Καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω ενα iPhone 5s απο το Skroutz! Τα μαγαζιά ειναι οκ γενικά; Έχει κανένας σας κάποια εμπειρία; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Είναι οκ να αγοράσω iPhone 5s απο Skroutz;
Δημοσίευση 13/10/2013 - 20:57
Ad
Δημοσίευση 13/10/2013 - 21:01
Γενικα να ξερεις οτι προκειται για κινητα ευρωπαικα, παραεισαγωγης, με εγγυηση απο την infoquest και οχι απο τους παροχους, κι αυτο ειναι ενα μεγαλο (+).
Δημοσίευση 13/10/2013 - 21:02
Καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω ενα iPhone 5s απο το Skroutz! Τα μαγαζιά ειναι οκ γενικά; Έχει κανένας σας κάποια εμπειρία; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
και γω την ιδια απορία εχω
Δημοσίευση 13/10/2013 - 21:03
Πολλοι πλεον αγοραζουν απο εκει, ανεφερε ποιο μαγαζι σκεφτεσαι ωστε να παρεις πιο συγκεκριμενες απαντησεις.
Γενικα να ξερεις οτι προκειται για κινητα ευρωπαικα, παραεισαγωγης, με εγγυηση απο την infoquest και οχι απο τους παροχους, κι αυτο ειναι ενα μεγαλο (+).
το smarties.gr
Δημοσίευση 14/10/2013 - 01:57
Πολλοι πλεον αγοραζουν απο εκει, ανεφερε ποιο μαγαζι σκεφτεσαι ωστε να παρεις πιο συγκεκριμενες απαντησεις.
ibuy.gr/ kinitomania/ qelectronics
Ψάχνω για iPhone 5s και θελω να ειμαι σίγουρος για το απο που θα το παρω. Αλλα απο την άλλη ακομα τα εχουν πιο ακριβά απο οτι θα κάνουν στην αγορά κανονικα...
Δημοσίευση 14/10/2013 - 01:58
Επσης αξιοπιστα ειναι birdphone και ebw
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 14/10/2013 - 01:59
Δημοσίευση 14/10/2013 - 03:18
Να ρωτησω και εγω κατι φιλε μου . Εγω μια ζωη επαιρνα απο Γερμανο καλως ή κακως τα μηλοφωνα μου . Το service της info ειναι πολυ καλυτερο απο των ελληνικων μαγαζιών ? Αν ναι υπαρχει καποιο ελληνικο μαγαζι που να συνεργαζεται με infoquest να παρω απο εκει το 5s ?
Δημοσίευση 14/10/2013 - 03:25
Τα κινητα που αγοραζονται απο τους παροχους καλυπτονται απο αυτους.Να ρωτησω και εγω κατι φιλε μου . Εγω μια ζωη επαιρνα απο Γερμανο καλως ή κακως τα μηλοφωνα μου . Το service της info ειναι πολυ καλυτερο απο των ελληνικων μαγαζιών ? Αν ναι υπαρχει καποιο ελληνικο μαγαζι που να συνεργαζεται με infoquest να παρω απο εκει το 5s ?
Η infoquest ειναι υπευθυνη για τις ευρωπαικες συσκευες, οπως αυτες στα διαφορα σκρουτζομαγαζα. Καλως η κακως το σερβις των παροχων δεν ειναι ικανοποιητικο, κανε ενα search στο φορουμ και θα διαβασεις διαφορες ιστοριες.
Ειδικα ο Γερμανος εχει το χειροτερο ονομα, αν δε λαβεις γραπτη βεβαιωση κατα την παραδοση οτι οι αισθητηρες υγρασιας ειναι φυσιολογικοι, τοτε 9/10 κινητα τα βγαζουν εκτος εγγυησης λογω υγρασιας.
Δημοσίευση 14/10/2013 - 03:34
Διαβασα διαφορα για αυτο και μπηκα σε σκεψεις τωρα .. To Golden-i service που κανει αν το παρω απο εκει ? Αλλιως με βλεπω skroutz αρκει να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ξεκλειδωτο ευρωπαικο κτλ . Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου
Δημοσίευση 14/10/2013 - 07:12
επισης στην infoquest τα δινει(ειναι του ομίλου αν δε κανω λαθος).γενικα παντως ειναι πιο γρήγορο και αξιόπιστο σαν service.Διαβασα διαφορα για αυτο και μπηκα σε σκεψεις τωρα .. To Golden-i service που κανει αν το παρω απο εκει ? Αλλιως με βλεπω skroutz αρκει να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ξεκλειδωτο ευρωπαικο κτλ . Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου
Δημοσίευση 14/10/2013 - 07:21
Δημοσίευση 14/10/2013 - 08:32
Δημοσίευση 14/10/2013 - 08:59
Εγω απο birdphone εχω παρει τωρα το iphone 5c ειχα παρει Galaxy S4 κτλ...! Και πολλα πολλα αλλα... και ολα ειναι αψογα...! Και τι με ενδιαφερει αν ειναι το κινητο μου απο Πολωνια , Ουγγαρια κτλ ...! Ειναι παντα πιο φθηνα απο τους κλεφτες εδω...! Ειδικα στο S4 εχει διαφορα 300-400 ευρω...!
Τελευταία επεξεργασία από: agihatzi, 14/10/2013 - 08:59
Δημοσίευση 14/10/2013 - 09:13
Διαβασα διαφορα για αυτο και μπηκα σε σκεψεις τωρα .. To Golden-i service που κανει αν το παρω απο εκει ? Αλλιως με βλεπω skroutz αρκει να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ξεκλειδωτο ευρωπαικο κτλ . Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου
Να σε ενημερώσω φίλε μου πως, πλέον όλα ειναι ξεκλειδωτα και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, πριν πάρω το iPhone 5 είχα πάρει το s4 από kinitomania, το τηλέφωνο ήταν από Πολωνία και δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα! Εγώ συμφωνώ απόλυτα για την αγορά από skroutz!! Μαγαζιά που έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές ειναι kaizershop, ebw, kinitomania!!
Καλή αγορά φίλε μου!!
P.s. Δεν κάνω διαφήμιση αναφερόμενος σε αυτά τα μαγαζιά, αλλά επειδή έχω εμπειρία συναλλαγής και με τα τρία, γι'αυτο και τα αναφέρω ονομαστικά!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες