Παντως απο οτι φαινεται η οθονη του air ειναι καλυτερη στο χρωμα και γενικα λιγο πιο προσεγμενη(αντιθεση,φωτεινοτητα) απο οτι του mini http://www.anandtech...play-reviewed/3, χωρις φυσικα αυτο να σημαινει οτι του mini δεν ειναι καλη.
Παρουσίαση νέων iPad - Apple event “We still have a lot to cover”
Δημοσίευση 17/11/2013 - 15:57
Ad
Δημοσίευση 17/11/2013 - 16:27
Το μονο κακο ειναι οτι ειναι ευαισθητη.
Δημοσίευση 17/11/2013 - 18:35
Μια απο τα ίδια και εγώ. Το πήρε ένας φίλος και έπαιζα λίγο χτες. Δεν μ άρεσε καθόλου αυτή η πλαστική αίσθηση που δίνει η οθόνη. Αν πατήσεις το δάχτυλο σου με περισσότερη δύναμη κάνει σαν "νερά" στα γραφικά. Η μείωση παντός του βάρους μεγάλο συν.Χθες έπαιξα λιγο με ενα air. Ωραιο, ελαφρύ και γρηγορο αλλα πολυ πλαστικούρα η οθονη.. Με ξενερωσε απίστευτα. Καμια σχεση με τη γυάλινη οθονη στα αλλα iPad. Ελπιζω να μην ειναι ετσι και στο mini retina
Δημοσίευση 17/11/2013 - 18:43
Μια απο τα ίδια και εγώ. Το πήρε ένας φίλος και έπαιζα λίγο χτες. Δεν μ άρεσε καθόλου αυτή η πλαστική αίσθηση που δίνει η οθόνη. Αν πατήσεις το δάχτυλο σου με περισσότερη δύναμη κάνει σαν "νερά" στα γραφικά. Η μείωση παντός του βάρους μεγάλο συν.
Αυτο ακριβως. Αν βαλεις λίγη δύναμη παραπανω βουλιάζει η οθονη...
Δημοσίευση 17/11/2013 - 19:07
Ισχύει, το παρατήρησα κι εγώ. Ισχύει κάτι αντίστοιχο και για την οθόνη του νέου iPad mini (Retina)?
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες