Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Παρουσίαση νέων iPad - Apple event “We still have a lot to cover”

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
305 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 23/10/2013 - 06:38

τελικα, αξιζει μινι 2 'η νεο αιπαντ;

air ipad εννοειται, εκτος κ αν θες να βαλεις στην τσεπη 100ευρω τη διοαφορα...οπως ηταν μεχρι τωρασ με την διαφορα βαρους στο μισο σχεδον εκλεισε τωρα πολυ η ψαλιδα κ για 120 γραμ επιπλεον γιατι να χασω ολη την εμπειρια με την μικροτερη οθονη...

σαν μια διαφημιση, ολη η γευση οι μισες θερμιδες ειναι πια...εγραψε η κωλοεταιρια παλι...χααχαχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 23/10/2013 - 07:52

Ωραία πράγματα , έγραψε η apple αυτή τη φορά !!! 

Απλά μας μπέρδεψε !!! Ενώ ήμουν έτοιμος για mini , τώρα παίζει και το ipad 5 !!! 

Για να δούμε τι θα φέρει ο Αη Βασίλης !!!

#198   filipdent

filipdent

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/10/2013 - 07:53

Την καλημερα μου. Έχω μια απορία. Μέσα στις προδιαγραφές των καινούργιων ipad mini 2 και ipad air στην συνδέσει πτηνά ανα φέρει μεταξύ των άλλων και το gsm. Πιστεύετε ότι θα μπορούμε πλέον να κάνουμε και κλησεις κινητών;ευχαριστω.

Τελευταία επεξεργασία από: filipdent, 23/10/2013 - 07:54

#199   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 23/10/2013 - 07:59

Σίγουρα όχι !!! Δέν είναι Samsung ....

Υγ.Πτηνά , τί εννοείς ? Δεν καταλαβαίνω...

#200   filipdent

filipdent

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/10/2013 - 08:17

Αχ αυτή η διόρθωση που κάνει το ipad. Εγώ έγραψα <<στις συνδέσεις δικτύου>> και αυτό εγραψε...ότι ήθελε. Τελικά αν δεν μπορεί να κάνει και κλήσεις θα ειναι κρίμα. Δεν μπορούμε να έχουμε 10 συσκευές για 10 εργασίες!!!! Κρίμα.

#201   Nikoloudos

Nikoloudos

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 23/10/2013 - 08:33

iPad Air απίστευτο, ελπίζω ο Άγιος Βασίλης να ναι γενναιόδωρος φέτος τα Χριστούγεννα :D

#202   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 23/10/2013 - 09:18

Καλημέρα!!Δύο γρήγορες ερωτησούλες παιδιά!! 1ον το ipad mini retina που έχει μόνο wifi θα έχει δέκτη GPS για να βάλω κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης??Γιατί νομίζω πως πρέπει να αγοράσω το cellural για να έχω δέκτη GPS!

Και 2ον εαν το αγοράσω από Αμερική το cellural θα είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο??Θα πρέπει να προσέξω κάτι για να παίζει κανονικά και στην Ελλάδα το LTE ή γενικά?

XS Max 256 Gb Space Gray

#203   3lions

3lions

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 23/10/2013 - 09:33

air ipad εννοειται, εκτος κ αν θες να βαλεις στην τσεπη 100ευρω τη διοαφορα...οπως ηταν μεχρι τωρασ με την διαφορα βαρους στο μισο σχεδον εκλεισε τωρα πολυ η ψαλιδα κ για 120 γραμ επιπλεον γιατι να χασω ολη την εμπειρια με την μικροτερη οθονη...

σαν μια διαφημιση, ολη η γευση οι μισες θερμιδες ειναι πια...εγραψε η κωλοεταιρια παλι...χααχαχα

ναι, αλλα ειναι μεγαλο, ρε παιδι.

εννοω, το μινι το παιρνεις και σ ενα παιδοτοπο κτλ. το αλλο ειναι κυριως για σπιτι κτλ. ναι, μικρυνε και ελαφρυνε, αλλα παραμενει 'θηριακι' για να το κουβαλας στον ωμο, εξω.

συμφωνειτε;

#204   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 23/10/2013 - 09:33

μηδεν αναβαθμηση για το μεγαλο (μικροτερο bezel ουαοοοοοοοοοοοο, θα χασω τον υπνο μου) για το μινι σχετικα καλη η αναβαθμηση αλλα θα μπορουσανε και στα 3 να βελτιωσουνε την μπαταρια, την καμερα, ασ εβαζαν και και το fingersensor ουτως η αλλως κοστιζει 7,3 δολαρια, ολα με το σταγονομετρο! ολα ομως! μεγαλες αλαγες θα εχουμε του χρονου και στα νεα μηλοφωνα και στα αη παντ! 

Για νεα αγορα αη παντ ναι αξιζει το μεγαλο αλλα και το μινι αλλα για αναβαθμηση καποιος δ ε ν αξιζει κατ εμε! καλημερα σε ολους....!

#205   3lions

3lions

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2013 - 09:42

Καλημέρα!!Δύο γρήγορες ερωτησούλες παιδιά!! 1ον το ipad mini retina που έχει μόνο wifi θα έχει δέκτη GPS για να βάλω κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης??Γιατί νομίζω πως πρέπει να αγοράσω το cellural για να έχω δέκτη GPS!

Και 2ον εαν το αγοράσω από Αμερική το cellural θα είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο??Θα πρέπει να προσέξω κάτι για να παίζει κανονικά και στην Ελλάδα το LTE ή γενικά?

απ ο,τι μου εχει πει κι αντρας μου (δεν τα ξερω τα τεχνικα τοσο πολυ), για να εχεις gps πρεπει να μην ειναι απλο wifi το αιπαντ.

οσο αφορα το 2ο ερωτημα, προφανως και θα ειναι κλειδωμενο σε καποιον αμερικανικο παροχο, απλα νομιζω (θα σου απαντησουν καλυτερα σ αυτο οι αλλοι), οτι ξεκλειδωνει σχετικα ευκολα.

#206   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 23/10/2013 - 09:55

απ ο,τι μου εχει πει κι αντρας μου (δεν τα ξερω τα τεχνικα τοσο πολυ), για να εχεις gps πρεπει να μην ειναι απλο wifi το αιπαντ.

οσο αφορα το 2ο ερωτημα, προφανως και θα ειναι κλειδωμενο σε καποιον αμερικανικο παροχο, απλα νομιζω (θα σου απαντησουν καλυτερα σ αυτο οι αλλοι), οτι ξεκλειδωνει σχετικα ευκολα.

Παντως στα χαρακτηριστικα του "απλου" αναφερει μονο ψηφιακη πυξιδα ενω στο αναφερεται και υποβοηθουμενο GPS.

Γνωριζει καποιος με την εμπειρια των προηγουμενων να μας πει αν οντως το απλο δεν εχει καθολου GPS η αν στο αλλο ειναι ΚΑΙ υποβοηθουμενο ;

#207   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 23/10/2013 - 10:08

Kαι εγω αυτο ξερω...Οτι το σκετο wifi ΔΕΝ εχει GPS!!Αλλα δεν το ηξερα οτι το cellural ειναι κλειδωμενο σε παροχο!!Ξεκλειδωτο δεν υπαρχει οπως ειναι στο iphone??

XS Max 256 Gb Space Gray

#208   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/10/2013 - 10:28

Ένα μπράβο στην Apple και από εμένα για αυτήν την παρουσίαση μετά την απογοήτευση των 5C/S! Τα καλά να λέγονταν όπως και τα κακά...  Το θέμα είναι αφού μπορεί να τα κάνει τα δίνει με το σταγονόμετρο χρόνο με τον χρόνο!

#209   bakis

bakis

iPH Addict

• 626 μηνύματα
  • Twitter:@vbakis
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:bakis

Δημοσίευση 23/10/2013 - 10:29

ενα λεπτό ρε παιδιά αυτοί κάτσανε και συγκρινανε το iPad Air με το iPad 2?? κατάλαβα καλα?? ξεχάσανε οτι έχουν βγάλει άλλα 2 iPad από τότε? αλλά βέβαια πως θα δείξουν θεαματικές αλλαγές....

#210   3lions

3lions

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2013 - 10:49

διαβασα περιληψη απο την παρουσιαση, δεν εκατσα να τη δω στο ιντερνετ κιολας..

απ οτι καταλαβα, η αναφορα στα παλια μοντελα γενικα, γινεται για να σε κανουν μεν να παραμεινεις σε αυτα, αλλα με την αναβαθμιση λειτουργικου και νεων εφαρμογων, να σε 'αναγκασουν' θες δεν θες να αγορασεις τελικα τα νεα προιοντα (διχως ομως τωρα να απογοητευτεις οτι δεν τα υπολογιζουν τα παλια τους μοντελα).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες