Το συμβόλαιο εγινε τηλεφωνικά;Αν ναι μήπως ήταν μεταπωλητές τις wind και οχι η πραγματική wind?
Η ιστορία έχει ως εξής ....
Πήγαμε τα Χριστούγεννα να κάνουμε ακύρωση συμβολαίου γιατί δεν χρησιμοποιούσε τον αριθμό και μας λέει η κοπέλα στο μαγαζί ότι θα πρέπει να δώσουμε 20 ευρώ για ακύρωση αλλά ότι υπάρχει ένα υπόλοιπο 45 ευρώ πάγια 6 μηνών από ένα συμβόλαιο άλλο που είχε γίνει και δεν έχει πληρωθεί ποτέ. Ρωτάω την μάνα μου της λέω έκανες συμβόλαιο 6 μήνες πριν μου λέει όχι, ρωτάω την κοπέλα να μου δείξει το συμβόλαιο με την υπογραφή της μητέρας μου και μου (είμασταν μαζί με την μητέρα μου στο μαγαζί) και μου λέει α δεν γίνεται αυτό ... Τις λέω γιατί μου λες να σου δώσω 40€ από το πουθενά ; Μα να δεν γίνεται γιατί το συμβόλαιο έγινε τηλεφωνικά και δεν μπορώ να το δω στο σύστημα ... Εκεί με πιάνει η ειρωνία και την αρχίζω ότι το μαγαζί νου ανήκει και δεν πρόκειται να πληρωθεί αφού είναι υπάλληλος μου και το συμβόλαιο αγοράς μεταξύ Ερμού και του πρώην ιδιοκτήτη έγινε τηλεφωνικά και κάτι αλλά τέτοια ... Τις λέω να ψάξει να βρει από ποιον έγινε το συμβόλαιο να μου πει ο τάδε πήρε τηλέφωνο την μητέρα σου μίλησαν και έγινε η αλλαγή και νου απαντάει "ένας συνάδελφος" τις λέω είναι σοβαρή απάντηση ; Ποιος που πότε ; Και η απάντηση ήταν ότι "όταν πήραν την μητέρα μου τηλέφωνο αυτή έπρεπε να ρωτήσει ποιος ήταν ... Και ότι αυτοί επειδή το συμβόλαιο είναι από τηλέφωνο δεν μπορούν να ξέρουν και στην τελική χρωστάμε 43€ από αυτό το συμβόλαιο. Λέω οκ ενημέρωσε τον υπεύθυνο του καταστήματος θα κινηθώ νομικά (αν και δεν φταίει αυτός αλλά για να με βοηθήσουν και θα πάω και στο ΙΝ.ΚΑ και θα την βρούμε την άκρη ... Μετά από 2 μέρες (Τετάρτη έγινε το σκηνικό Παρασκευή) με πήραν να μου πουν ότι τελικά έχει γίνει κάποιο λάθος "στο σύστημα " (αυτό το καταραμένο σύστημα πάντα φταίει ... Τράπεζες ΟΤΕ παντού, έπεσε το σύστημα δεν μπορούμε να σας εξυπηρέτηση) και ότι δεν ήταν συμβόλαιο αλλά κάποιο add-on πακέτο στο συμβόλαιο πχ δηλαδή είχε 150 λεπτά και 160 SMS και το add on ήταν και άλλα 500 λεπτά πχ προς άλλους το οποίο δεν το είχε κάνει η μητέρα μου αλλά έγινε κατά λάθος ... Με όλη αυτή την μανούρα που έγινε φύγαμε με όλοι προς ΟΤΕ και τέλος cosmote what's app κτλ