Πηρα τον 3KYLTK74JHJJ.
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 18:14
Πηρα τον 3KYLTK74JHJJ.
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 18:32
Δημοσίευση 23/10/2013 - 18:41
πήρα αυτόν ευχαριστω και θα έχετε σύντομα εντυπώσειςLFXPKHEWNTWM
Δημοσίευση 23/10/2013 - 18:49
μηπως θυμασαι την ερωτηση? ειναι καποια συγκεκριμενη?
Δημοσίευση 23/10/2013 - 19:31
Δεν το κάνει σε συγκεκριμένη ερώτηση.
Απλά νομίζω ότι όταν φτάνει σε ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων σε πετάει.
το δοκιμασα εγω μεχρι το τελος(ναι εχω ολες τις απαντησεις χαχαχα ) δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα
το δοκιμασαν και 2 φιλοι απο αλλα τηλ 4 και 5 και emulator τα ιδια. να εισαι σιγουρος θα το κοιταξω ξανα
και θα σου πω.
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παντως καλα εκανες και μου το ειπες
Δημοσίευση 23/10/2013 - 20:57
Δημοσίευση 24/10/2013 - 02:49
Δημοσίευση 24/10/2013 - 13:08
Ολες οι Ατάκες του Τσάκ Νορις μαζεμένες σε μια εφαρμογή !!! Βρές την πιο αστεία και μπορείς να την μοιραστέις με τους φίλους σου απλά πατώντας στο κουμπί Facebook και αμέσως θα μπορείς να την "ποστάρεις" στον τοίχο σου. τόσο απλά,τόσο διασκεδαστικά !!Τώρα μπορείς να ΠΑΙΞΕΙΣ να διασκεδάσεις παίζοντας αυτο το mini quiz.Περιέχει πληροφορίες για την πραγματική ζωή του Τσάκ Νόρις αλλα και διασκεδαστικές ερωτήσεις
https://itunes.apple...?l=el&ls=1&mt=8
15 ΔΩΡΕΑΝ (redeem) codes ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
RJWWAE39WKNPHMWWMHAF6TFXEW3N46LKAXR3AFNTMHPP67MNTJMMRTRTLPWYMEM7TEREYLNWPJ3WY77R6F3NLNJ9T64JX4WMX36KRMT3LFYEFLJK9RJWATYYP7TMKKYKX3LEYNJ6PJNN7FE77PEJE4YRNHWHYR39ME7K99RERE6LKPKJ6LH4ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ
ΤΙ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Δημοσίευση 24/10/2013 - 13:16
ποσο καθυστερημενοι ειναι αυτοι που περνουν redeem code και δεν λενε τιποτα???
Δημοσίευση 24/10/2013 - 14:34
Δημοσίευση 24/10/2013 - 15:46
Οπως εχουμε συζητησει σε αλλα ποστ τα promo πρεπει να δινονται ονομαστικα με pm, ο δημιουργος να γραφει τη λιστα των ονοματων κ να εχει την απαιτηση αξιολογησης κ σχολιων στο θεμα. Αλλιως δεν εχουν κανενα νοημα. Αποψη μου φυσικα το παραπανω
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 24/10/2013 - 16:00
Ειναι και αυτός ένας τρόπος αλλά έτσι κάποιοι θα εποφελιθουν περισσότεροΟπως εχουμε συζητησει σε αλλα ποστ τα promo πρεπει να δινονται ονομαστικα με pm, ο δημιουργος να γραφει τη λιστα των ονοματων κ να εχει την απαιτηση αξιολογησης κ σχολιων στο θεμα. Αλλιως δεν εχουν κανενα νοημα. Αποψη μου φυσικα το παραπανω
Τελευταία επεξεργασία από: dominator, 24/10/2013 - 16:01
Δημοσίευση 24/10/2013 - 16:24
Ειναι και αυτός ένας τρόπος αλλά έτσι κάποιοι θα εποφελιθουν περισσότερο Το καλύτερο ειναι να τους περνούν μόνο ενεργά άτομα του forum και όχι απο Facebook και άτομα που δεν έχουν πάνω απο 100 μνμ ( προσκοπική άποψη πάντα) Με την εφαρμογή έχουμε ρίξει πολύ γέλιο όμως χαχαχαχααχ
Οπως εχουμε συζητησει σε αλλα ποστ τα promo πρεπει να δινονται ονομαστικα με pm, ο δημιουργος να γραφει τη λιστα των ονοματων κ να εχει την απαιτηση αξιολογησης κ σχολιων στο θεμα. Αλλιως δεν εχουν κανενα νοημα. Αποψη μου φυσικα το παραπανω
+1 συμφωνώ απόλυτα και εγώ ... Είναι μεγάλο λάθος να δίνονται έτσι τα promo γιατί τα παίρνουν και άλλοι (δεν είναι μέλη στο φόρουμ) και ούτε λένε όλοι την άποψη τους
Ειναι και αυτός ένας τρόπος αλλά έτσι κάποιοι θα εποφελιθουν περισσότερο Το καλύτερο ειναι να τους περνούν μόνο ενεργά άτομα του forum και όχι απο Facebook και άτομα που δεν έχουν πάνω απο 100 μνμ ( προσκοπική άποψη πάντα) Με την εφαρμογή έχουμε ρίξει πολύ γέλιο όμως χαχαχαχααχ
Εδωσα τα promo γιατι το γουσταρα !!!
να κατεβασουν την εφαρμογη ατομα απ αυτο και αλλα forums/fb/instagram κτλ
μερικοι απλα πηραν τον κωδικο και δεν ειπαν ουτε ευχαριστω,αλλοι ειπαν.
αλλοι εκαναν like στο app store αλλοι οχι.
το θεμα ειναι οτι Ποτε δεν θα φερονται ολοι το ιδιο...
αλλα και εγω ΠΟΤΕ δεν θα δωσω promo codes στοχευμενα και σε λιγους
απ την 2.0 εκδοση που ερχεται θα δωσω ξανα καμια 30 promos και οποιος/α
θελει ας μου πει ευχαιστω,δεν μ αρεσε.μ αρεσε και καθολου να μην απαντησει
δεν θα τον/την φαω κιολας... αρκει να χαιρεται και να παιζει με την αφαρμογη μου.
Αυτα προς το παρον απο εμενα,
ευχαριστω ολους εσας που "πιεσατε" λιγο τα πραγματα για feedback
και ολους εσας που σαν αρεσε η οχι η εφαρμογη μου !!!
Παω να χωθω ξανα στο XCODE 5
Δημοσίευση 26/10/2013 - 12:05
Ολες οι Ατάκες του Τσάκ Νορις μαζεμένες σε μια εφαρμογή !!! Βρές την πιο αστεία και μπορείς να την μοιραστέις με τους φίλους σου απλά πατώντας στο κουμπί Facebook και αμέσως θα μπορείς να την "ποστάρεις" στον τοίχο σου. τόσο απλά,τόσο διασκεδαστικά !!Τώρα μπορείς να ΠΑΙΞΕΙΣ να διασκεδάσεις παίζοντας αυτο το mini quiz.Περιέχει πληροφορίες για την πραγματική ζωή του Τσάκ Νόρις αλλα και διασκεδαστικές ερωτήσεις
https://itunes.apple...?l=el&ls=1&mt=8
15 ΔΩΡΕΑΝ (redeem) codes ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
RJWWAE39WKNPHMWWMHAF6TFXEW3N46LKAXR3AFNTMHPP67MNTJMMRTRTLPWYMEM7TEREYLNWPJ3WY77R6F3NLNJ9T64JX4WMX36KRMT3LFYEFLJK9RJWATYYP7TMKKYKX3LEYNJ6PJNN7FE77PEJE4YRNHWHYR39ME7K99RERE6LKPKJ6LH4ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ
ΤΙ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Η καινούργια έκδοση έρχεται...με ήχους,fixed bugs κτλ
μεχρι τοτε αλλα 5 free promo codes
καλό σαββατοκύριακο
Δημοσίευση 26/10/2013 - 12:49
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες