Ευχαριστω ΝικοΤα WiFi γενικότερα δεν είχαν ποτέ..
Δυστυχως δεν το γνωριζα, νομιζα πως ηταν στανταρ εξοπλισμος.
Λεω δυστυχως γιατι αναγκαστικα πλεον μου περιοριζει την επιλογη μονο αε cellular.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 15:07
Ευχαριστω ΝικοΤα WiFi γενικότερα δεν είχαν ποτέ..
Δημοσίευση 23/10/2013 - 15:10
Ευχαριστω Νικο
Δυστυχως δεν το γνωριζα, νομιζα πως ηταν στανταρ εξοπλισμος.
Λεω δυστυχως γιατι αναγκαστικα πλεον μου περιοριζει την επιλογη μονο αε cellular.
Αν θες τη γνώμη μου, iPad χωρίς 4G (πλέον) δεν υφίσταται.. Για WiFi έχω και το τηλ..
Θα θες να το χρησιμοποιήσεις έξω και τι θα κάνεις? Γι αυτό βάλε κάτι παραπάνω και πάρε το Cellular..
Αλλιώς σε βλέπω να το μετανιώνεις μετά..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 23/10/2013 - 15:11
Δημοσίευση 23/10/2013 - 15:43
Αν θες τη γνώμη μου, iPad χωρίς 4G (πλέον) δεν υφίσταται.. Για WiFi έχω και το τηλ..
Θα θες να το χρησιμοποιήσεις έξω και τι θα κάνεις? Γι αυτό βάλε κάτι παραπάνω και πάρε το Cellular..
κανεις και με hotspot δουλεια
Δημοσίευση 23/10/2013 - 16:27
από ότι είδα τώρα στο iSquare store βάλανε και τις τιμές για το ipad mini retina. από 419 ευρώ ξεκινάει ....
Δημοσίευση 23/10/2013 - 17:46
θα σου ελεγα πως σε κατασταση αναγκης θα μπορουσα να εχω ιντερνετ μεσω hotspot αποτο iphone.
Αλλα αν το wifi δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ GPS τοτε αλλαζει το πραγμα.
Νομιζα οτι ηταν στανταρ εξοπλισμος και στα 2 μοντελα και στο cellular ειναι και υποβοηθουμενο.
Αφελης ερωτηση..... αφου το wifi δεν εχει GPS τοτε τι νοημα εχει η εφαρμογη των χαρτων και πως μπορει να δουλεψει μια εφαρμογη πλοηγησης ;;;
(Συγχωρηστε μου την επιμονη και ευχαριστω για την βοηθεια).
Δημοσίευση 23/10/2013 - 17:46
Οι τεχνολογιες δεν βγαινουν ολες μαζι γιατι δεν τους συμφερει οικονομικα! Βγαινουν κομματι κομματι..ειναι σαν τις φαρμακευτικες εταιριες
Δεν είναι τα πάντα θεωρίες συνομοσίας.
Το ότι η "x" τεχνολογία (εντυπωσιακή ή μη) έχει ανακαλυφθεί/επιτευχθεί στο εργαστήριο ενός π.χ. πανεπιστημίου, αυτό δε σημαίνει ότι χρήζει ή είναι έτοιμη και για εμπορική χρήση.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 17:53
θα σου ελεγα πως σε κατασταση αναγκης θα μπορουσα να εχω ιντερνετ μεσω hotspot αποτο iphone.
Αλλα αν το wifi δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ GPS τοτε αλλαζει το πραγμα.
Νομιζα οτι ηταν στανταρ εξοπλισμος και στα 2 μοντελα και στο cellular ειναι και υποβοηθουμενο.
Αφελης ερωτηση..... αφου το wifi δεν εχει GPS τοτε τι νοημα εχει η εφαρμογη των χαρτων και πως μπορει να δουλεψει μια εφαρμογη πλοηγησης ;;;
(Συγχωρηστε μου την επιμονη και ευχαριστω για την βοηθεια).
Kανένα WiFi Model δεν είχε ενσωματωμένο δέκτη GPS.
Αυτή είναι και η βασική διαφορά τους. Απο 'κει και πέρα, με τους χάρτες που αναφέρεις αφού συνδεθείς στο Internet.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 18:00
Kανένα WiFi Model δεν είχε ενσωματωμένο δέκτη GPS.
Αυτή είναι και η βασική διαφορά τους. Απο 'κει και πέρα, με τους χάρτες που αναφέρεις αφού συνδεθείς στο Internet.
Σαφες !!!
Ευχαριστω και παλι με γλυτωσες απο μια λανθασμενη αγορα γιατι με οποιον πωλητη σε καταστημα ειχα μιλησει μου ελεγε πως το cellular ειναι πεταμενα λεφτα αφου 1) και τα 2 εχουν GPS και 2) εαν και οταν χρειαστω ιντερνετ εκτος wifi, μπορω να δημιουργησω hotspot με το iphone.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 18:05
Σαφες !!!
Ευχαριστω και παλι με γλυτωσες απο μια λανθασμενη αγορα γιατι με οποιον πωλητη σε καταστημα ειχα μιλησει μου ελεγε πως το cellular ειναι πεταμενα λεφτα αφου 1) και τα 2 εχουν GPS και 2) εαν και οταν χρειαστω ιντερνετ εκτος wifi, μπορω να δημιουργησω hotspot με το iphone.
Αυτοί οι πωλητές έχουν κάψει πολύ κόσμο..
Μόνο στο 2ο έπεσε μέσα, αλλά ταλαιπωρία. Προσωπικά θα ξαναπώ πως αν το θες και για χρήση εκτός σπιτιού, το Cellular είναι μονόδρομος.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 18:14
Αυτοί οι πωλητές έχουν κάψει πολύ κόσμο..
Μόνο στο 2ο έπεσε μέσα, αλλά ταλαιπωρία. Προσωπικά θα ξαναπώ πως αν το θες και για χρήση εκτός σπιτιού, το Cellular είναι μονόδρομος.
Μια τελευταια ερωτηση σε παρακαλω.
Σε ενα καλωδιο με usb απο την αλλη η στο camera connection kit 5+1 μπορουν να συνδεθουν συσκευες οπως στικακι, εξωτερικος σκληρος η καρτες με δεδομενα που να διαβαστουν και να μεταφερθουν απο/προς η ειναι αυστηρα μονο για συνδεση με καμερα και μεταφορα φωτο/βιντεο ;
Δημοσίευση 23/10/2013 - 18:48
Σαφες !!!
Νομίζω ότι από την στιγμή που είσαι εκτός σπιτιού και εν κινήσει έχεις την εξής επιλογή:
Έχοντας ενεργοποιημένο το Hotspot στο iPhone, ανοίγεις μόνο το WiFi από το Control Center στο iPad και συνδέεται αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο και το λέω με επιφύλαξη, διαμοιράζεται στο iPad και η ακριβής θέση σου. Και συνεχίζεις την πλοήγηση σε μεγαλύτερη οθόνη (του iPad), μέσω του στίγματος του iPhone. Αυτό νομίζω πως γίνεται. Αν μπορεί κάποιος, ας το επιβεβαιώσει
Δημοσίευση 23/10/2013 - 18:53
ipad mini 359 η κοσμοτε...σκρουτζ 300 ευρω...μια χαρα
edit:ακυρο...τα 359 ειναι οι τιμη για το πρωτο μινι με το wifi pocket
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 23/10/2013 - 18:56
Δημοσίευση 23/10/2013 - 19:02
Για πλήρη έλεγχο αρχείων, χρειάζεσαι JB.
ειμαι j/b αν εννοεις το ifile !!!
τεχνικα ομως ειναι εφικτο ;
Τελευταία επεξεργασία από: skiace, 23/10/2013 - 19:02
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες