαρά έπαιξα real racing 3 πάντως. Δεν είδα κάποιο πρόβλημα

#118   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2013 - 16:54

Του 5 γιατί δε κάνει?

Δεν είναι θέμα ακρίβειας. Εδώ μιλάμε για απόκλιση μέχρι και -4. Υπάρχει πρόβλημα στη βαθμονόμηση.

κανεις πλακα τωρα ε;;;;;
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1380898329.265195.jpg   44,91KB   27 λήψεις
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1380898340.280053.jpg   57,17KB   27 λήψεις
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1380898350.779815.jpg   59,32KB   27 λήψεις
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1380898359.280855.jpg   58,64KB   25 λήψεις
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1380898374.181629.jpg   57,84KB   26 λήψεις
Ανοίγεις την πυξίδα, κανεις καλιμπραρισμα κ κλείνω ανοίγω κ ποστΑρω απο την ιδια θεση με το iphone5 ΑΚΙΝΗΤΟ...τα σχολια δικα σας

#119   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2013 - 17:02

επισης παραθετω προχειρα 2-3 πηγες απ οπου φαινεται οτι δεν υπαρχει αξιοπιστια στις τιμες των πυξιδων τυπου garmin etc that gizmoto uses...;)

https://forums.garmi...ss-not-accurate

http://forums.ground...howtopic=239396

παραγοντες που επηρεαζουν την ακριβεια μια πυξιδας

• Surrounding environment: Metal surfaces and devices emitting an electric signal may impair the compass' accuracy.
  • Stillness of device: Situations causing device vibration or movement (such as the handlebars of a motorcycle) may create issues with device accuracy.

https://support.garm...c-000000000000}

hall effect, more advanced... :P

http://physics.stack...ass-calibration

εσεις βρε ειστε γατονια πως επηρεαζεστε ετσι απο τον καθε παπαριγκο του διαδυκτιου...;)

#120   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/10/2013 - 17:09

Μπερδεύεσαι. Ξανά.

Το πρόβλημα εδώ δεν είναι κατα πόσο ακριβής είναι η πυξίδα. Ούτε το τι απόκλιση έχει. Και δεν αναφερόμαστε σε εξωτερικούς παράγοντες απο τα άρθρα που παραθέτεις.

Το πρόβλημα είναι γενικότερο και όχι συγκεκριμένο. Εσύ κολλάς με τη πυξίδα. Οκ. Και 'γω 4 φορές την άνοιξα και μου βγάλε το ίδιο.

Η αναφορά είναι στο 5S. Απ' όσο βλέπω, μιλάς για 5. Συνεπώς σύκριση δε γίνεται.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;