Καλε μου φιλε να σου πω την αληθεια οταν παιρνω ενα κινητο ή ενα ipad δε θελω να βαζω κατι μουφα ή ας το πουμε φθηνο..απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι αν με το cover παραμενει εκτεθημενο ή αν με την smart case φουσκωνει τοοοσο πολυ..δε λεω οτι δεν ειναι ακριβες αλλα δεν θα επαιρνα να σου πω την αληθεια μια θηκη απο ebay χωρις φυσικα να το κατηγορω....
Αδερφέ συμφωνώ μαζι σου κι επαυξάνω. Σε τέτοια μηχανήματα δεν πρέπει να βάζουμε πάνω φτηνιες..... Προσωπικά το 5αρι μου το εχω μόνο με ζελατινες μπρος πίσω και ειναι σαν καινούργιο 1ον) γιατι το προσέχω σαν τα ματια μου 2ον) γιατι θελω να χαίρομαι τον όμορφο σχεδιασμό του στο χέρι μου και 3ον) και σημαντικότερο γιατι ΔΕΝ θα το εχω μια ζωη. Οπότε το εχω ξεπεράσει το θεμα με τις, θηκες,πανοπλίες κτλ. Το ίδιο ισχύει και για το Air που θα αποκτήσω εντός λίγων ημερών. Τη συγκεκριμένη θηκη τη θεωρώ εξωφρενικά ακριβή . Με το ποσο αυτο μπορείς να βρεις αξιόλογη δερματινη και πιο φινετςατη.Ψάχνω κατι που να μην το παχαίνει γενικως και να μπορω να το μεταφέρω άνετα χωρίς να γρατσουνιέται κτλ. Ειναι στο γούστο του καθενός αυτα :-)