Παιδια μια ερώτηση σχετικα με το μεγεθος της οθονης γιατι ειχα μια διαφωνια σημερα με εναν συμφοιτητη μου στον καφε. Υποθετικα μιλωντας η οθονη φτασει στις 4.3 με 4.5 inches. Ειναι απαραίτητο οτι θα προσθέσουν μια καθετη σειρα για τις εφαρμογες οπως προσθεσαν μια νεα οριζοντια οταν βγηκε το 5?? Αποκλείεται απλώς να μεγαλωσουν το κενό μεταξυ των εφαρμογών όπως γίνεται στα ipad???
iPhone 6: Έρχεται με οθόνη 5 ιντσών (1080p HD);
Δημοσίευση 11/02/2014 - 17:49
Ad
Δημοσίευση 11/02/2014 - 17:53
Παιδια μια ερώτηση σχετικα με το μεγεθος της οθονης γιατι ειχα μια διαφωνια σημερα με εναν συμφοιτητη μου στον καφε. Υποθετικα μιλωντας η οθονη φτασει στις 4.3 με 4.5 inches. Ειναι απαραίτητο οτι θα προσθέσουν μια καθετη σειρα για τις εφαρμογες οπως προσθεσαν μια νεα οριζοντια οταν βγηκε το 5?? Αποκλείεται απλώς να μεγαλωσουν το κενό μεταξυ των εφαρμογών όπως γίνεται στα ipad???
Μπορει να μεγαλωσουν τα κενα ή να προσθεσουν καθετη ή οριζοντια σειρα (!). Ολα πιθανα ειναι.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 11/02/2014 - 17:56
Μπορει να μεγαλωσουν τα κενα ή να προσθεσουν καθετη ή οριζοντια σειρα (!). Ολα πιθανα ειναι.
Ρωτάω γιατι ειχα δει και απο αλλους συμφορουμιτες να γραφουν σε αντιστοιχο τοπικ πως εχει μεγαλώσει το μεγεθος των εφαρμογων τωρα με το ios 7 (βεβαια εγω δεν το εχω παρατηρησει)...
Δημοσίευση 11/02/2014 - 18:18
Τα εικονίδια στο iOS 7 μεγάλωσαν και ουσιαστικά αυτό δείχνουν, το αναμενόμενο. Αύξηση στις ίντσες.
Τώρα πως και τι, προφανώς δε γνωρίζει κανείς. Μια ακόμα λύση πέρα απο την επιπλέον κάθετη (όπως με την οριζόντια στο 5), είναι η μείωση του Bezel και του πλαισίου πάνω και κάτω.
Δημοσίευση 11/02/2014 - 18:24
Να δώσουν και δώρο εξωτερική μπαταρία,στο 5άρι μία μέρα με το ζόρι στο 6άρι μισή μέρα!Καλά πάμε.
Τελευταία επεξεργασία από: itaxionline, 11/02/2014 - 18:24
Δημοσίευση 11/02/2014 - 19:16
Τα εικονίδια στο iOS 7 μεγάλωσαν και ουσιαστικά αυτό δείχνουν, το αναμενόμενο. Αύξηση στις ίντσες.
Τώρα πως και τι, προφανώς δε γνωρίζει κανείς. Μια ακόμα λύση πέρα απο την επιπλέον κάθετη (όπως με την οριζόντια στο 5), είναι η μείωση του Bezel και του πλαισίου πάνω και κάτω.
Νίκο σωστο αυτο που λές ααλώς εμένα μου φαινεται πιο λογικο να αυξηθει το κενό αναμεσα στα εικονιδια των εφαρμογων (στυλ iPad) γιατι πλέον και τα iphone και τα ipad εχουν 4 κάθετς και 5 οριζόντιες. Επίσης με το ios 7 αν μεγαλωσουν τα κενα μεταξυ των apps θα δικαιολογειται και το motion αναμεσα τους που τόσο μας πλασαρε η Apple περυσι στο WWDC. Που ελεγε ο Ive στο βίντεο Transparency και transparency.....
Δημοσίευση 12/02/2014 - 09:51
Δημοσίευμα της South China Morning Post αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει να κυκλοφορήσει δύο νέα iPhone τον Σεπτέμβριο με μεγαλύτερες οθόνες. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για ένα μοντέλο στις 4.7 και στις 5.5 ίντσες με οθόνη στα 441 pixels per inch σε σχέση με τα 326 ppi των τωρινών μοντέλων. Η οθόνη θα είναι κατασκευασμένη από ζαφείρι για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.
Το κάπως περίεργο σημείο στο δημοσίευμα εστιάζεται στο σημείο που αναφέρει ότι το iPhone 5C θα αποσυρθεί από την αγορά και το 5S θα παραμείνει αλλά θα είναι κατασκευασμένο από φθηνότερα υλικά. Δηλαδή, όπως το 5C ήταν για το iPhone 5; Άρα ουσιαστικά το 5C θα παραμείνει;
Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες είναι ενδιαφέρουσες και συνάδουν με πρόσφατα δημοσιεύματα από μεγάλες ιστοσελίδες του εξωτερικού. Εσείς θα επιλέγατε το μεγαλύτερο iPhone ή θα παραμένατε στις 4 ίντσες του 5S;
[SCMPvia 9to5Mac]
Follow me on twitter
Δημοσίευση 12/02/2014 - 09:59
εγω παντως το πολυ πολυ να πηαγαινε σε 4.7 ιντσες το πολυ.. αυτο με την μεγαλυτερη οθονη στα κινητα παραπαει ρε παιδια...αν θελουμε παιρνουμε και tablet.. καποτε λεγαμε να εχουμε οσο μικροτερο κινητο γινεται... μετα βγηκε το iphone 2g & 3g...οσοι το πηραμε μασ κοροιδευαν οτι ειναι σαν παντοφλα... και τωρα οι ιδιοι παιρνουν Samsung σε μεγεθος αρβυλας... οκ καταλαβαινω οτι σε καποιους βολευει η μεγαλυτερη οθονη αλλα οχι και στα κινητα που υποτιθεται πρεπει να τα εχουμε στην τσεπη και στο μπουφαν... Συγγνωμη αν διαφωνω με μερικους αλλα ειναι η αποψη μου...
Δημοσίευση 12/02/2014 - 10:49
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/02/2014 - 11:41
Βοουυυυυυρ στις 4.7! Χαχα
http://m.youtube.com...h?v=FpEOaFRZTmg
Αν βγει με 4.7 ίντζες εγώ θα το κτυπήσω
Δημοσίευση 12/02/2014 - 11:57
περιμένω πως και πως το 4.7 με το ζόρι κρατιέμαι και δεν περνώ άλλη μάρκα!
Δημοσίευση 12/02/2014 - 12:01
εγω βλεπω το πολυ να πηγαινει 4.5'' αν παει σε 4.7'' θα κανει υπερβαση του εαυτου της.
οσο για το 5.5'' ουτε καν.
εκει δεν θα παει για κανενα λογο.
αλλα εννοειται μια καλη μεγαλυτερη οθονη καλοδεχουμενη αλλα φυσικα να μπορουμε να το χρησιμοποιουμε με το ενα χερι.
αυτο ειναι το νοημα του κινητου.
αν παμε σε 2 τοτε καλυτερα να παρουμε βαρκα.
δεν μπαινει τσεπη,δεν μπορεις να στειλεις sms-email αρα δυσκολο το μεγαλυτερο των 4.5''.
Δημοσίευση 12/02/2014 - 12:15
Και ας θυσιασω βρε το γεγονος οτι δεν θα φτανει ο αντιχειρας μου απο ΕΔΩ ΕΩΣ ΕΔΩ...!
4,7" εως και 5,2" ειναι καταπληκτικο μεγεθος! Τωρα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα συμφερε την αππλε να βγαλει κινητο στις 5,7" γιατι ετσι θα χτυπησει κατα την γνωμη μου το μινι...! Αλλα κανεις δεν ξερει ακομα! Εν καιρο ολα θα τα μαθουμε!
Καλο μεσημερι σε ολοθς μας!
Δημοσίευση 12/02/2014 - 12:19
αλλα φυσικα να μπορουμε να το χρησιμοποιουμε με το ενα χερι.
αυτο ειναι το νοημα του κινητου.
Ήδη με τα τελευταία μοντέλα πάει να το χάσει αυτό. Αν την μεγαλώσει κι άλλο θα είναι λάθος. Γενικά φοβάμαι πάει να πατήσει στα πρότυπα του Galaxy
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες