από ebay !!!
ειναι ομως παρομοιας ποιοτητας και κυριως λειτουργικοτητας η τζαμπα θα πεταξουμε τα λεφτα μας ;
Δημοσίευση 01/11/2013 - 17:49
από ebay !!!
ειναι ομως παρομοιας ποιοτητας και κυριως λειτουργικοτητας η τζαμπα θα πεταξουμε τα λεφτα μας ;
Δημοσίευση 01/11/2013 - 18:12
Smart Cover σε κόκκινο της Apple και ένα clear back cover από ebay.... κλασσικός συνδιασμός που έχω σε κάθε ipad που αγοράζω. Αυτή τη φορά ισως το ρισκάρω χωρίς back cover. Smart Case με τίποτα.... χάνεται όλη η αίσθηση και το καταπληκτικό design των iPad air/mini.
Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 01/11/2013 - 18:13
Δημοσίευση 01/11/2013 - 23:08
Δημοσίευση 02/11/2013 - 01:49
Οχι παιδια δεν εχει κανει κανενα σημαδι, ειναι το αυθεντικο smart cover οχι απο ebay κινεζικο..
Δημοσίευση 02/11/2013 - 02:47
Δημοσίευση 02/11/2013 - 07:47
Εμενα παλι δεν εχει , απλα ωρες ωρες εχει μια μαυριλα εκει που ακουμπανε οι μαγνητες κ το σκουπιζω με ενα μωρομαντηλο κ φευγει..
Δημοσίευση 02/11/2013 - 09:15
Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε τοσα το 1/5 σχεδον της αξιας για θηκη. Παρτε καλύτερα απο ebay μια τύπου smartcase και ειστε οκ. Μπορείτε να βρείτε πολυ καλής ποιότητας.
Εχω μια εδώ και ενάμισι χρόνο και ειναι μια χαρά. Εκτός βεβαια αν σας περισσεύουν αν και πάλι μιλάμε για πενταπλάσιες και άνω διαφορές
Δημοσίευση 02/11/2013 - 11:48
Εγω στο ipad3 εχω backcover και smartcover.
Ετσι οταν ειμαι σπιτι βγαζω το smart cover και σερφαρω αναλαφρα και οταν ειμαι εκτος απλα το βαζω πανω.
Το backcover δεν το βγαζω γιατι εχω 2 ζιζανια στο σπιτι κ καραδοκουν για ζημια
Backcover εχω της devicewear
Σκεφτόμουν να πάρω το case της Apple αλλά διαβάζοντας αυτό άλλαξα γνώμη και παρήγγειλα το smart cover. Απλά πρέπει να βρω κάτι και για την πλάτη γιατί τα ζουζούνια μου δεν θα αργήσουν να κάνουν τη ζημιά.
Δημοσίευση 02/11/2013 - 11:53
Για πίσω, για το iPad 4 που έχω, ότι κι αν πήρα δεν κράτησε... Έσπαζε στις γωνίες, ειδικά αυτά τα cover με μαγνήτες..
Εν τέλει έδωσε γύρω στα 20 (όσο και το προηγούμενο belkin) και πήρα της devicewear(ο malias4 νομίζω το είχε προτείνει τότε) κι από τότε είναι μια χαρά...
Περίμενε να βγάλουν αυτοί και να πάρεις γιατί είναι πολύ καλές ποιοτικά..
Δημοσίευση 02/11/2013 - 11:57
η smart case δεν χωριζεται στα 2 ουτως ωστε να μπορεις εαν θελεις να χρησιμοποιεις επιλεκτικα το μπροστινο η το πισω κομματι η ολη μαζι ;
Δημοσίευση 02/11/2013 - 12:00
Αυτές δέν είναι από τις φθηνές .... μια χαρά είναι !!!
Δημοσίευση 02/11/2013 - 12:12
Για πίσω, για το iPad 4 που έχω, ότι κι αν πήρα δεν κράτησε... Έσπαζε στις γωνίες, ειδικά αυτά τα cover με μαγνήτες..
Εν τέλει έδωσε γύρω στα 20 (όσο και το προηγούμενο belkin) και πήρα της devicewear(ο malias4 νομίζω το είχε προτείνει τότε) κι από τότε είναι μια χαρά...
Περίμενε να βγάλουν αυτοί και να πάρεις γιατί είναι πολύ καλές ποιοτικά..
Oι θηκες της Devicewear για τις προηγουμενες σειρες iPad ηταν απο τις κορυφαιες με αιχμη του δορατος την Devicewear the Ridge που ειναι μια πραγματικα καλη θηκη.
Λογικα και η Ridge που εβγαλε για το air καλη θα ειναι,σκετα backcover δεν εχει βγαλει ακομα.Λογικα απο την επομενη εβδομαδα θα υπαρξουν αρκετα reviews με νεες θηκες οποτε υπομονη.
Οι καλες θηκες στα iPad ανεκαθεν ηταν τσιμπημενες.
Δημοσίευση 02/11/2013 - 16:08
Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο παιδιά : Air 1 Case , Air 2 Case ..ποια λέτε ?
Να πω την αλήθεια η πρώτη μου άρεσε πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω αν στέκεται όρθιο το ipad και από τις 2 μεριές.
Και αν έχετε κάποια καλύτερη θήκη μέχρι 40 ευρώ κατά νου (μόνο από ebay).. Προτείνεται την χρειάζομαι άμεσα!
Δημοσίευση 02/11/2013 - 17:38
Όχι η γνήσια δε χωρίζεται ... Υπάρχουν παρόμοιες (όχι apple) που χωρίζονται.η smart case δεν χωριζεται στα 2 ουτως ωστε να μπορεις εαν θελεις να χρησιμοποιεις επιλεκτικα το μπροστινο η το πισω κομματι η ολη μαζι ;
Τελευταία επεξεργασία από: hardrock, 02/11/2013 - 17:48
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες